Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога мога да се възстановя от цезарот сечение и да възобновя нормалния си начин на живот?
Как мога да облекча изтръпването и липсата на чувствителност в коремната област след цезарово сечение?
Как да се справя с проблема с лигнина след цезарово сечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога мога да се възстановя от цезарот сечение и да възобновя нормалния си начин на живот?
Възстановяването след цезарово сечение е индивидуален процес, но обикновено жените започват да възвръщат нормалния си начин на живот след около 6 седмици. Много майки започват да носят обичайно бельо веднага след изписването от болницата, но избягват тесни дрехи и тежки товари през първите няколко седмици.
-
Как мога да облекча изтръпването и липсата на чувствителност в коремната област след цезарово сечение?
-
Как да се справя с проблема с лигнина след цезарово сечение?
-
Как да се грижа за белега след цезарово сечение?
Много ме беше страх от операцията и сега продължавам да се страхувам да не я повредя по някакъв начин.Затова да питам как вие се въстановихте от секциото и кога възвърнахте нормалния си ритъм на живот? Имам предвид кога например почнахте да носите обичайното бельо(а не бабешките гащи до средата на корема

ей побърках го този анестезиолог докато ми го махне. Направо издивявах, че ми е на гърба и имах чувството, че го усещам (което не беше така, но пусто внушение). 

, и аз не трая друго освен танга, и тез бабешки гащи ми идваха в повече..+ и нощниците (които също не обличам иначе) 
Поне гадното усещане, че вътрешностите ти се местят когато ставаш от леглото вече изчезна