Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога мога да се възстановя от цезарот сечение и да възобновя нормалния си начин на живот?
Как мога да облекча изтръпването и липсата на чувствителност в коремната област след цезарово сечение?
Как да се справя с проблема с лигнина след цезарово сечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога мога да се възстановя от цезарот сечение и да възобновя нормалния си начин на живот?
Възстановяването след цезарово сечение е индивидуален процес, но обикновено жените започват да възвръщат нормалния си начин на живот след около 6 седмици. Много майки започват да носят обичайно бельо веднага след изписването от болницата, но избягват тесни дрехи и тежки товари през първите няколко седмици.
-
Как мога да облекча изтръпването и липсата на чувствителност в коремната област след цезарово сечение?
-
Как да се справя с проблема с лигнина след цезарово сечение?
-
Как да се грижа за белега след цезарово сечение?

и почвам да се притеснявам от инфекция. Лекарката ми каза че ми се белела кожата...... нямам думи. Вече съм стигнала до положение в което като прокарам ръка пада като.......
, ползвахме дамски превръзки, не лигнин и като ми махнаха катетъра бях право в банята за душ, но се сещам като за "дезинфекция" - за начало си вземи един Триклобактер от някоя аптека и се мий с него като интимен гел.
Ще пробвам както ми казваш.А иначе сега промивам с йодасепт и после мажа с крем здраве за да омекне
Благодаря ви момичета страхотни сте и много ми помагат вашите отговори

Само че тези дни забелязах, че той от самосебе си се е заличил на места, стана ми много странно.
Вече не е непрекъсната, а прекъсната линия - като тропоска.
Ама и аз съм голяма скица.