84th Academy Awards OSCAR'2011 - "... и всичко е суета"

• 30 177
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • София
колко странно... ти си само 2 години по-голяма от мен

Крилата фраза, която ще остане в историята: Кристофър Плъмър  Simple Smile

# 391
Yeeeeeeeeeeeeeees!
Удиииииииииииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Анджито, ако продължава така ще могат да я ползват за нагледен пример за мумификация.

# 392
  • Далече
Успокоих се. Уди спечели и пак го няма Mr. Green

# 393
  • София
Браво, страхотно, сценарият му наистина беше оригинален, а филмът много красив и сантиментален. Добре, че не го дадоха на нямото клише, Артистът Simple Smile
Но продължавам да си мисля, че ще му дадат за главна мъжка, режисура и филм и ще има и той 5 оскара и друг път са ги правили тия номера в Холивуд...

# 394
  • в сърцето на един мъж...
Айде Тино, ще черпиш, Уди взе Оскара Mr. Green

# 395
Не мисля, че главна мъжка роля и най-добър филм ще отидат на едно място. Ще ги разделят.

# 396
  • София
Е, дано познаеш. Искам да дадат оскара на Клуни или Пит, все ми е тая на кой и двамата го заслужават.

# 397
Според мен, Брад го заслужава повече, но много заигравки с Клуни тази вечер Rolling Eyes
Ще почакаме още малко Grinning

# 398
Да не са оставили изненадата да е на Клуни за реж., а?  Laughing Laughing

# 399
  • София
тая шматка Петя Дикова, същинска бащичко, само конспирации са и в главата... много е зле. било се знаело кой какво щял да спечели, е добро утро, то от години си се знае, не че информацията изтича, по-скоро се знае накъде духа вятъра, тъй като има други фестивали и награди, а и най-вече наградите на отделните гилдии. Имало е обаче и доста големи изненади в историята...

# 400
Ако не го дадат на Брад, не знам...   box  tooth
А за Боен кон нищико ли няма да има..

# 401
нито Брад Пит , нито Клуни заслужават тази вечер за нищо ,
Клуни няма за режисьор ..

# 402
Жалко, Академията реши да е предвидима....

# 403
сега Артистът трябва да вземе за най-добър филм и франсето за мъжка роля  ,

Джак Никълсън го няма , нали , че аз много не гледам ...

# 404
  • София
Ами Тина така е... Дори и могъщата Академия клекна пред множеството награди по цял свят и няма да има изненади... Дано французите гледат и се учат, защото те са големи шовинисти и никога не са се обичали с Холивуд.
В крайна сметка, Артистът е хубав, красив и затрогващ филм, но е ужасно предвидим, клише отвсякъде. С една дума, това беше едно намигване към незабравимото минало, една носталгично завръщане към същината, към началото. Ако така разглеждаме нещата, то останалите филми просто нямаха шанс и бяха обречени. Само дето сега сме 2012 г. Както и да е. Само се надявам да не последва някаква черно бяла и няма мания, че определено няма кой да ги гледа тия филми...
Иначе ако трябва да сме честни то тази година силите са доста изравнени и няма истински открояващ се филм, общо взето постничко. Тъй че който и да беше спечелил, щеше да има много 'за' и 'против'

Общи условия

Активация на акаунт