84th Academy Awards OSCAR'2011 - "... и всичко е суета"

• 30 150
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Вчера го имаше, сега и аз не го намирам newsm78

# 451
  • София
http://pikantno.eu/articles/8328

"Артистът" е получил 5 Оскара, май наистина трябва да седна и да го изгледам за да разбера за какво е тази врява  Mr. Green.

# 452
# 453
  • 221B Baker Street
Даа,и тази година никакви изненадииии.... Sunglasses
На мен Червения килим ми беше по-интересен от самите награди  Mr. Green
Сега дават  Афтър - партитата по Бтв Синема  Grinning
Аз харесах много роклите на Мила и Анджелина,както и на дамата на Клуни... Blush
Роклята на Джей Ло беше ужасяваща,или по скоро,стоеше й ужасяващо... ooooh!
Аааа,и Мишел Уилямс харесах.... Grinning

# 454
Пфу, и аз не съм доволна никак  Sad Много ме е яд, че Боен кон не взе нищо!  Cry

аз го изтеглих от арената.

# 455
Аз снощи зарязах Оскарите след наградата на Уди Confused За пръв път ми се случва, но скоро не бях гледала по-скучна и с нищо не изненадваща церемония Sad
Съжалявам, че оскара за женска роля отива при Мерил Стрийп, не ми хареса изобщо като Желязната Лейди, да не говорим пък, че на нея не й трябва точно за тази роля тази награда...
Артиста... най-добър филм... Явно академията я тресе носталгия по 30те...

Здрасти Geia, закачам се за теб, понеже само  твоя ник ми е познат от преди две три години, когато пишех по филмовите теми Simple Smile Е, и на Тинка, но точно сега не ми е пред очите.Simple Smile
Скучни ми бяха Оскарите, Били Кристал не ми беше забавен, особено ме издразни с бродуейската си песен за начало.
Радвам се за Уди, радвам се и за Брад и Клуни (че не спечелиха Mr. Green). 'Артистът' ми е безразличен и като филм, и като Жан Дюжарден. Единствено подскокнах от радост на Мерил Стрийп, толкова съм влюбена в тази актриса, че ми се иска всяка година да и дават Оскар. Извинете.
А знаете ли пък каква филмова мечта си имам ("мечтата на идиота")? Да напишат специален филм с моите трима кумира - Мерил, Джак Никълсън и Робърт Де Ниро. Уди да ги режисира, УЖАС!!!  Laughing

# 456
А знаете ли пък каква филмова мечта си имам ("мечтата на идиота")? Да напишат специален филм с моите трима кумира - Мерил, Джак Никълсън и Робърт Де Ниро. Уди да ги режисира, УЖАС!!!  Laughing

Кога започва продажбата на билети?  Mr. Green

Джи, баш ми е драго.  Hug

# 457
Джи, баш ми е драго.  Hug

A на мен още по!  Hug

Май разкодирам нещо тука аз.... Heart Eyes

# 458
Всичко сте казали за Оскарите  Mr. Green Аз мога само да потвърдя мнението на единствения писал по-напред в темата мъж, че Жан Дюжарден беше безспорен и за мен в категорията "главна мъжка роля". Самият филм не ме впечетли, но той ме очарова много силно. Искам да го гледам в други филми и други роли. Още като пусна Тина или Алиса (простете момичета, че съм позабравила  Embarassed ) онези негови скечове, ми се стори ужасно симпатичен, а като изгледах и "Артистът" вече съм му фенка  Grinning

# 459

Кога започва продажбата на билети?  Mr. Green

Един билет и за мен, моля Mr. Green

# 460
  • в сърцето на един мъж...
Джи, много ми е драго да те "видя" отново тук Hug Хех, на този филм и аз бих дошла с удоволствие Mr. Green Мерил е чутовна, обаче тази роля не й беше ролята "уау", за която да й дадат Оскар. Предната година например беше къде къде по-добра Peace
Кики, със сигурност си го гледала пак преди това - в Les petits mouchoirs, а аз съм го гледала и в този - L'amour aux trousses, който може да се намери в замунда с бг аудио. Също и в този 39,90/99 francs, филма е по романа на Фредерик Бегбеде "9.99" Simple Smile
Ca$h - който ми стои от половин година на компютъра Embarassed и още не съм гледала Confused
Lucky Luke - каубойски Mr. Green Можеш да намериш в замунда.
Приятно гледане Wink

# 461
  • София
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=301183&hit=1

ето линк за дамата, която търсеше церемонията на запис

Иначе Би Ти Ви Синема ще дават пълен запис на 4 март, но не го препоръчвам, защото преводът беше кошмарен.

# 462
  • 221B Baker Street
Цитат
Иначе Би Ти Ви Синема ще дават пълен запис на 4 март, но не го препоръчвам, защото преводът беше кошмарен.

Това беше една от причините да не догледам церемонията до край... Tired
Но се смях страшно много на Господари на ефира,когато се бъзикаха с тях.... Joy

# 463
Е, и на Тинка, но точно сега не ми е пред очите.Simple Smile
Ште пребия...

The first draft of Woody's "original" screenplay

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 17:08 от ТинаХрис

# 464
Дали ще има една година, в която Оскарите да не са толкова f**king predictable? Whistling Поне, малко драма да имаше Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт