84th Academy Awards OSCAR'2011 - "... и всичко е суета"

• 30 061
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • София
майтапя се, разбира се Simple Smile
За Джей Едгар ми е интересно мнението ти щот съм на кантар... и все още го мисля моето в плюс ли е или обратното.

# 556
  • в морето до колене
 hahaha

Ами толкова неща изчетох за тези два филма специално, че още не съм убедена, дали мога да ги гледам без да се влияя от прочетеното...
Вероятно все ще им дойде времето и на тях.

# 557
Арго го гледах и никога не бих го сложила в едно изречение с думите ''наградите Оскар'' ,
доста ме разочарова - безличен Бен Афлек , 6-мата - още по-безлични и от него ,
голямо разминаване с истинската история ( то е ясно някак си, винаги се случва ) ,
накрая  изсмукаха нещо и се появи някакво напрежение , но все пак веднага в главата  пристига въпроса " Нямат ли радиостанции тия хора , няма ли връзка с кулата , която трябва да разреши полета ? "
Явно няма ... : )) ,а трябва да се тича и да се разбиват врати , абсолютно измислено и също толкова неправдопобно ...
името на Брайън Кранстън на второ място в афиша , а той има някаква  малка измислена роля ,
е , като си поканил актьора от най-добрия сериал  евър , поне му дай някаква роля , а не просто да съчиниш нещо , за да се отчетеш ,
единствено Джон Гудман вкара някаква свежест в този филм , но е крайно недостатъчно , за да се получи , според мен ...

# 558
..."The Silver Linings Playbook". .... И естествено филма на Тарантино, добър или лош, го чакам с интерес.
И тук сте разцъкали дискусията, станах разногледа. Grinning Днес с пресни впечатления от киното,  The Silver Linings... ммм, гледайте задължително, много ми хареса. Джанго стои добре на трейлър, но Тарантино гледам задължително и аз.

# 559
Като се замисля, за всеки неизгледан филм си имам някаква причина... и обикновено аз си я намирам за основателна  Whistling

По тази причина, аз не съм гледала "Титаник" Mr. Green
А Джей Едгар и Кевин са хубави филми, но просто трябва да решиш да ги гледаш Peace

И естествено филма на Тарантино, добър или лош, го чакам с интерес.

За кой филм иде реч?

# 560
Джанго без окови - 18 януари ,
за мен Тарантино изгуби свежестта си , първите му филми са по-добри ,
ако изненадо приятно - чудесно , ако - не се получи - здраве да е ,
все пак ще чакам филма заради Леонардо  .

# 561
Тук (Америка) Джанго тръгва по кината на Коледа. Аз мисля, че филмът ще е добър. Трейлърът ми хареса.

# 562
  • в сърцето на един мъж...
Мяч, аз бях много нахъсана за Желязната лейди и останах супер разочарована. Та си мисля, че и твоето мнение ще е такова, та вероятно затова не го гледаш Mr. Green Джей Едгар като изключим ужасния грим ми беше доста по-интересен Embarassed

# 563
  • Далече
На мен и Джей Едгар  и Желязната лейди не ми харесаха и затова сега Линкълн не може да ме ентусиазира, сигурно ще го гледам по нататък, но като излезе на двд.

Аз мислех, че "The Silver Linings Playbook" е на limited release още, но като гледам и около нас го дават. Изглежда интересен. А "Джанго" излиза заедно с "Клетниците" по Коледа в Щатите. Аз много се дразня като чакат последния момент на края на годината да извадят филм по кината, за да е пресен в съзнанието на Академията като гласува Оскарите Simple Smile.

# 564
Алиса, ходи да гледаш Силвър лайнингс... 
  Оф, този Линкълн... амриканците много го обичат, аз тепърва не мога да им вляза дотолкова в нещата, че чак да заобичам така тяхна 'икона'... но пък така да ми се гледа Даниел ДЛ... Не знам защо, но си мисля, че филмът, като история, няма да ми хареса хич. По тези причини нито Желязната лейди гледах, нито Дж. Едгър.

# 565
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ако ще пълна боза да е историята, Даниел е там smile3544 smile3544 smile3544

# 566
  • в морето до колене
Филмът всъщност не е чак биография.
Разказана е ситуацията около отмяната на робството - това 13-тата поправка ли беше?

Действието се развива май в кратък период от време.

Тина, остави ти Линкълн.
Сега ще те пробвам с нещо друго...  Mr. Green
Обявиха наградите на първата асоциация (или както там се наричаше...) на критиците. По традиция първи са Ню Йорк.
Сърпрайз, сърпрайз  Crazy
най-добър филм, най-добър режисьор, най-добър оператор - Zero Dark Thirty ...
най-добър актьор - главна - Даниел Дей Луис
                                 поддържаща - Матю МакКонъхи
най-добра актриса - главна - Рейчъл Уайз
                                  поддържаща - Сали Фийлд
за сценарий Линкълн
за чужд филм Амор

.
.
Само теб мога да зарадвам с филма за Осама, Джой.
Казват, че Джесика Частейн прави страхотна роля... И в него.  Simple Smile

.
.
Има други новини - за тях по-късно.

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 18:51 от mia4ik

# 567
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Една година май Peace

# 568
  • Далече
Алиса, ходи да гледаш Силвър лайнингс... 

Да, мисля да го гледам, но не знаех, че е излязъл по всички кина.Мислех, че е limited.

Оф, ето Zero Dark Thirty излиза по кината чак на 11 януари.Смятам, че трябва да направят правило не излезе ли филма по кината (ама не само в Лос Анжелис и Ню Йорк) до края на годината да не го награждават.

# 569
Сърпрайз, сърпрайз  Crazy
най-добър филм, най-добър режисьор, най-добър оператор - Zero Dark Thirty ...

Голяма изненада, да Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт