84th Academy Awards OSCAR'2011 - "... и всичко е суета"

• 30 071
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Нахлувам в темата само, за да кажа, че такава снимка искам да видя след церемонията...но този път със статуетки в ръка  Heart Eyes Embarassed
Жалко за Лео и Тилда... Sad

# 181
Леонардо , според мен , не може да бъде сравняван не само с Джъд Лоу , а и с Колин Фърт ,  споменатите Форест и Джейми Фокс , както и с много други ,
също с Клуни и Брад Пит ,
освен да изиграе афро-американец или нещо еврейско ( на Кейт Уинслет чак тогава й го дадоха ) не знам какво да направи ,за да получи Оскар ,
но и без него филмите му винаги са чакани ...

# 182
  • София
Ето едно по-особено мнение, мисля, че на повечето участнички в "Кино клуб" ще им хареса  Peace

СЕДЕМТЕ НАЙ-ГОЛЕМИ ГАФА ПРИ НОМИНАЦИИТЕ ЗА "ОСКАР" ТАЗИ ГОДИНА :

http://drugotokino.bg/content/sedemte-nai-golemi-gafa-pri-nomina … azi-godina?tid=13

# 183
В сутрешния блок на бтв казаха, че ще излъчват директно церемонията по бтв синема! Аз обаче не мисля, че бих издържала Петя Дикова и вероятно ще гледам онлайн, но все пак е похвално!

# 184
Според мен проблема с Нооми vs. Мара идва от там, че първо сме гледали шведската версия.
 Аз успях доволно да се абстрахирам от книга и шведска екранизация и пак казвам, Мара също стои добре.

Не мисля, че това е проблема,
за всички останали изпълнения не е проблем да се абстрахираш   Mr. Green

# 185
  • вятър в маслините, вятър над хребета
joy_r, коя роля на Джъд Лоу визираш като знаменателна?
Простете непреклонението ми пред, както се разбра, единствения велик актьор на нашето време, но ей така на прима виста, без да разглеждам на Лоу биографията, се сещам за "Уайлд", "Талантливият мистър Рипли", "Взлом", "цялото кралско войство", "Път към отмъщение". Хайде сега да чуя как нито една не, той е някакъв аматьор в сравнение с гения от "Генезис".

# 186
  • Варна
Лео ще изиграе Ленин някой ден и ще грабне Оскара, знам си аз  Sunglasses

Иначе, за мен не е от най-заслужаващите почит актьори.

то кой ли ме пита и къде се вра докато си мерите...

# 187
  • София
А аз имам проблем с това, че за мен Лео винаги ще си остане момченце Blush Много му е по детски сладка физиономията, дори на 37 години  Sad Не мога да го възприема като сериозен мъж, актьор. Може би проблемът си е само в мен, но това е  Tired

Не ми се ще Клуни да вземе "Оскар"-а. Колкото и да го харесвам като екранно присъствие, той навсякъде си е Джордж- чаровен, секси, готин...но винаги Джордж Клуни.  Whistling

Не съм гледала нито един от претендентите, но някак си клоня към Брад Пит и французина- Жан Дюжарден. Може и да ви се стори смешно, но любимата ми роля на Пит е в "Burn after reading". Уникално му пасна този герой.  Peace

# 188
Аз пък наистина започвам да изпадам във все по-голямо недоумение как коментираме номинациите и спорим, след като не сме гледали филмите. Ето и аз пискам за Фасбендер, а до Shame нямам шанс да се добера скоро.

# 189
Shame го пропуснаха при номинациите за Оскар ..

# 190
Ние и пропуснатите коментираме, всъщност основно тях Mr. Green.

# 191
  • София
Аз пък наистина започвам да изпадам във все по-голямо недоумение как коментираме номинациите и спорим, след като не сме гледали филмите. Ето и аз пискам за Фасбендер, а до Shame нямам шанс да се добера скоро.

Защо?

Лео ще изиграе Ленин някой ден и ще грабне Оскара, знам си аз  Sunglasses

Е това вече ще ме срази тотално, ако се случи  Shocked

# 192
  • София
joy_r, коя роля на Джъд Лоу визираш като знаменателна?
Простете непреклонението ми пред, както се разбра, единствения велик актьор на нашето време, но ей така на прима виста, без да разглеждам на Лоу биографията, се сещам за "Уайлд", "Талантливият мистър Рипли", "Взлом", "цялото кралско войство", "Път към отмъщение". Хайде сега да чуя как нито една не, той е някакъв аматьор в сравнение с гения от "Генезис".

Е, добре де. Какво толкова ти е бръкнал в очите Леонардо. Не е нужно да се надскачаме.
Няма да напомням кой орева орталъка за Франко миналата година, който пък изобщо не знам да има "голяма" роля освен 127 часа.
Никой не е казал, че Джуд е аматьор.

# 193
Всъщност въобще не ми бърка в очите Леонардо, и нямам идея какво толкова подскачате при положение, че няколко пъти подчертах, че го уважавам като актьор, много при това. Но не е единственият мегаталантлив, нито единственият пренебрегван, колкото и на хардкор фенките му да се струва така. И не знам точно ти, Ване, като умерена фенка не виждаш ли колко омраза се изля тук върху Гослинг, което не виждам аз да го правя за Ди Каприо.
относно Джуд, врътни назад към изказването на Аурора.
И за Франко не говори, ако не си му гледала филмите, аз поне съм изгледала всичко на вашия човек. Няма дори и да ти подчертавам, че аз оревах света за един филм, който при това съм гледала, а тук не се сещам за една, всъщност видяла какво е направил Лео в "Джей Едгар".

# 194
Нека точенето на лиги да започне сега   Grinning

тук можете да точите лиги на английски

сори лейдис, първия линк нещо не тръгва...

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 14:52 от ТинаХрис

Общи условия

Активация на акаунт