84th Academy Awards OSCAR'2011 - "... и всичко е суета"

• 30 054
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Юхууу, Матю, Матю, Матю newsm18
И за Рейчъл се радвам, направи уникална роля в "Морето..." Heart Eyes

# 571
Ако ще пълна боза да е историята, Даниел е там smile3544 smile3544 smile3544
Ооох, ето това ще ми изяде главата на мен (и ще го гледам Simple Smile )

Гледах трейлъра на зироу дарк... тази мадама набара бездънната яма на успеха, кой в Америка ще каже не на тази тематика... ooooh!

Може и на Б.Купър да му метнат номинацийка, много добре игра момчето.

# 572
  • в морето до колене

Нали, нали  Mr. Green
Аз като приказвах в Гослинговата тема и ме взеха на подбив  девойките, ама на - има си вече номинация момчето.

Това ми е другата новина - номинациите за Independent Spirit Awards - ето го пълния списък

Тук фаворитите са Moonrise Kingdom и Silver Lining...

Ако може да се смята за показателно - на миналата церемония Артистът получи тук награди в почти същите категории като на Оскарите  Thinking

# 573
  • Далече
Гледах трейлъра на зироу дарк... тази мадама набара бездънната яма на успеха, кой в Америка ще каже не на тази тематика... ooooh!

Да, ама странно че пак я награждават за филм със същата тематика, да беше си избрала друг сюжет.
Ама те и в Ню Йорк са супер чувствителни на тема Осама Бин Ладен.

Б.Купър и номинация ми е трудно смилаема идея Simple Smile като гледам всички спрягат мацката от филма Дженифър Лоурънс за номинация Simple Smile

# 574
На подбив??!! Хм... то е толкова талантливо момче, нищо не разбират значи.  Grinning

Като гледам номинациите на индипендът, толкова неща не съм гледала... не съм ги и забелязала по кината, срам...

Е, що? Нека той да си има за мъжка роля. Мацката игра добре също, да. Тя какво, изкуствени зъби ли има? Още от Игрите на глада ми беше странна в устат/зъбите.

# 575
  • Далече
Абе, талантлив някак си в една и съща категория с Даниел Дей Луис не ми се вързват. Предрешена битка Simple Smile

Не съм и забелязала зъбите, ето тук снимка сега я гледах може и да са изкуствени, незнам

# 576
  • в морето до колене
... като гледам всички спрягат мацката от филма Дженифър Лоурънс за номинация Simple Smile

Да, спрягат я. И Робърт де Ниро спрягат. И майката даже спрягат (сега не се сещам за името на актрисата  Embarassed)
Още като го представях филма в списъците казах, че очаквам да стане като с The Fighter - Дейвид Ръсел явно е "актьорски" режисьор. Вече втори филм със силен ансамбъл.

П.П.
За Брадли е ясно, че битката е предрешена. И аз не говоря за наградата. Говоря за номинация.

# 577
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ще ме извиняват независимите и всички други, ама Дженифър Лоурънс номинирана в каквато и да било актьорска категория-  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao. За Брадли по-умерено-  rotfImao rotfImao rotfImao

# 578
  • в морето до колене
Джой, тя вече беше за Winter's Bone  Wink

# 579
В Winter's Bone беше много добре Дженифър Лоурънс.

# 580
  • Далече
На мен ми се вижда силна година за мъжки роли, то и незнам де кой е главна и кой второстепенна роля, но Б.Купър трябва да е наистина много добъ,р за да го номинират. Трудно ми е да повярвам, но пък  може и наистина да е добър, знае ли човек Mr. Green

Дженифър Лоурънс има вече една номонация и е доста популярна,а и "Игрите на града" беше голям хит.
Та за нея по ми се вижда реално да я номинират.

# 581
  • в морето до колене
Да, за мъжките роли наистина е много силна година. Там конкуренцията ще е голяма - и в главните, и в поддържащите.

При женските обаче е постно.
Та нищо чудно Дженифър да се класира, а Брадли - не.

Аз не мога да разбера, как точно стоят нещата са Amour. Филмът е кандидат за чуждестранен от Австрия.
Обаче спрягат режисьора и двама актьори за номинации също... пък преди време бях чела, че май не може така.  newsm78
Явно трябва повечко да се поровя по въпроса за статута на чуждите продукции...

# 582
  • Далече
Аз не мога да разбера, как точно стоят нещата са Amour. Филмът е кандидат за чуждестранен от Австрия.
Обаче спрягат режисьора и двама актьори за номинации също... пък преди време бях чела, че май не може така.  newsm78
Явно трябва повечко да се поровя по въпроса за статута на чуждите продукции...

Мисля че може. Миналата година "A Separation" беше номиниран за сценарий и спечели Оскар-а за чужд филм.

# 583
  • в морето до колене
Да бе, вярно.
Май може, ако филмът е излъчван в САЩ (дори и само квалификационно).
Ако е кандидат от чужда страна в едната година, а го излъчват на следващата - вече не може да кандидатства на общо основание...  Thinking Май нещо такова имаше в правилата.

# 584
В Силвър лайнинг всички наистина играха много добре, и да, само номинация за Купър, кой може да се мери с Даниел, хехе.

Аз си препълних списъка с филми от линка за независимите. На доста няма трейлъри дори.

Общи условия

Активация на акаунт