84th Academy Awards OSCAR'2011 - "... и всичко е суета"

• 30 048
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • в морето до колене
Нека първо третия да му дадат на Даниел. После ще мисли за четвърти.
На баба Катрин четвъртия е 48 години след първия и 13-14 след втория и третия.
Много се разбързахте, викам.  Mr. Green

А колкото до Робърт Де Ниро - нека не забравяме за птицата Феникс.  
Нека не забравяме светлия пример на Джон Траволта. hahaha

# 601
О, Де Ниро в силвър лайнинг си прави роля човека, и то доста прилична, феникс не ами...  Grinning

# 602
  • в сърцето на един мъж...
Е що на килограм бе, Дензъл скоро не е снимал, да не говорим, че рядко изкарва боклуци. Ей тая вечер гледах Inside Man - пропуснала съм го, а се оказа много много хубав. Дензъл прави страхотна роля. Като му гледам филмографията - снима през година, две обикновено и то наистина добри филми.

# 603
Не знам, по едно време имах чувството, че се надпреварват със Самюел Л. Джаксъм кой в повече ще се снима... харесвам го, не ми скачайте... но да няма някой ден 'Змии в самолета', ако ме разбирате какаво искам да кажа...  Laughing Laughing Laughing

# 604
Е ти па ся, всеки прави и филми за пари Mr. Green Не може все девета муза да са Laughing

# 605
Снощи са обявили наградите на NBR
http://www.deadline.com/2012/12/national-board-of-review-2012-wi … zero-dark-thirty/

Интересно развитие около ZERO DARK THIRTY и Джесика Частейн

# 606
След като гледах трейлъра на зироу дарк миналия петък, ме обзеха едни опасения... няма и седмица и се започна... ooooh! 

# 607
След като гледах трейлъра на зироу дарк миналия петък, ме обзеха едни опасения... няма и седмица и се започна... ooooh!  

И аз така 1:1
Да не сме голословни

# 608
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, това е протежираната режисьорка с патетичните бози hahaha. Дори и Джесика няма да ме накара да го гледам това, веднъж ми стига, че се излъгах Mr. Green

# 609
Мдаа, тя реши да види дали може да прави военни филми, жената Simple Smile

# 610
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да пита мен, ще и спестя мъките на несигурността Mr. Green

# 611
Мдаа, тя реши да види дали може да прави военни филми, жената Simple Smile

В началото филмите и ми харесваха Синя стомана, особено Странни дни... и след това... го удари на патриотизъм... мне мерси... и без мен  Peace

# 612
Ма и вие кви сте - видя, че се продават, награди носят, нормално да снима такива

# 613
Е какви да сме...
Снобки-хейтърки...  hahaha
В интерес на истината за този сигурно ще се прежаля... От политически съображения  Joy

# 614
Видя ми се скучен още на трейлъра, а там нали обикновено събират най-доброто от филма. А и хич ме няма по политиката.

На мен Брадли Купър и Оскар в едно изречение ми изглежда напълно нормално. Не знам защо сте го набедили за посредствен актьор.

Общи условия

Активация на акаунт