Öyle Bir Geçer Zaman ki - Еркан Петеккайа - колеги, филми, изяви # 44

• 21 897
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • София
 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534  love001  love001  love001  love001
Ето ме,прибрах се  Rolling Eyes изтървах филма с Айча,интригуващ ли беше  newsm78 newsm78

# 166

Привет, Слънчо !  Hug Hug HugИ аз не успях, ще гледам тук, но сега имам малко работа и само следя за трейлър !

# 167
зА оЙЛЕТО ПУСНАХА СЪЩИЯ ТРЕЙЛЪР, НЯМА НОВ ЗА СЕГА #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 168
smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534  love001  love001  love001  love001
Ето ме,прибрах се  Rolling Eyes изтървах филма с Айча,интригуващ ли беше  newsm78 newsm78
дА сЛЪНЦЕ, НО ДОСТА МЪКА ЩЕ ИМА И ТУК Sad

# 169
  • София
Откраднах си една снимка Embarassed Embarassed Embarassed много красива и грациозна е Айча  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 170
Дружки, дадоха същия трейлър, но нямаше звук за изстрел и там, където си мислехме, че Айлин хвърля пистолета, всъщност отваря чекмеджето с пистолета, защото това са кадрите назад !

# 171
  • София
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Стига с тази мъка,нищо весело ли няма,писна ми от драми,живота ни е достатъчно натоварващ  #Crazy #Crazy

# 172
Откраднах си една снимка Embarassed Embarassed Embarassed много красива и грациозна е Айча  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Прекрасна, наистина много хубава Peace

# 173
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Стига с тази мъка,нищо весело ли няма,писна ми от драми,живота ни е достатъчно натоварващ  #Crazy #Crazy
Весело аз не видях, а поцелува се с мъжа си hahaha hahaha hahaha

# 174
Какво стана като напипа бучката, ох, чак ме е страх, като го пиша !

# 175
отиде на лекар, направиха и мамография и не излезе щастлива от кабинета, като доктора и каза резултата Confused

# 176
отиде на лекар, направиха и мамография и не излезе щастлива от кабинета, като доктора и каза резултата Confused

Ооооооо, така си и очаквах, иначе нямаше да акцентират толкова !

# 177

Ооооооо, така си и очаквах, иначе нямаше да акцентират толкова !

Иначе плешака я чакаше пред болницата #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 178
Весело аз не видях, а поцелува се с мъжа си hahaha hahaha hahaha

Ма той един мъж.....плювка ooooh! #Crazy

# 179
Тук явно пише за сюжета на филма newsm78....Дано Слънчо го погледне Rolling Eyes

Kalbim 4 Mevsim

KALBİM DÖRT MEVSİM, hayatında ardarda gelen felaketlere göğüs geren Buket’in her şey bitti derken tekrar hayata tutunmasını ve parçalanmış ailesini tekrar biraraya getirmek için gösterdiği çabayı konu ediyor. Yıl 2011; İstanbul’un ünlü çorbacısı Saadet Sofrası’nın sahibi Cezmi’nin (Bülent Varlıer) etrafında gelişen hikâye, Cezmi’nin büyük kızı Buket (Ayça Varlıer) ile Ankara’da başlar. Buket, Bakanlık’ta çalışmakta, iş adamı olan eşi Selçuk ve oğlu Alp ile yaşamaktadır. Aynı zamanda müsteşarın sağ kolu olan Buket,iş çevresinde disiplinli çalışması ve imtiyazlar konusundaki hassasiyeti ile tanınmaktadır. Her anlamda güçlü ve özgür bir kadın imajı çizen Buket, yoğun iş temposu içerisinde ailesine gerektiği kadar vakit ayıramamaktadır. Oysa en büyük isteği ailesini bir arada tutabilmektir. Buket, müsteşar ve vali ile birlikte İstanbul’da gerçekleşen bir toplantıya katılmış ve toplantının ardından müsteşarın isteği ile haberi olmadan Saadet Sofrası’na götürülmüştür. Buket, yirmi iki yıl önce ölen annesinin vefatının ardından, babasıyla tüm bağlarınıkoparmıştır. Ancak kız kardeşi Aslı (Merve Oflaz)ve çok sevdiği halası Nezaket(Tulay Bursa) ile görüşmeyi sürdürmüştür. Aslı, başkomiserlik yapan (Mehmet Mehmetof)Burak’la evlenmek üzeredir ancak Cezmi, bu evliliğe sıcak bakmamaktadır. Dizi, parçalanmış ailelerin yaşantılarından yola çıkarak, hayatın içinde sıkışmış ancak bunun üstesinden gelmeyi başarmıs ya da başarmak icin çaba sarfeden insanların hikayesini etkileyici bir şekilde anlatıyor.

Слънчееееее, моля те, преведи малко от малко да знам поне какво гледам нощес ! Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт