Öyle Bir Geçer Zaman ki - Еркан Петеккайа - колеги, филми, изяви # 44

• 21 902
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Лудо е това момче, познах го hahaha hahaha hahaha

# 151
Дано поне пуснат фрагман на филма ни, пуснах да следя Канал Д, кой беше филма - Фатма ли ?
Аха Peace

# 152
Значи ще чакам да го качат ! Жалко !
Арфи качили са 6 части Wink  http://www.bolumizle.org/kalbim-4-mevsim-1-bolum-yeni-dizi-izle.html

# 153
Слънцеееееееее молята като имаш време Praynig Praynig Praynig

Mete,16 Ocak'ta Bilsanat Akademisinde başlayacak olan Reklam-Dizi-Sinema Oyunculuğu Eğitiminde 8 hafta süresince yer alacakmış.
twitter'dan alıntıdır!

Söyleşi bitiminde salonda ''Aaaaa'' şeklinde bir uğultu oluşmuş.
Mete de onlardan kurtulmak için ''Şimdi gitmem lazım,Aylin beni bekler '' demiş

Alem adam şu Mete

# 154
# 155

Белче, благодаря, проработи пак в гаден момент, когато онзи беше сам на сватбената маса и бащата питаше, къде е дъщеря му !

# 156
Олеееееее и тук гадостии....Букетттт милата ,и тя плачееее....и тоя и мъж плешливия...уфф...май и изневерява...............Айдее да го сиктирдосва и да идва Еркан.... Heart Eyes Joy JoyМалеееее   без да иска го бутна през перилата...дали ще умре  newsm78

# 157
Сега ще е болен дълго време и няма да може да го напусне newsm78

# 158
Видяхте лииииииииииии Shocked....върна се при баща си  Peace,напусна го оня  #2gunfire...и срещна .... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes.....кой ли е този.... newsm78 newsm78 newsm78
Ставам за малко ..... hang Joy Joy Joy

# 159
И трейлър за епизод 2 дадоха Wink

# 160
Видяхте лииииииииииии Shocked....върна се при баща си  Peace,напусна го оня  #2gunfire...и срещна .... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes.....кой ли е този.... newsm78 newsm78 newsm78
Ставам за малко ..... hang Joy Joy Joy

Семейството и ще бере ядове с плишака и ония луд младоженец Joy Joy Joy

Срещна ЧОВЕКААААААА Wink

# 161
Олеееееее и тук гадостии....Букетттт милата ,и тя плачееее....и тоя и мъж плешливия...уфф...май и изневерява...............Айдее да го сиктирдосва и да идва Еркан.... Heart Eyes Joy JoyМалеееее   без да иска го бутна през перилата...дали ще умре  newsm78

Еееееееее, какви бяха тези дървени, хлабави перила !

# 162

Слава на Бога ! Така се създава и се пази интерес към филма, а тези нашите имам чувството, че нарочно се бъзикат с нас !

# 163

Слава на Бога ! Така се създава и се пази интерес към филма, а тези нашите имам чувството, че нарочно се бъзикат с нас !
bowuu bowuu bowuu

# 164
Досега и в другия филм, никакъв фрагман за нашия ! Ооооох, много ме е яд !

Общи условия

Активация на акаунт