ЗАНИМАНИЯ С 7-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 24 335
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Опппаа изтървах интригата Mr. Green за какво иде реч и в коя тема? Whistling

Имам 2 питанки:
1. Ако се случи да проспи обяда и реално яде пюрето по-късно...питам се да давам ли каша-ще се падне  като за вечеря..?
2.давали ли сте пюре с домат в него?

# 136
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=632141.msg20738900#msg20738900
Аз давам, затова и ти ще даваш, ако не, си тъпа хаахахахха
Магнет, шегувам се  Hug Аз така правя, както ти си писала, каша остава за вечеря!

# 137
  • Sunshine state
Магнет,отговарям по 2-те точки. Mr. Green
1-кашата аз я давам винаги за вечеря,така че реално не виждам проблем да му я дадеш така.И ние ядем пюрето по-късно-към 2-3ч.,защото реално закуската ни е към 11ч. и така се пада. Peace
2-да,да и пак да. Laughing Давала съм много пъти пюрета с домат,нямали сме проблеми. Peace
Естествено,захранваш както с всяка друга храна-по 2-3 лъжички първоначално.   bouquet

# 138
Аз давах с домат, но нещо не й хареса, пък и реших да изчакам, че домата по е кисел(а тя е по сладкото) и дразни стомаха!

# 139
  • Sunshine state
Ох,нещо се бъгна компа.  Laughing

# 140
Аз трябва пак да я пробвам с домат..... поне имам домашни замразени....

# 141
  • София
Мерси,аз взех едно готово с пиле,домат и ориз в него,водят го пиле с ориз и зеленчуци.

# 142
  • Sunshine state
Да,и аз готово такова съм й давала.Комбинация от няколко зеленчука и месо. Peace
Вие как храните малките с пюрета или каша?В смисъл на стола за хранене или легнали?Ние я храним легнала,че на стола я пробвахме веднъж и не стана. Rolling Eyes

# 143
  • София
Аз го храня в шезлонга-на спалнята,като повдигам да е почти седнал в него Simple Smile пробвах и в стола,но ужасно се върти и гледа да захапе и стола...

# 144
  • Sunshine state
ужасно се върти и гледа да захапе и стола...
Същата история е и при нас..  Laughing

# 145
Пупи, и Мима не иска да яде седнала, но аз гледам да я слагам! Сега я слагам седнала на дивана, а тя се върти лапа играчките, маха си лигавника и всичко става мазало... Преди я хранех легнала и изяждаше повече като количество! Сега й давам на два пъти едно пюре, през 10,15 мин.

# 146
  • Sunshine state
Явно и аз трябва да бъда по-настоятелна. Simple Smile

# 147
Пупи, в никакъв случай не ти го препоръчвам! Аз си мисля, че излишно съм се закатарила, и че има време да яде и седнала! Когато се научи да стои стабилно, ще се научи и да яде седнала(така каза педито)
Аз цял ден съм бездетна  Laughing Мима е при нашите и цял ден съм във форума  Joy

# 148
  • София
Мацки,гледайте го това,аз досега се смях с глас и сълзи,ухааааааа ,ОХ

http://www.youtube.com/watch?v=yJFI2tr5m0E&feature=player_embedded

# 149
Ох мами,когато прочетох тези нападки и направо ми кипна  #Cussing out Нямам думи,случвало ми се е да си кажа мнението за нещо и да не ме разберат и да ме правят неадекватна и тъпа  #Cussing out #Cussing out,но гледам да не обръщам внимание  Whistling Whistling Whistling Whistling
Магнет аз давах на Владис телешко със домат,но не го хареса.Днес папка пуешко и си го изпапка,а вчера хапна 2-3 лъжички и това беше.Давала съм  каша за вечеря.
За кърито- яла съм го с ориз със зеленчуци и пилешко и много ми хареса  Hug Hug
Хахахаха просълзих се от смях,а си се смея и на аватара ти всеки път,когато го погледна и като видях че е в класацията и пак се смях

Общи условия

Активация на акаунт