ЗАНИМАНИЯ С 7-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 24 330
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Ахххх, аз нещо съм все недоразбрала. Сори, сори май френдс!  Rolling Eyes
Иве, сега вече ще ме намразиш  Embarassed

# 121
Стига бе, ти пък. Всеки си има мнение, айде моля ти се.  bouquet

# 122
Ахххх, аз нещо съм все недоразбрала. Сори, сори май френдс!  Rolling Eyes
Иве, сега вече ще ме намразиш  Embarassed
Глупости! Пуци е права!  Hug

# 123
Хехе, кой ме биеше през пръсти да пиша там. Забелязах коя съфорумка ти се е набила на очи, Иве, гледам не падаш по гръб, твърдо си решила да биеш контрата  Laughing

# 124
Хехе, кой ме биеше през пръсти да пиша там. Забелязах коя съфорумка ти се е набила на очи, Иве, гледам не падаш по гръб, твърдо си решила да биеш контрата  Laughing
Хахахх
Майче, както ми е нервно....трябва ми отдушник  Joy
С теб се знаем и се любим  Laughing , но другата......  #2gunfire

# 125
  • Sunshine state
Аз приемам чуждото мнение,стига да не е в стил "аз така правя,пък другите сте лоши и нищо не разбирате".Ако е казано добронамерено,е ок за мен.Лично аз винаги изказвам мнението си предпазливо и говоря само и единствено за себе си,не осъждам никого.Много мразя да ми се нахвърлят като побеснели кучета.За мен това говори,че на тях не им е чиста работата. Wink

# 126
Ами аз затова писах не поименно, а само изложих моето мнение. Ама те хиените (разбирай жените) се нахвърлиха безмилостно на Пуци, Ивето взе да я брани и сега на нея се хвърлиха...

# 127
Аз приемам чуждото мнение,стига да не е в стил "аз така правя,пък другите сте лоши и нищо не разбирате".

Баш, баш.  Mr. Green Нищо, така се научавам да пиша максимално ясно и достъпно.

# 128
Аз приемам чуждото мнение,стига да не е в стил "аз така правя,пък другите сте лоши и нищо не разбирате".

Баш, баш.  Mr. Green Нищо, така се научавам да пиша максимално ясно и достъпно.
Точно  Peace

# 129
  • Sunshine state
В нашите форуми действително,когато си на различно мнение,ти обясняват колко си тъп.
Нали знаете прословутия лаф за БГ форумите.. Rolling Eyes А кой обича да му казват,че е глупав? Май никой. Mr. Green
Да ви кажа,че кърито много ми хареса и смятам да си го ползвам и за напред. Peace

# 130
Лаф? Я го кажи!

# 131
  • Sunshine state
Ами беше нещо от сорта,че в американския форум питаш и ти отговарят,в руския форум питаш и те те питат,а в БГ форум питаш и всички ти обясняват колко си тъп. Laughing

# 132
Аз почти във всичко, което е пиле слагам къри - много е подходящо за овкусяване, както и горчицата. Ориз с къри пък еееее...... - аз бял без нищо не го харесвам.
Някой да е сушил домати с зехтин по тоя повод?

# 133
  • Sunshine state
Девил,и аз не обичам само бял,сварен ориз.Много ми е безвкусен. Sick
Не съм сушила,но гледам,че бая време отнема.Трябва да ги оставиш на ниска температура във фурната-60-70 градуса за около 6-7 часа.Поръсват ги със сол,пипер или  каквото изобщо искаш.По-месестите изчистваш от семето,за да не ги разводнява.Вече готови,оставяш да изстинат и съхраняваш в буркан със зехтин.Това е,което съм гледала,че правят по ТВ-то. Simple Smile
На практика обаче ми се струва по-удачно да си ги закупиш от магазина. Peace

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 19:54 от Pupitka

# 134
Ние бяхме правили като живеех при нашите, но купени са по хубави, пък и е много занимавка!

Общи условия

Активация на акаунт