ЗАНИМАНИЯ С 7-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 24 324
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
О, то тепърва ще става все по-интересно.  Twisted Evil Бухала много приказва днес.=, поне от време на време ме разсмива. Laughing

# 106
Аз да се похваля,Владис от няколко дни казва срички като та-та,да-да,бля-бля и се научила да викааааа  hahaha hahaha  Joy Joy Joy

# 107
  • Berlin
Здравейте! Благодаря за успокоителните думи за столчето.  Grinning
Много бързо минават почивните дни, когато мъжът ми е вкъщи. Имам чувство, че не успяваме една дума да си кажем на спокойствие. Само с бебчо се занимаваме. Днес не издържах и излязохме по магазините на разходка. Най-накрая му взехме едни обувчици, имаше намаления в детските магазини и се възползвах. Общо взето взех 1вите, които видях. Взехме и пюрета - тиквички с картоф и круша. След зеленчуците и плодовете месо ли да почвам да въвеждам и колко неща тр да въведа преди да го почна? Или нещо друго?

Devil, каква чаша имате? Аз се чудя каква да взема. Доста добре хваща играчките и ги поднася към устата, мисля, че ако започна да давам чаша, бързо ще схване за какво иде реч. Двоумя се м/у Чико, Авент и Нук, но пък искам да взема 2 различни, за да не свиква само от един тип накрайник. А може и някои от другите да погледна - Томи Типи, Нуби... другите не ги знам.  Laughing
Сега бутнах пилешките филета, че си поканихме гости. На малкия много добре му се отразяват срещите с други хора и сме решили да си каним гости по-често. Както преди не исках, сега си обърнах мнението.
Мая, може ли да даваш от тези чесалки, които се охлаждат, щом студеното вино го успокоява? Или има едни във форма на залъгалка, които се мушкат в устата и масажират. Няма ли да излизат скоро тези зъбки, че така и 2мата се измъчвате много.

# 108
Абс, и аз бях много против гостите, но почнах да и харесвам, защото малкият гледа нови лица с интерес и по-малко мрънка така. Друг е въпросът, че ако е шумно, почнал да заспива по-трудно и аз само трябва да се карам и да шъткам.
Давам му такива гризалки, но бързо ги пуска, няма играчка, която да задържи вниманието му повече от минута. Неговите вече му станаха досадни, сега си играе с лигавника, а по принцип иска да пипа нашите вещи, неговите вече дори не ги поглежда...
Аз дремнах половин час с него, накърмих го и го оставих на мъжо, за да си доспя, ама той взе, че се обади на някакви приятели на скайп и го чувах как говори, та само с идеята за доспиване си останах. Тази вечер ние сме на гости. Броколите започнаха да се приемат вече сравнително добре. Не умира за тях, ама си хапва вече Simple Smile

# 109
Ей, ама как мразя от форума да вдигам кръвно, ей! Хем знам, че е пълно с капацитети по всичко. Извинете, ама исках да си изкарам парата, при себеподобни.

Браво, Клавде, голям смях е, нали?  hahaha

# 110
abs Тази е чашата /на Дидко е зелена/ :

Но ако е много жаден се нервира - още се опитва да си напъха целия накрайник в устата.

# 111
Пуци, кой те ядоса? И аз някой път много се дразня.
Аз давам от обикновена стъклена чаша.

# 112
Ми виж в "Бебета" къде писах последно. Мен най ме е яд, че е широка практика да се изопачават чуждите думи, мнооого паля. Ай стига съм клюкарствала.

Екатерина гложди ей такава чаша:

Бързо се научи сама да си я държи и да си я поднася до устата, макар и не с цел пиене.  hahaha

# 113
Аз още не съм давала на Владис да пие от такава чаша,защото си мисля че още е малка.Дали да не пробвам скоро  newsm78 newsm78
Пуци не се ядосвай  Hug Hug аз много пъти съм се сблъсквала с дървени философи  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 17:44 от klavdiq7777

# 114
Ми виж в "Бебета" къде писах последно. Мен най ме е яд, че е широка практика да се изопачават чуждите думи, мнооого паля. Ай стига съм клюкарствала.
Не клюкарстваш! Пък и наистина ти едно си казала, те друго разбират...та и аз се ядосах. Да не казвам, че една от потребителките редовно ми се набива в очите  Thinking

# 115
Иве, аз да не съм?  Joy

# 116
Майо, Маище, и ти ми изопачи думите, вече няма да си играя с теб.  Naughty  Mr. Green

Иве, ъхъ.  Laughing

Аз още не съм давала на Владис да пие от такава чаша,защото си мисля че още е малка.Дали да не пробвам скоро  newsm78 newsm78

Ами ти си знаеш как е с гълтането. Ние й предложихме на около шест месеца и половина, първия път се задавила (баща й й даде), вероятно от неочакваност, оттогава не се е давила, но както казах, тя не толкова пие, колкото гризе накрайника.

# 117
  • Sunshine state
Абе като заговорихте за нерви по форумите..
Аз участвам в един,напоследък не дотам активно,но все пак участвам,та то не е злобеене и чудо.
Такова нещо не сте виждали.Всяко мнение,различно от тяхното,се трие и потребителя се заплашва с бан. Laughing Поне бг-маммата е по-либерална.Там са още по соца. Crazy Ако в близките 2-3 седмици останат повече от 4-5 потребителя,направо трябва да се благодарят. hahaha
Кой беше казал,че е правил пил. филе с къри?  newsm78
Къри не съм яла от поне 10 години насам.И причината е,че веднъж майка ми вместо чили,купила къри и си бях насипала солидно количество в супата. Laughing Така ми се отврати,че го анатемосах за години напред.Сега обаче си взех едно пакетче и ще си направя филето с него.Да видим дали ще ми хареса. Party
Чаша с накрайник и ние ще купуваме скоро.Ще открадна нечия идея,но да видим коя. Thinking  Flutter
Аз сядам да ям,че умирам от глад. bowuu

# 118
Майо, Маище, и ти ми изопачи думите, вече няма да си играя с теб.  Naughty  Mr. Green
хахахх
Майче, не си ти   Joy

# 119
Бре, Пупи, какво е това чудо? аз бях (и още съм, де) моератор в един кулинарен форум, там много яко набивахме канчета, но само на хора, които си го заслужаваха, де, не се банвали, само ръмжахме.  Mr. Green

Така, на Кица днес й е ден - захрани се с тоалетна хартия (ползваме я за лигите и пръстите при ядене, че по-удобна от салфетки) и вече е жива неваляшка, само че без "не"-то, пада във всички посоки, в които се протегне. Обривът й е станал на плюски, все повече ми заприличва на хранителна реакция и не знам що подозирам някое от лекарствата, дали е възможно някоя от добавките им да предизвика такова чудо?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт