ЗАНИМАНИЯ С 7-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 24 315
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • Sunshine state

Добро утро на всички.
Пуц,голяма промоция ти е пуснала.Направо не е за вярване. Mr. Green Какво ще обядвате днес?
мама на Ани,така е в началото-човек не е сигурен дали ядат или се мажат.Каква каша й даваш?
абс,добра алтернатива е киселото мляко,защото и аз не ям пържено.Ползвам брашното и заради соса-сгъстява се. Simple Smile
За съжаление и аз честичко правя така-избера нещо и ако не съм напълно доволна от покупката, продължавам да се ровя за същото,макар да нямам намерение да купувам.Само се дразня по този начин,но.. Rolling Eyes
Мъжът ми от утре е на работа. Sad Отпуската свърши.Това означава,че се връщаме на старата схема-една седмица аз спя при нея,една той. Tired Вчера разговарях с майка ми и се разбрахме да се опита да дойде за 1 ден този месец.Много се е затъжила вече.Дано да успее.Всичко зависи от финансите.Искали им по 40лв. за някакъв задължителен сертификат(нововъведение от тази година),който всяка акушерка трябвало да притежава и не знае дали ще й останат парички. Rolling Eyes
Аз й предложих да й платим пътя на връщане,та сега размишлява как да си нагласи смените. Peace
Отивам да си допия кафето. Sunglasses

# 91
Добро утро  Hug Hug
abs Честито столче,на Владис е същото и е много стабилно.Даже си седи в него и си играе.
ilr Ние сме от Дупница и работи в Благоевград  Laughing

# 92
Пупи, на морков и картоф сме, заради разстройството оня ден.

# 93
Владис на обяд ще папка картоф с половин жълтък

# 94
Хай и от нас - детето отдавна закуси, след малко и на мен ми е ред.
abs много ви е хубаво столчето, честито.
Който дава жълтък вече по колко минути варите яйцата? Дава се по 1/4 нали?
Аз мисля от другата седмица да почна жълтъка за това.
Остана ми само да се намъдря за сухарите да купя и да започвам с попарата, а и масло да си избера истинско.

# 95
Devil_Rose   Поне 10-15 минути се вари яйцето,да по 1/4 се дава за начало,после по половин жълтък  Laughing

# 96
  • Sunshine state
Варя го 13-14мин.За повече не смея,защото ще стане на гьон. Crazy Мисля,че 13мин. е напълно достатъчно. Peace
Давам по 1/4 2 пъти седмично. Simple Smile
Ние днес сме на зеленчуково пюре-грах,моркови,картоф.

# 97
Добро!
Мама на Ани, вие още не седите, нали? Когато започне да се изправя, демек като седне, ще спре да повръща. Моят също много повръщаше, почти след всяко хранене, но като започна да сяда понамаля и за седмица вече спря. Не че не го прав и сега от време на време, но си го позволява този лукс веднъж-два пъти седмично вече...
Тази нощ броих - 6 пъти!

# 98
Мерси момичета - значи ще го варя като за себе си, аз разтечен жълтък в сварено или пържено яйце ненавиждам.
Ей малкия тъкмо заспа за 10мин и мъж ми бутна едно шишенце с капки на масата и малкия се ококори кисел ужаст ви казвам. няма спокойствие даже в неделя Simple Smile.

# 99
И моят таман заспа и звънна телефона на мъжо, направо  #Cussing out
Сега се дере тука и не може да заспи пак Sad Цяла сутрин само плаче.

# 100
В крайна сметка го наобядвах дИтетУ, за десерт си изяде чорапите  hahaha, но пък успя да пие от мекия накрайник на чашата.

# 101
Ей, ще полудея, сега пък се изрина хлапето. Заприлича ми на хранително, звъннах на докторицата, тя вика розеола и утре да я заведем. Обаче аз я подведох, щото ми се привидяха обриви и по дупето, пък после като гледах нямаше. Та утре все пак ще ходим до поликлиниката, насред грипния сезон, много съм ядосана. Четох за розеолата в нета, не е страшно, поуспокоих се, обаче при нея има дълга температура, а нашто вдигна за няма и 24 часа, после си спадна. Егати перипетиите покрай едни зъби, пху!

Майче, и Кица се дра предиобед докато заспи, укроти се и откърти като легнах до нея и я галих по главичката. Сега пак спи, завита с чувала си за сън през лицето.

# 102
И Коки така заспа, ама след два часа ревове. Не ми дава вече да му чеша венците, явно прекалено чувствителни са му вече. Не иска да го гушкам, да го люлея, да го кърмя, да го милвам, на всичко плачеше и търкаше муцунката. Накрая го намазах с леденостудено бяло вино и се успокои, унесе се и заспа до мене. Сега го преместих в неговото си легло.
И моят мъж от утре е на работа вече, свърши му отпуската. Успя да си се понаспи той Simple Smile

# 103
Мимито май ще има още зъби  Sad Пак се почна рев, не иска да яде, нищо не иска, мрънка, реве .... ужас... пак не спа през нощта...буди се, реве, гладна е... пък мляко не иска..добре, че майка дойде към 9 и я взе долу да поспя, че съм на ръба вече  #Cussing out
Днес ми е по-лошо от вчера, направо не знам вече какво да правя....отчаяна съм  Cry
Утре пак съм по доктори....нещо лечението не ми действа и пак ставам по-зле.....накрая ще получа нервна криза или от многото хапове ще се гътна...вече се обърквам кое кога да пия и по колко....
Ох, аз пак се оплаках ама ми е мъчно...
Една приятелка идва днес да се видим, но Мимито си беше долу, защото щеше да реве от нея а не можех да го понеса и даже още си е долу, та аз си почивам.
Аз също заспивам с мисълта, че ще се събуди всеки момент......и никога не се изненадвам приятно  Cry Снощи заспа към 23:00 и към 24:00 до 01:30 не спря да се буди и да мрънка...иска биба-давам и тя веднага я плюе и пак мрън, и аз пак давам и тя пак плюе, и пак така...до 1:30.. и в 2:30 се събуди да яде и после към 03:00 заспа и в 5:30 пак същото до 07:30 и после игра до 9:00....
изнемогвам вече  ooooh!

# 104
  • Sunshine state
Ох,пак настанали тежки времена за всички. ooooh! Кога ще се кротнат тия дечурлига вече. Rolling Eyes Нашата днес е сравнително спокойна.Само преди обяд й се доспа много и хем й се спи,хем мрънка и не заспива.. Confused Най-сетне заспа.Сега я изкъпахме и я нахранихме.В момента издава някакви нечленоразделни звуци,ръмжи и удря играчките една в друга със злоба.Нещо ми намирисва,май е акала. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт