ЗАНИМАНИЯ С 7-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 24 314
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
 Joy Joy Joy Joy Joy Представяш ли си  Joy Joy Joy Joy
ilr От къде сте?

# 76
  • Berlin
 55
Честит имен ден! Да сте много здрави и щастливи!

И ние сме в отбора на неспящите и ревящи бебета. От тая седмица не спи през деня, аз казах вече и всякакъв дневен режим отива по дяволите. Реве, мрънкоти, цялата ръка в устата или гризка пръстче или каквото там попадне. Започна и да се изморява по това време и сега спи  Crazy, после не знам какво ще го правя като се събуди... Ама не виждам нещо да е подут венеца или да ми се белее нещо.
Мъжът ми се върна със столче от Mothercare... някак си не си го представях така нашето столче, ама айде.. пазарувало му се е явно. В Комсед не харесал, ние за едно на Чико се насочихме натам, ама нямало.

# 77
  • UK
 Joy Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha Да не сте женени за един и същи мъж?

# 78
  • София
Иве,да сте живи и здрави и ти и майка ти,а и всички именяци днес!
Мммм,ще си взема от почерпката,но ще го хапна утре,че утре ми е въглехидратния ден Mr. Green

# 79
  • Sunshine state
Иве,чак сега мога да ти честитя!Да си жива и здрава и много обичана. Heart Eyes
Ох,направо не мога да се докопам до компютъра днес. Rolling Eyes Успявам да надзърна и пуснах един пост в една друга тема и ми изтече мандата. Laughing
Девил,много късно ще ти пиша за филето,но..Аз го правя така:начуквам пържолките,овкусявам ги с черен пипер,сол,мащерка и кимион и ги овалвам в брашно.Запържвам ги в силно нагорещен тиган,за да се запечатат и да останат сочни.После ги нареждам в тавичка,заливам с равни части бира и вода,поръсвам с остатъка от мазнината в тигана и нареждам 3-4 шайби топено сирене върху всяка пържолка.Слагам по едно малко парченце масло върху им.Пускам 2-3 скилидки чесън в тавичката и слагам алуминиево фолио отгоре.Пека около 1 час на 200 градуса.После махам фолиото и оставям да се запекат. Heart Eyes
Това е. Peace
абс,може ли снимка на стола? Blush
Блазе ви за млякото,еййййййййй. Party Ако и аз произвеждах по толкоз.. Whistling
Днес в Карфур срещнах една моя съученичка от 6ти клас!И тя си има бебенце на 2.5 месеца.Срещнахме се при памперсите и й викам "А,ти какво правиш тук?"  Laughing И тя ме попита същото.Много се смяхме.Не я бях виждала от години. Simple Smile Надявам се да излизаме заедно като се освести времето. Peace
Ей,военните!Я отдайте чест!  Mr. Green
Ние я нахранихме и сега заспа. Heart Eyes А мама и тати пият винце. Flutter

# 80
  • Berlin
Уф, нашият отряза в 19ч.... Не ми се мисли сутринта кога ще ставаме.

Пупи, тoва е. Мислил за Пег Перего Прима Папа, ама бил единствена бройка в магазина и не искал да взима нея, а в Mothercare имали и опаковани. Общо взето стабилността му беше най-важното и го оставих той да избира. Аз бях харесала това, но той ме отряза. Simple Smile

# 81
  • Sunshine state
Значи аз по принцип бях за дървено столче.Много ми харесват столчета от този тип:

Но поради финансови причини не успяхме да си вземем такова. Rolling Eyes
Да ви е честито!Хубаво е столчето.Важното е работа да върши и да е стабилно,нали?  Heart Eyes

# 82
Здравейте,
Мимето заспа сладко-сладко,в подготовка за нощното мрънкане и въртене след 1 ч. Simple SmileИ нашите нощи са както пишете повечето мами.
abs ние взехме Prima Pappa,много съм доволна за сега,дори се задържа и за игра в него.
Иве честит имен ден на теб и майка ти!!!
Pupitka рецептата,която написа,звучи мнооогооо вкусно,май ще си я открадна и аз.Наздраве,много обичам винце!!!
Пожелавам ви хубава вечер и спокойна нощ.Въпреки че от 3 месеца не съм спала цяла нощ,всяка вечер си лягам с мисълта че няма да се събужда и мрънка малката.Засега позитивното ми мислене не помага,но все някога ще стане Wink

# 83
  • Sunshine state
Палома,аз пък си лягам точно с  обратната нагласа,че ще се буди постоянно и ей сегичка ще се ококори. Rolling Eyes Знам,че не трябва така,но не мога да се настроя някак си. Confused
Лека вечер и на теб!  Hug

# 84
Пупи, Палома, аз пък си лягам с мисълта колко точно пъти ще се събуди тази нощ, а вече не ги и броя след третото ставане...
Иве, честит имен ден! Съвсем ми изфръкна от главата. Много здраве ти желая, сега имаш нужда! Девилче, чесито и на тебе, ако празнуваш!?
Пуци, много ти се смях на поста с мъжете  Joy
Мене ме хванала някаква апатия. Един приятел онзи ден ме светна, че май-май ме е налегнал постродилен синдром, а аз все си мислех, че ми се е разминал. Бяхме при свекърите, те пак гнявеха детето, без да се интересуват, че не е спало и искаше да заспи. Ама нали сега е при нас, после ще спи и резултатът беше, че почна неутешимо да реве (заради което слава Богу, по-бързо да си тръгнем). Нямало любов, всичко било интерес! Така лме е ядосал свекъра. И какви ли не други безумици говореше. И една лъжичка си взе от един мой комплект с чаени чаши, защото била много удобна да храни племенника. Сега питах, като племенникът не живее вече там, мога ли да си я взема? - Не, той щял да идва пак! Много ми падна настроението от неговите глупости. Преди няколко дни си беше взел едно мое калъфче за телефон, оригинално на Нокиа, още ми ходи с едно мое поло, което ми е от мама на всичкото отгоре.
Отивам да хапна нещо, че трябва да успокоя топката по някакъв начин...

# 85
hahaha hahaha hahaha Да не сте женени за един и същи мъж?
Joy
Клавде, ние сме от Пловдив, но той служи в Граф Игнатиево! Твоят мъж къде служи?

# 86
Simple Smile Празнувам, празнувам, след малко мляко за малкия и ще лягам и аз.
Пупи другия път ще направя твоята рецепта - хареса ми много.
Това, което сега направих беше на дъното на тавата гъби на ситно с малко олио и сол, отгоре пилешко филе, овкусено с къри и черен пипер за 15мин на 200С//фурна с вентилатор// - сле това сложих по кубче топено сирене на всяко филе и за още 15 мин в фурната. Резултата беше вкусен.
Получих бутилка червено вино за подарък - изпихме я Simple Smile.
ilr и аз съм Иве Simple Smile.

# 87
  • Berlin
А, добрутру Simple Smile
Ние станахме в 7 и той сега пак заспа.
Пупи, дааа, тези дървените и аз много ги харесах. Гледах вчера в Амазон имаше доста евтини такива, всякакви модели, ама късно.Grinning Повече няма да гледам, да не съжалявам.
Имам и аз едни пилешки филета тука, може да се възползвам от рецептата, много вкусно звучи. Само дето с пърженето ще се размина. Аз по принцип ги държа за известно време в кис. мляко и малко горчица, да поомекнат и във фурната - стават добре.

# 88
  • UK
Добро утро!Ние спахме добре. Ани хапва в 3 и после в 6ч. както по часовник.Към 7 нададе писък и аз скочих, а тя милата се беше обърнала по корем и неможеше да се обърне помогнах и , а тя даже не се и събуди и така до 8ч. Към 8:30 и направих каша и хапна 4 лъжички. НО не съм сигурна дали глътна нещо въобще, цялата се омаза и мен ме омазаи масата омаза.Абе супер мазане само от 4 лъжички. Към 9:30 я накърмих и почна да повръща( ние по принцип доста повръщаме) всичко което хапна вече го повърна. СЕга нещо се е размрънкала и не иска да заспива .

# 89
Брютру, момичета. Ние се понаспахме тази нощ, даже два пъти успях да поспя в собственото си легло - веднъж за 20 минути, после за цели два часа.  Mr. Green Надявам се това да значи, че пристъпът отминава.

Аз винаги очаквам да не спи, да мрънка и прочие, за да се изненадам приятно. Като цяло съм така: надявай се на най-доброто, но очаквай най-лошото, демек "Винаги готов".  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт