ЗАНИМАНИЯ С 7-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 24 310
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Боже, ние сме имали именнички! Живи и здрави да сте, момичета, само радости да ви очакват.   bouquet

Магнет, ще давам, къде ще ходя, малко пипкаво, че сто неща, но калция и витаминЦето  hahaha са за по няколко дни. Аз мисля с млечната каша да започна след като вкарам месото.

Май доста мъже изтрещяват като се обащят, силно се надявам да е краткотрайно.  Hug

Пупи, егати готиния червей, пък.  Mr. Green

# 61
  • UK
Честит празник на всички именници и именнички, малки и големи! Да са живи и здрави.

Аз направих първите стъпки с кашата. Джуджето не бепе особенно заинтересовано от кашата, но веднъж като хвана лъжицата, пускане няма.Цялата се омаза и имам чувство че нищо не глътна от три лъжички.Утре пак.

Аз мисля че млечната можеш да я даваш като безмлечната, щом нямаш против изкуственото мляко.

# 62
Ами какво да имам против? Не бих могла да изцедя толкова кърма, пък и не съм кърмачка-екстремист. Laughing По-важното е бухала дали ще има нещо против, аз съм лесна.

# 63
  • UK
Имам предвид че млечната си е каша като без млечната, защо трябва да я въвеждаш специално. Или вие сте само на кърма, тогава и аз бих изчакала. Знам че млаякото е преходно в кашата. Аз избрах безмлечната заради млякото.Но се втрещих днес като видях на опаковката пишеше че порцията се приготвя с 200мл кърма, е то и крава да си няма да можеш да ги изцедиш.

# 64
Добър ден!
На мене хич не ми е до писане. Малкият само се дере. В 2.30 заспахме и се будехме на всеки час и нещо...
Само да кажа, че паричката се падна в него, жив и здрав да ми е!
Мама на Ани, аз цедя по 300мл от една гърда!

# 65
  • UK
mayadio и ти беше с хиперлактация, нали? Аз добре че напоследак се регулирах, сега от раз пълня 120 мл. Повече не се напъвам защото са ми толкова голями контеинерите, а пък и Джуджето не иска да пие от шише така че няма смисъл. Но сигурно е неприятно постоянно да има текучество.

# 66
  • София
Ей Мая-крава такава hahaha/шегувам се да не се обидиш! /

Ей озъбилите се-как се справяте с пластмасовите лъжичкииииииииииииии?Моя озъбен вече батиса една и новата и тя вече е надрана Rolling Eyes чудя се дали да не купя сребърна newsm78

# 67
Не се сърдя, разбира се, Магнетче! Simple Smile)) Като ме издояваше мъжо в началото гола в банята по половин час, да не мислиш, че не ми го повтаряше непрекъснато? Grinning
Мама на Ани, дам. И тъкмо се изрегулирам някак и детето направи някоя промяна в режима и айдеее на нова ръка. Тъкмо в средата на 3 месец спрях да се цедя и той взе да се буди нощно време и пак да престимулира лактацията и то на всеки час-два, заради честите нощни ставания. Той само дръпва, млякото слиза, а повече не иска да суче и така само ми препълва гърдите. Иначе сега цедя само, за да ми олекне по 70-80мл, но поне още 2-3 пъти по толкова остават в гърдата. Не съм се цедила изцяло от много време и нямам идея колко има, но бебето не ме изсуква все още. Създадена съм за майка на близнаци хахах.

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 16:37 от mayadio

# 68
Ей,честит имен ден на всички които празнуват днес  Hug Hug Да сте живи и здрави  Hug Hug

# 69
Мама на Ани, просто започнах с безмлечна и днес имах случай да питам докторката дали да продължа с нея или да й давам млечна.  Grinning
Имам замразена кърма и вече се чудя какво да я правя.

# 70
Момичета, благодаря  Hug
Девилче, адашки ли сме? Честито и на теб, жива и здрава   bouquet
Каша и аз съм на безмлечна, но като отидем на консултация на 17 ще видим как ще я караме.
Почерпете се за мое и на майка ми здравето, че тя е Иванка

# 71
ilr Честит имен ден на майка ти  Hug Да е жива и здрава
А какво работи мъжа ти,че дава дежурства?  Grinning

# 72
Военен Mr. Green
Утре пак е наряд, така че спете спокойно, той ще ни пази и закриля ако нахлуят вражески самолети  Joy

# 73
 Joy Joy Joy Joy Joy И моят мъж е военен и утре е наряд  Joy Joy Joy Joy

# 74
 hahaha hahaha hahaha Да не сте женени за един и същи мъж?

Общи условия

Активация на акаунт