ЗАНИМАНИЯ С 7-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 24 308
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
И на мен. Мели, силно те прегръщам и ти желая сили и късмет. Да ти е жив и здрав Димитър, много радости да ти носи!  Hug Hug Hug

# 46
  • UK
Мелинда, много съжелявам за това което се е случило. Hug Да ти е жив и здрав Димитър.

АБС знам , че ти си захранила с каша, може ли да ми кажеш как я приготви или трябва да приготвя цяла порция и да дам само една две лъжички, това ми се вижда глупаво.Аз купих днес оризова безмлечна каша и мисля просто да разредя малко с малко кърма, да е по рядка и да дам две лъжички например.

# 47
Добро утро, познайте колко спахме снощи.  Mr. Green Мисля, че никненето на зъб е в разгара си, вчера качи температура, чак давах Панадол, сега ми спи в ръцете, аз се отказах да се пробвам да спя.

Мама на Ани, разбира се, че не е нужно да правиш пълна доза, но спазвай пропорциите. Ако си взела каша на Лактана, която и аз "ползвам", сложи 5 грама каша на 35 мл вода/кърма като за първи път. Някой обаче ме беше предупредил, че с кърма много бързо се втечнява кашата, да имаш предвид. Аз я правя с водица.

# 48
Добро утро! И ние спахме до 7:00, към 8 си дойде и баща й, и я мъчихме при нас да спим, но не се получи и станах, че таткото да поспи. Винаги когато мъжът ми е наряд ми се случват лоши неща Sad Снощи първо булсата спря, заради снега по чинията и аз само по потник (до под дупето) излизах на терасата за да я поливам с вода  Laughing , после постоянно падаше сняг върху колата му и алармата пищеше и в 23:30 слизах се наложи да викам мама да гледа детето, че да ида да я заключа само с ключ! После през нощта е паднал бушона и аз трябваше да стана и с мопа да го дигна в 3:30 и Мима се дереше през това време, разбира се! А мен как ме е страх от тъмно....Много обичам ужаси и трилъри и много съм гледала и сега не мога да стоя на тъмно  Mr. Green

# 49
Естествено, че така ще стане. Винаги, когато Екатерина е неспокойна и нервна, съм сигурна, че баща й ще закъснее на работа. Е, днес няма как щото почива, но в общия случай правилото важи. Затова почнахме да я къпем сутрин.  Mr. Green

# 50
Ох, аз снощи реших да я къпя и понеже купихме нов шампоан за коса и тяло на Хип и вика сега с него я къпя...ииии.. толкова трудно се плакне, че се измъчих и аз и тя се измъчи...ужас!
Пуци, на Екатерина в устата бъркала ли си? Като нищо може и да е набол някой зъб. Аз така се изненадах.

# 51
Ох, бърках, оглеждах стократно, не са зачервени, не ми изглеждат подути.  Confused

# 52
Добро утро и от мен  Hug Hug
ilr Какво работи мъж ти,та е бил наряд?

# 53
  • UK
Добро утро и от мен!

Аз да ви кажа с таткото колко сме умни, нали се борим със стола за колата. Аз бях супер възмутена колко е неудобен този стол, и т.н. Та се оказа че възглавницата за бебе била до 6кг., които ние отдавна сме минали, а аз се чудя защо му е тясно на бебето. Измъчихме го горкото на дългият път.
ilr явано си имала екстремна нощ.Аз ползвам на Хип шампоана за коса и тяло , почти откакто се роди бебето само веднъж купихме на Оилатум едно комплектче от което сега ми остана шампоана. Не съм имала проблем с Хипа.

Каша взех оризова на Милупа, по принцип търисх Лактана ,но не намерих а нямах време да се мотая. НО тя Ани заспа преди да успея да я приготвя , та ще видим дали няма да я правя утре.

# 54
  • Berlin
Мели, дано бързо преминеш този труден период! Честито на Митко, голям мъж да порастне и да ти носи много радости!

мама на Ани, точно, както Пуци казва. Аз сложих мисля 30мл вода и 1 лъжица каша, оризова млечна на Лактана. Ако ти се види гъста, може да разредиш още, както прецениш и даваш 2-4 лъжички.
Аааа, абе чудя се аз каква е тая възглавница и мислех да те питам ... Ние имаме нещо като малка приставчица от плат и я махнахме след 3тия месец и е доста по-свободно така. А 1вия път, като пътувахме, ми беше мъчно да го закопчавам с коланите и той седя така в столчето и горкото детенце сигурно се е изгърбило 3 часа на път.  Blush На връщане пътува в коша на количката.

Днес ще пращам мъжа ми в Комсед, има -40%, да гледа какви столчета за хранене имат там и ако има нещо хубаво, направо взимаме. Стига и намалението да важи, де.  Grinning

# 55
  • Sunshine state

Добро утро на всички.
абс,успех със столчето!На кое сте се спрели?
Пуц,колко Панадол й даваш?Аз й давам 2.5мл. тоест 1/2 доза.Така ме посъветва лекарката.Уж пише за нейните килограми 5мл.,но било много това. Thinking
И ние нямаме никакви признаци за зъби,пък понякога е неспокойна.Вчера беше добре,не е мрънкала,нито е плакала.
Нас вчера дъждът ни изненада много неприятно. ooooh! Цялата стена тече и сме като водопада Ниагара у нас. Tired Чисто нови тапети,чисто нов фриз-всичко замина. smile3514
Ще полудея!Тече от всички страни.Не е от изолацията,а от горните етажи.Стичало се между стената и изолацията и сега трябва да видим от кой етаж тече,та да се наеме фирма и да запълни фугата. #Cussing out Не мога да ви опиша колко съм бясна,но няма как. Sad
И друго.Вчера подариха на Лора една играчка,дето хич не ми хареса,ама какво да правиш.Много е твърда. Wink
Ето я и грозотията.  Laughing
Отивам да си допия кафето мили мои.  bouquet

# 56
Пупи благодаря за кафето  Hug Hug

# 57
Уф, тъкмо пишех и дойде докторката. От зъбите е - с лапането на ръце и неща си вкарвали бацили и правят инфекцийка. Гърлото е зачервено, изписа витамини, калций и Имунокинд, плюс някакви соли пак хомеопатични. И като оздравее, почваме месото. А, и млечна каша каза да вземем, да си имала три млечни хранения.

# 58
  • София
Здравейте,Жожо вади втория зъб и не се трае ooooh! сега пак го "надрусах" с Панадол,Дентокинд,мазах с калгел,бочко..... ooooh!
Пуци давай смело Имунокинд щом е предписан, аз от 2 месеца някъде му давам ето така: 2 седмици сутрин и вечер *1,после 2 седмици почивка и наново.
Днес му дадох круша-добре я хапна,ама и тя вкусна...
Вчера бяхме на консултация и е станал 8550кг и е дръпнал 1см, би хепатитната и забели пишката вече до края,тва беше с пишката,сега остава да продължим със стриктната хигиена  Simple Smile Доста време ни забавиха там и малкия започна да се закача с другото бебе,лежащо до него....докопа се до него,започна да му дърпа пелената...да иска да го докосва,но онз беше на едва 2 месеца и не му позволих.

Да ви питам-вие кога преминахте от безмлечна на млечна каша? А новото е,че от другия месец ще давам попара за закуска.

Мели..от както те прочетох вчера ми е чоглаво,затова и не писах...дано се оправите-ако има начин...ние с мойто мъж се караме доста..откак се е родил дребния много се промениха нещата и то към меко казано-зле.

Аз си чакам леля и съм яхнала метлата  afwitch

# 59

Здравейте - да пием по едно за Ивановден, аз празнувам и черпя Simple Smile
Честито и на другото Иве   bouquet

Гледам за зъби си говорите - моя син като си чеше венците с гризалката и чак скърца, ама зъб няма.
Пупи това с водопада лоша работа, дано се разбере от къде е и да се оправи навреме. Ще правя пилешко филе с топено сирене - ти май имаше рецепта за нещо такова?
абс ползотворно пазаруване, да се похвалиш после.
При нас валя цяла нощ като изведро, а вятъра имах чуството, че ще ни отвее покривчето/на последен етаж сме/. В резултат не можах и да спя като хората. Детето пък спа.

Общи условия

Активация на акаунт