ЗАНИМАНИЯ С 7-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 24 312
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
abs Да така е не са ми много за сваляне,но съм с 6 кг отгоре преди да забременея и на места ми тежът  Joy Joy Joy но не бързам.Иначе на теб ти пожелавам да отслабнеш,колкото желаеш и трябва

# 31
  • Sunshine state
абс,играчките са от този сайт.Доста са скъпички обаче.То със същия успех,ако можеш да шиеш,ще успееш да пришиеш на обикновена кукла различни етикетчета.Аз лично смятам така да процедирам.Не че умея да шия. Laughing
Аз имам още 4кг. за сваляне,но зимно време няма много движение и ще е към пролетта.Иначе си карам един режим на хранене и успях да смъкна почти всичките 33кг.,които бях натрупала. Embarassed
Клавде,и аз съм чувала,че рибата не се приема много добре.Имам едно пюре купено с риба хек,но мисля да й го дам другия месец. Laughing
Мая,вярно,че при вас вчера беше коледа или бъдни вечер,не знам точно.Обикалят ли много коледари?Тук нямаше ни един. Simple Smile Как изкарахте?
Пуци,и ние сме така с всякакви шишета и шумни неща.Клавиатурата е доста тракаща и като се разтракаме на нея,понякога се буди. Crazy
mama na ani,и нашата количка е комбинирана и не знам дали да купуваме отделно лятна.Излишно ми се струва,но ще видим лятото как ще е.Не е много тежка-10кг. е. Peace
Иве,от кой Хиполенд я взехте топката?Ние бяхме в този до Галерията и май не я видях,но там мястото е малко и всички неща са натрупани.Мен не ми харесва това,че специално в този магазин доста от нещата са само на определени марки и няма разнообразие. Confused

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 11:45 от Pupitka

# 32
Пупи, жив и здрав да ти е и да продължава все така да помага, златен ти е той  Hug
Майче, когато е буден през нощта какво прави Коко.
Палома, честита месечинка на адашката!
Пупи, и ние там бяхме! Аз отидох специално за тези, които ти показа и нали каза, че са от там. Иначе аз на всички магазини съм им набрала та никъде не ми се ходи...ноооо няма начин. Аз ако можех да шия, и ако се бях сетила, щях да си ги направя. Мима не е кой знае колко заинтересована и баща й каза, че последно давал толкова пари, щял само опаковки и вестници да й дава  Mr. Green . Топката е 15лв., а другото (на което тя се ядосва, защото не може да го захапе и е голямо ) е 35лв., което на мен ми се вижда скъпо, но ми харесаха.

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 11:39 от ilr

# 33
Верно бе! Честит имен ден на Данчо! Весел празник, Пупче!
Абс, ами първо, няма кой да ме отмени, след като собственият ми мъж не го прави. Той все още си спи, бтв. А и той явно прави разлика между мене и другите, плаче без мен. Нощес помолих мъжо да го гледа да не падне от леглото за 2мин, докато пишкам и пия вода, а през това време Константин се съдра от реване, като го гушнах, се успокои.
Това, дето всички предмети са му интересни, не знам дали е много хубаво. Току-що предъвка и кабела за интернет. Хвърлих го насред играчките и за броени минути пак на кабела. Какво ли не му подавам, нищо не го разсейва, решил, че трябва него да ръфа. Юрганчето ще го събирам вече, защотоот няколко дена изобщо не стои в него. Иначе не ми  е скучно, верно си е. По цял ден 'Маме, ела тука!', "Коко, не пипай там!', 'Какво сега търсиш тука, ще направиш пакост!' или пък успокоявам реявщо бебе. Пак ревна, отивам да успокоявам.

# 34
О, да, Пупи, честит ти именник! Все така чудесно да се грижи за вас двете.   bouquet

Бухалката като цяло не е стреслива от звуци, но това беше яко издрънчаване в тишината, нямаше как да не се събуди.  Laughing

Едва някак заспа и то в леглото си в 4 и към 5 почнаха да се точат коледари, да пеят, звънят, чукат, така до 9 сутринта... На всяка група коледари, малкият почваше да извива високите октави...

Абе тия масово ли са луди?! ooooh! И пак ден по-рано от останалите, ей много оригинални!  hahaha Старостилци днес и утре празнуват.  Laughing

# 35
Добър ден,

почерпка за моето Миме.
ilr,моето момиче не е лошо,но за инато,да!Понякога ме побърква,иска постоянно внимание,да играя с нея,да я нося из стаите,но понякога е много послушна и си седи сама и си играе.Зъби както писах  няма,но забелязах че растат на тласъци,т.е.има дни в които венеца е подут и зачервен,съответно тя само мрънка и хленчи,и след това се успокоятват и тя също.След определен период пак така.
Pupitka,малката яде зеленчуци-тиква,морков,картоф,зел.чушка;плодове-ябълка,круша,синя слива,банан;и каши-оризова и сега и елда;от месата пуйка.Иначе е на АМ.Много харесва едно пюре на Хип пуйка,царевица и картоф. Аз правя пюретата,купувам само с месо и синята слива.

# 36
Цитат
Майче, когато е буден през нощта какво прави Коко.
Иве, каквото и през деня: премята се, лази, катери се по мене, мрънка. Не иска да го гушкам, но не иска да е сам, трябва да му говоря и да го галя от време на време. Като го оставя в кошарката, плаче, като не му обръщам внимание, плаче. Ако е на леглото, трябва да търча по него, за да не падне. 5 пъти му предлагам гърдата, бута ме и даже реве, докато не се наиграе в един момент и реши, че ще спи, тогава засуква жадно, жадно и за 5мин е откъртил. Ама преди това по час и нещо-два си играе.
Пуци, да, днес по стар стил е Бъдни вечер, утре Коледа. Ама те вчера го викаха Коледа, днес Бъдник, утре Божик (Божич е синоним на Коледа по принцип). Вчера се палеха огньове (руската Масленица, която обаче е на 7, доколкото помня) и след тях тръгват коледарите. И мене ми е много чудно защо така, ама ей го на. Те си мислят, че ние неправилно пранзуваме. Да не говорим, че като кажа, че празнувам по нов стил на 25 декември, всички ме питат католичка ли съм!?!?!?
Кокича много държи да ви напише нещо, само се бием за вашето внимание, та ето и от него: кмг5нак сж
Палома, на тласъци са, да. Ние от имахме 2 спокойни дни, но от вчера се почна пак с нова сила мрънкането.
Абе за Мели никой ли нищо не знае? Къде се изгуби тая жена, вече близо две седмици... И мацката Ели от Испания изчезна. И Нини...

# 37
Сега дадох на Владис пюре от пуйка,хапна 5-6 лъжички и това беше.Утре дано хапне повече  Laughing

# 38
Майче, да! Същата работа сме и ние!
Ех, и аз мечтая за тласъци...ама на, 7 месеца все ревящ тласък... и все си чакам другата вълна..... ама....няма я......
Удържах се и не я взех! Порева малко, поигра, после пак рева и така накрая в кошарата, млякото и сега спи Whistling

# 39
  • София
Здравейте момичета
Честита нова година на всички ви, най-вече здраве за дечицата, всичко останало се подрежда!
Не съм писала одавна, не съм и влизала даже. Много се чудех дали да споделя с вас причината - все пак в публичен форум... Мъжът ми ме напусна - на Коледа точно. Просто си събра нещата и се изнесе. Предполагам се сещате какво ми е, точно на Коледа, преди Нова година и най-вече преди първия рожден ден на детето... В средата на майчинството ми, когато нито на работа ходя, нито мога да водя кой знае какъв социален живот заради малкия. И знаете какво е да си сама с детето, каква нужда от помощ имаш... Да не говориме за всички останали неща.
Не съм ви чела, даже мислех изобщо да не влизам повече тук - нямам настроение за каквото и да било. Получих лично съобщение от една съфорумка по съвсем друг въпрос, влязох да й отговоря, мернах на няколко места, че сте ме споменавали  Hug Хубаво е в такъв момент да видиш, че някой те помни
Извинете ме, по-натам може пак да се включа при вас, но сега не ми е до нищо, само ще ви чета евентуално

# 40
Meli Една голяма прегръдка от мен  Hug Hug Много гадна ситуация,много съжалявам.Пожелавам ти много сила и късмет,сигурна съм че колкото и да ти е трудно ще се справиш Hug Hug Горе главата  Hug Hug
Честита 1 годинка на вече порасналото сладурче,много да те радва и да изпължа живота ти само с хубави мигове  Hug Hug

# 41
Добър ден Simple Smile
Честито на именника - все така да е добър татко и половинчо Simple Smile
Здравей на новата мама - честита месечинка на Мария   bouquet
Аз имам познати, които празнуват по стар стил - на мен ми е необичайно, но това си е техен избор.
Ние спахме до 10:00, с ядене в 07:30 и после мрън-мрън до 08:30. По някое време пи вода детето хич и не погледнах колко е часа.
До къде стигна разучаването на стола за кола?
Пуешко с тиква има Хип и е хубаво Клавдия.
Дидко напоследък вечер заспива все на една страна, много е миличък като сгуши и ръчичките.
Аз научавам за все повече познати, които са им се родили бебенца през 2011 и такива, които чакат през 2012 и ми става едно такова хубаво.
Meli  Hug

# 42
Мели, мила, много силно те прегръщам, просто нямам думи  Hug

# 43
Мели, аз също нямам какво да добавя към това. Само една много силна прегръдка и да знаеш, че сме с тебе, каквото и да се случи! Честита годинка на Митко и дано се оправят работите, най-вече заради него!  Hug Hug Hug

# 44
  • Sunshine state
Ох,просто като някакъв шамар ми подейства поста ти. Cry Нямам думи,много ми стана тъжно.
Ще пожелая на малкото съкровище да е живо и здраво и много да те радва.Бъди спокойна,ако не ти е до празнуване.Малък е,няма да помни кой знае какво.

Общи условия

Активация на акаунт