Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за летни колички?
Какви са симптомите на никнене на зъби и как да се справим с тях?
Как да изберем подходяща седалка за кола за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за летни колички?
-
Какви са симптомите на никнене на зъби и как да се справим с тях?
Симптомите на никнене на зъби включват раздразнителност, плач, повишено лигавене, дъвчене или хапане на предмети и смущения в съня. За облекчаване на дискомфорта могат да се използват гризалки, нежен масаж на венците, предлагане на студени предмети за успокояване на венеца и при необходимост консултация с педиатър за подходящи лекарства.
-
Как да изберем подходяща седалка за кола за бебето?
-
Какви са препоръките за въвеждане на твърди храни при бебета?
-
Как да приготвя бебешка каша?
// и си мисля, че можем вече да сменяме. Аз нашата кошница ще я подарявам на кумовете, но има време, просто искам на детето да му е комфортно.
Но не съм виждала подобен тип играчки. Преди НГ ходихме до Хиполенд да избираме играчки за нашия, че нещо се оказахме без големи играчки. Взехме на Чико една тарамбука, по-скоро барабанче
Добре, че имаме купени и веднага му дадох и хвърлих старите.
Иначе като пада настрани подлага 1та ръка. 

Ама карай. Беше спокойна нощ, май вече ще спи по корем, започна да свиква. Снощи спа без чувал, с одеало само и мисля, че и това може да е помогнало за спокойствието. Като се обръща в чувала и той се усуква около него и може да не му е удобно да спи така. Ще пробвам още 1-2 нощи без чувал, за да видя дали е наистина така.
Да ми е жив и здрав и все така да ми помага. 

Какво стана и аз не знам... Един ден се осъзнах, че нещо ми е тежко и трудно дишам, та не само от суета, ами и по здравословни причини трябва да свалям. Преди години пак така направих изведнъж напълняване и ми беше много трудно - дишах тежко, задъхвах се.