ЗАНИМАНИЯ С 7-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 24 343
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
За кашата аз преварявам водата и я оставям 5 минутки да изстине (в кухнята е мразовитичко). Mr. Green

Мерси, Иве, дано всичко с кръвната проба да е наред и да се оправи гърлото. Иначе е кукуряк.

Девил, и аз мразя да омаже нещо дето не бива, ама кво да го правиш.  Laughing

# 166
Магнет, не са ми изследвали антителата, в края на месеца чак! Аз се зарадвах, че нямам възли, пък и наистина Хашимотото не е толкова страшно, поне се контролира.
Абс, Мимито също се навеждаше напред, но доктора каза, че е напълно нормално, и че няма опасност, но все пак да подпирам. Най-добре питай Педиатърът си, защото тука-мнения много  Peace
Пупи, вчера към 22:00 майка ми я докара и каза, че е скапана  Mr. Green

# 167
  • Sunshine state
Пуц,ти до кога ще стоиш на 999 поста? newsm78  Mr. Green
Ние нямахме ток и предния пост го писах 2 часа.  Party

# 168
Добър ден и от мен  Hug Hug Hug
Пупи благодаря за кафенцето  Hug Hug
Пуци Много се радвам,че обрива е почти изчезнал  Hug Браво и за мерките  Hug Hug
Ето една снимка на Владис,как си бръмчи  Joy Joy

Мами качете по една нова снимка и на вашите съкровища  Hug Hug

# 169
  • Sunshine state
Клавде,същия номер сме научили и ние.Бръмчим за щяло и нещяло. Laughing Особено й е забавно да го прави по време на ядене и съответно всичко наоколо е опръскано с пюре или каша. Simple Smile
Много ти е сладка малката,редовно ви разглеждам снимките във ФБ. Heart Eyes Като че ли прилича на баща си. Peace Само ние ли сме с толкова малко коса?  Flutter Има един щръкнал перчем и дотук се изчерпва окосмяването по главата й. Crazy
Пуц,за обривите е много относително.Никой не може да каже с точност от какво излизат.Ето и ние мислихме,че е от памперсите Молфикс,но вчера й сложих един пробно и не й се появиха пъпки. newsm78 Не знам и аз.
Изкъпахме я и й дадохме пюре с риба хек.Яде го с апетит.Сега устата й мирише на риба. Grinning

# 170
Пуц,ти до кога ще стоиш на 999 поста? newsm78  Mr. Green

Joy Joy Joy Ами да ги закръгля.

Владис е прелестна, Клавде.

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 13:32 от ИрПуц

# 171
Да особено забавно е когато бръмчи и папка  Joy Joy всичко става мазало  Joy Joy,иначе да прилича на баща си  Grinning Казвали са ми че когато бръмчат децата, така помагат да пробият зъбките.Колко вярно това незная,но казвам това което съм чула  Laughing
Благодаря Пуци и твоето съкровище е много сладко  Hug Hug
П.С От къде взе такава възглавница ?

# 172
  • Sunshine state
Ооо,четем Тери Пратчет.  Sunglasses Много е готина,гледа умно. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 14:04 от Pupitka

# 173
Пупи малкото пупи е много сладко  Hug Hug

# 174
Ейц, як гребен. Нашия порасна вече, ама пак става за рошене. Хубаво Пупенце, пу! Simple Smile

А литературният вкус трябва да се възпитава отрано.  Mr. Green Обожавам Пратчет.

Класвде, една приятелка ми я даде, нокакто е видно, не я ползвам по предназначение. Много добра работа ми върши като ограничител, да се катурка накъдето иска чавето.

Сега се обадих за кръвните резилтати - няма бактериална инфекция, ура, хемоглобинът е скочил на 113. Успокоена съм.

Затова ли и Кица бръмчи като Ан-27, заради зъбите? Да излизат вече, че взе да ми писва.

# 175
Момичета от вчера забелязах,че Владис грачи  Sad мисля че не е болна а от многото викане  Laughing Вие как мислите ?

# 176
  • София
Много са ви сладки бебетата,лелеееееее,най-сладките! Аз не знам как да кача на Жожо снимка тук newsm78 пробвала съм да кача от компа запазени,но не се получава Tired

Браво Пуци за добрите резултати на сладката Кица!

# 177
Или е от това, или нарочно грачи. Кица го прави нарочно понякога. А от всичкия рев тия дни не е мръднал гласът й.  Twisted Evil

Магнетче, не може от компа, трябва да са онлайн.

# 178
  • София
ПРОБА 123
стана,оставям за малко и трия Mr. Green

# 179
Магнет ти имаш ли фейсбук?

Общи условия

Активация на акаунт