ЗАНИМАНИЯ С 7-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 24 348
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Магнет ти имаш ли фейсбук?
имам,оттам го сложих Simple Smile

# 181
  • Berlin
Ехее, много сладки мадами имате! Simple Smile Пу, пу Simple Smile
Пупи, спокойно, ще й порасне косичката. Simple Smile Нашия и той гони Кица по коса, а например на кумовете бебчето прилича на Пупито, а е с 1м. по-голям, няма много косица.
Магнет, това, в което е Жожо, какво е?

# 182
Добро утро!
За мене не беше изобщо добро, ама както и да е. Нощес 5 пъти се будихме, пак е сравнително малко.
Иве, стискам палци всички изследвания да минат толкова добре!
Пуци, браво на Кица! А колко е прелестна само  newsm51
Владис според има и от Клавдия излъчване и е много красиво и интересно съчетание между двамата.
Пупи, навремето нали си говорехме, че и ние с такъв гребен се подвизавахме. Ама на мойто дребосъче косата му расте светкавично бързо (откакто взе да се превърта и спи на корем, плешивичкото отзад също се оправи), а сладката Лора си остана с пънкарската прическа.

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 14:56 от mayadio

# 183
  • София
Магнет, това, в което е Жожо, какво е?

Това е един бейби център на бертони, а в него съм сложила гнездото за игра,то помага да се научи детето да седи Wink

# 184
А така, и момците да дефилират. Много хубави, и Жожо, и Коко.  smile3501 Майсторки сте, кви хубави деца.  Mr. Green

# 185
Всички бебчета са сладки много  Hug Hug Магнет аз май те нямам в приятелите ми?
Пуци и теб май те нямам ?  Thinking Thinking Thinking

# 186
И Жожо е едно прекрасно джудженце Simple Smile))
Аз да ви се оплача - едва опазих 5 години зайчето да не ми изяде кабелите, но Коко определено ги предпочита, както и клавиатури, телефони, мишки. Изяде ми и едно тефтерче за снимки, както и една сметка за тока, опаковка от шоколад Милка наяде... каквото докопа, няма спасение. Това с бръмченето звучи прекрасно, но Кокича бръмчи от 4-месечен, майка ми го научи и сега всеки път като бръмчи казва 'бааб брррр'. А зъби все така нямаме, а все повече ни мъчат. Снощи се въртеше и си търкаше муцунката до 2.30ч, махаше нервно с ръчички и плачкаше, а като заспа, се будеше на всеки час и нещо.
За темата за седенето, аз разбрах, че бебето на тая мацка от легнало по коремче се извърта и си свива крачетата. Коко така прави и се напъва да се изправи, но още не може. Те нали като започнат сами да се надигат да седят, от коремче и така с тласък се вдигали. А ако се гъне така в седнало положение, по-добре да изчака със седенето, да.

# 187
Да се опитам да кача едно клипче Laughing

Ха стана

# 188
  • Berlin
Мая, Павел така прави. Слагам го седнал, облегнат и той като си види краката и сякаш нещо му прищраква и директно се забива към тях, да ги лапа.  ooooh! И се сгъва така, много кофти ми изглежда. От няколко дни го забелязахме и решихме да не го оставяме да седи сам, само в мен.

# 189
Добър ден,
използвам обедната дрямка на Мимето,за да седна на компа.
Бебетата ви са прекрасни,толкова обичам да разглеждам бебешки снимки Heart Eyes
mama na ani,давала съм оризова каша на Мупила с розова вода Девин,без да я преварявам или топля,кашата се разтваря бързо и няма никакви бучки.Сега давам елда на Хип,но трудно се разтваря и трябва да е топла водата,то си го пише и на кутията.
За храненето,когато е каша или пюре е в стола за хранене,отначало само се въртеше,но свикна.Не че сега стои мирна,но поне мога да я нахраня.Ако пие мляко е в шезлонга,не може седнала.
klavdiq7777,и Мимето грачи и бръмчи,съвсем нормално е,опознава гласа си,а и е много смешна Grinning

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 16:39 от palomax

# 190
Благодаря ви момичета,вече съм спокойна  Hug Hug
Аз повечето ви нямам като приятели във фейсбук  Sad Мая я имам и Пупи (ти си Петя Чакарова нали),другите как сте се писали  Hug Hug

# 191
Абс, точно, ама аз не съм разбрала като хората. Не знам защо реших, че го прави от легнало по корем и настръни се извърта и се свива към крачетата, защото Коко така прави. Иначе и той като му беше слабо кръстчето, така се извърташе надолу, но ще сенаучи. Слагай Павката в скута ти и лека полека, докато се надига да хваща разни предмети я от маса, я около себе си, ще му заякне кръстчето и постепенно ще започне да си го държи самичък.
Аз много искам да кача едно клипче, дето го сложих на фб, как си играем с водата и на едно място се навежда да я лапа Simple Smile)) Има го във фб, а все се каня да се пробвам тука дали ще стане и после ще си го махна, ама нещо не ми се получава.
А относно храненето - не ползвам столче все още, слагам го в столчето на люлката, откачам го от нея и така. Много се върти, да, обикновено му давам и играчка в ръцете. Но често го храня и просто като седне до мене и му давам с лъжичката, даже като че ли тогава повече слуша.
Айде, сега ви оставям, отивам да се изцедя, че мойто заспа и мелкоцентралите ще експлодират вече,на врата са ми се качили...

# 192
  • Sunshine state
Да, аз съм. Peace
Палома,и аз трябва да я науча вече да хапва в столчето за хранене. ooooh! Вижда ми се мисията невъзможна,но няма как,трябва постоянство. Peace

# 193
 smile3521 Големи сладури са ви мъничетата.
ЍХареса ми чашата дето abs показа.
На Диди изведнъж му се сгъсти косичката и се вижда къде ще има нова, като на Лора има едни такива късички косъмчета.
Като количество сме като Коко.
Ние се храним в шезлонга, но на най-малкия наклон иначе иска да заръба таблата.

# 194
Само аз не видях бебковците и възглавницата на Пуци...и центърът на Магнет...
Ще пробвам и аз да кача

Общи условия

Активация на акаунт