ЗАНИМАНИЯ С 7-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 24 344
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Привет и от мен, лудницата ме е хванала,малкия е пощръклел ,сега задрема и имам 30мин/надявам се/.
За каши говорите, аз давам безглутенова безмлечна елда и ориз с плодово пюренце в тях,редувам ги всеки ден и се приемат много добре.Вчера дадох и сок от банан-имаше рев за още Mr. Green
Мая бравос за водЪтЪ

# 661
Здравейте - моя звяр днеска заспа следобедно, щото вчера нещя - снощи заспа в 17:00 и после около 01:00 се сети, че се е наспал. Все пак одряма пак до сутринта, преди да яхна метлата.
Тъкмо се успокоих, ама пак почна малкия да ака топчета.
Разбирачи за чуждите деца все ще се намерят Пупи - то две еднакви бебета няма. Не се връзвай на глупости. детето ти се буди по веднъж имаш бебефон да чуеш, къде видяха проблем - тц тц тц.
при нас минава време докато заспи след следобедното ядене, ама то иначе си е рано. Млякото в 21:00 се пие в просъница. През това време се играе, къпе - полудява само докато усети, че го събличам, веднъж освободен от дрехите започва да пищи от кеф и да се търкаля.

# 662
За детегледачката - кумовете казаха една, която била много добра и взимала 2лв. на час!

# 663
  • Cyprus, Пловдив
Добра вечер!
Какво запомних от последните страници и аз не знам  Crazy Четох ви на 3 пъти с прекъсвания,мъжа ми говори нещо,но аз само му да-кам и се правя ,че го слушам  Laughing
Пупи,ей много се дразня на такива разбирачи на чужди деца,аз също много се дразня за някои неща относно чуждите деца,но поне не давам неискани съвети  Stop Дори много ти се радвам за ситуацията,аз на първо време бих била щастлива,ако му припомня на калпазанина,че трябва да си спи в неговото легло,а не в моето  Laughing
mayadio , все едно описа мен на моменти  Mr. Green И аз съм имала периоди,когато умората ме скапва и адски се изнервям,изкарвам си го на Янис,а после ми е гузно и се обвинявам,луда работа  Crazy
Масаж,основно на коремчето и то ако успея.
След баня давам му да цока първо едната гърда-прави се,че ще заспива,като я изцока,решава,че ще си играе-изведнъж се разбужда и вилнее 30мин,понякога час,почва да мрънка и давам втората,и тогава заспива  Grinning
Да си кажа,че вчера си направих лазера,за който ви бях споменала,мина бързо,добре съм,дано сега всичко си е на мястото,че ми писна толкова месеци да се разправям с тая работа  Wink
Аз си мислих официално да вкарвам плодове след 1-2 седмици,но пък вече е ял авокадо,а и 2 пъти банан си гризка от моя,така че и аз ще досаждам с въпроси,като дойде времето  Embarassed
Хайде,лека за сега  Hug

# 664
Добро утро,
днес Мимка реши денят ни да започне в 7.30ч. Simple SmileСега си пийвам кафенце,чакам Пупи да ни поднесе и тук Wink

darka,дано всичко да е наред след лазера. Praynig
ИрПуц,вечер след ядене обикновено заспива веднага или даже докато яде.Много рядко се е случвало след това да бодува по-дълго.

Благодаря за отговорите за гимнастиката и масажа,значи и ние като вас. GrinningТе вече бебоците мирни не стоят,сами си ги правят.

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 11:44 от palomax

# 665
Добър ден! Аз да се похваля с първата ни истинска гранде омазвационе. Ама много гранде - свалям пелената и виждам,ч е отпред е силно наакана, вдигам я на рамото си да я мия и съзирам изплесканото боди отзад.  hahaha hahaha hahaha

Палома, аз забелязвам, че тия дни преди вечеря е доста енергична и развеселена, предполагам, че от умора й идва някаква такава енергия, но петнайсетина минути след ядене се укротява. Хубавото е, че така като не заспи веднагически, после не се буди след половин час да си досуче, а си се насуква наведнъж и спи по-дълго.

# 666
Здравейте и от мен, Пуци страшна работа значи е сътворила Екатерина.
При нас нищо ново - пак пропуснал напикан памперс сутринта. И нещо сме нервни - не знам защо, зъби  newsm78
Каква гимнастика к'ви 5 лв. - това съм го правила броени пъти, въртележчо не даваше преди - сега абсурд.
Вече се гоним за памперса кой пръв ще го докопа - аз или той, с дрехите също, а акато види мокрите кърпи и подивява. Ако не получи желаната вещ пищи  ooooh!

# 667
Ако не получи желаната вещ пищи  ooooh!

Честито! Чувала съм, че това е един от особено приятните етапи на растежа.  Twisted Evil

Гимнастика баща й правеше в началото, но не особено ефективно, щото тя беше нервна след баня. Аз правех когато се сетя, но съвсем не сме били стриктни. Вече хич не се сещам, тя сама си прави гимнастиката.

# 668
  • UK
Здравейте!
 И ние се събудихме с омазване,но не от вашата категория! Докато я сложа Ани на гърнето тя опика и мен и килима.
Да ви питам някой от вас дали има интерактивна маса за игра , ние искаме да купим нещо с много джаджи за натискане, дърпане и др.( но да не е много звучно), нещо с което да развива някакви умения, че сега всички играчки са и само за гризкане( ако има етикет по тях) и дрънкане.

# 669
Дори не съм чувала за подобно нещо. Аз съм на минималистичен принцип в това отношение конкретно - както аз съм развила умения без "образователни играчки", така и моето дете ще се справи, сигурна съм.  Grinning

# 670
  • UK
Дори не съм чувала за подобно нещо. Аз съм на минималистичен принцип в това отношение конкретно - както аз съм развила умения без "образователни играчки", така и моето дете ще се справи, сигурна съм.  Grinning
Може и да си права. Но аз от време на време влизам в някакви мисли , че почти никакви играчки нямаме и ми става гузно за детето, то не че се заглежда по играчки, де що е буклук е по-атрактивен и трябва да го вземе. Grinning Grinning Grinning
В събота ходихмде до Вис Виталис , разглеждахме и нищо не купихме.

# 671
Аз разглеждах проходилки, които имат табло с разни такива неща - копчета, кормило, лостчета.

# 672
  • UK
И аз съм виждала такива проходилки, то май сега няма обикновенни проходилки всичките са с джаджи. Ние имаме най-обикновенна на Чико, една колежка ни снабди със почти всичко необходимо   кошница за кола, стол за хранене , проходилка. Стари са, но като вършат работа , не ми се иска да давам излишни парички.

# 673
Мама на Ани, разбирам те, нали и аз оня ден се потиснах, че не си играя достатъчно с детето.  Laughing Ама ето - детето се заглежда, то си знае кое му е интересно. Изключвам опасните предмети, разбира се. Кица, например, изяждаше с поглед кутията ми с дъвки, ами като си изядох всички дъвки, й я измих и й я дадох. Ей такава кутийка.

Аз затова иронизирам израза "образователни играчки", щото логично погледнато няма необразователни играчки на тази възраст.

# 674
Здравейте!Днес и ние сме в отбора на мрънкащите,незнам може би първи зъбки.  ooooh!
magnet_for_happiness кашата с ориз и елда,на коя марка е?Гледах само елда,без ориз са повечето. Thinking
Мамма на Ани някъде бях дала линк на центъра за игра,който имаме,но още не сме ползвали.
Днес вече ще въвеждам синя слива-Гербер,аз преди ден и дадох няколко лъжички и сега продължавам.
Към мамите от Пловдив,може ли да ми кажете свестен гинеколог,може и на лични.Сори за спама! Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт