Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 219
  • 768
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Аз си взех маслото за суха кожа на Икаров. Снощи си сложих и на сутринта изглеждах свежа  Laughing(отдавна не се е случвало). Преди да тръгна за работа пак си сложих. Ухае на бъгарска роза....
Всъщност си търсех хубав крем, но тъй като в Елитис(ж.п. гара), както винаги никога няма онова което търся си взех маслото. Струва около 5 лв.

трябва за ходиш в Елитис, който е до Практикер - има по-голямо разнообразие и я няма блъсканицата като на гарата.

# 16
  • В къЩи.
Днес си взех кремчето за крака с ментол на Арома,което ми препоръчахте,дано да ми хареса.

# 17
Аз си взех маслото за суха кожа на Икаров. Снощи си сложих и на сутринта изглеждах свежа  Laughing(отдавна не се е случвало). Преди да тръгна за работа пак си сложих. Ухае на бъгарска роза....
Всъщност си търсех хубав крем, но тъй като в Елитис(ж.п. гара), както винаги никога няма онова което търся си взех маслото. Струва около 5 лв.

трябва за ходиш в Елитис, който е до Практикер - има по-голямо разнообразие и я няма блъсканицата като на гарата.

Знам, обаче този до гарата е на 5 мин. от работата ми и в обедната почивка ми е много удобно. Поне никой не ме юрка, а за да ходя в големия трябва фи-то да ме закара, а той много ми мрънка и се изнервям  Crossing Arms
Не, че и там винаги има онова което търся.

# 18
влизам да похваля крема за лице на  Арома -Органик http://aroma.bg/bg/products/index/%D0%B1%D1%8F%D0%BB%D0%B0-%D0%B … drating/section:1.Много приятно и леко кремче Simple Smile

# 19
 Hug Препоръки за някакво шампоанче за коса, добре измиващо и/или подхранващо?

# 20
Hug Препоръки за някакво шампоанче за коса, добре измиващо и/или подхранващо?

На мен много ми допада wash and go с коприва. И Орсен също.

# 21
  • Пловдив
Да се запиша със сенки за очи на Wet n Wild [jpg]<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/498/124392_826.JPG">photo</a>[/jpg]. Невероятно добри  Simple Smile

Не знам от къде си си ги взела, но аз си ги бях купила на безумно ниска цена и за тази цена едва ли по-добри бих могла да намеря хаха  Hug
Предполагам, че си ги взела от м-н Липненски за 75 ст. (като мен). Подарих на всички приятелки 4-те вида, които имат, а и единичните, особено цвят шампанско и нежно прасковеното са супер - уникално добри, на уникално ниска цена  Joy

# 22
Веднага след записа искам да се включа с препоръка за един шампоан на глис-черната опаковка.Не вярвах,че шампоан може така добре да повлияе на косата ми.По принцип си изправям косата,топирам я в корена и правя вафли.Хубаво се получава,но след това като дойде време за миене ми се плаче,защото знам какво разресване пада.С този шампоан още докато си я мия усещам как с пръсти я разресвам.Даже балсам не слагам след това,защото не съм им привърженичка.

# 23
Какво мислите за това балсамче? . Аз също съм доволна от крема за ръце, а постоянно си дъвча джуките, та мисля да си взема балсамчето  Rolling Eyes Някой да го е пробвал?

# 24
Илияна, аз имам такъв:)
 Консистенцията му е течна и придава блясък на устните, с малка ролка е отгоре.  Харесва ми, но по- скоро като декоративна козметика. А аз си търсих балсам (по-скоро като вазелин). На българска роза имаше малки кръгли балсамчета, но нещо не ги откривам в последно време. Нанасяше се с пръсти:)

# 25
  • гр.Пловдив
и аз тук
искам да похваля мицералната вода на марката на Кауфланд - "Натюр" ли как беше - допада ми

# 26
  • Ямбол
Pipi_, добавих го в 1 пост

# 27
И аз този балсам го загледах и се изкуших даже, но се спрях  Laughing Сетих се че имам този на Алверде с невен от който съм супер доволна(той е като вазелин), ама щом казвате, че тоя е като декоративна  Thinking може и да си взема. Има ли някакъв цвят или е прозрачен гланц?

# 28
Подариха ми този балсам на Ейвън -
 останах очарована  Peace  Подхранва добре и не е много мазен и лепкав  Peace

# 29
И аз този балсам го загледах и се изкуших даже, но се спрях  Laughing Сетих се че имам този на Алверде с невен от който съм супер доволна(той е като вазелин), ама щом казвате, че тоя е като декоративна  Thinking може и да си взема. Има ли някакъв цвят или е прозрачен гланц?
Прозрачен е и мирише много сладко на бонбонки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт