Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 241
  • 768
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
SweetHarmony, ако е същата кола, за която си мисля и която ползвам и аз, аз я намирам в Метро и в Пикадили. Сам че съм в Бургас..Предполагам същите вериги в София също я зареждат.
Дано да съм ти била полезна

# 61
  • София
даа Метро ме устройва идеално.мерси много

# 62
  • София
А пробвала ли си продукт на Фитокод?

Мне, ще разгледам. Ти лично доволна ли си от някой конкретен крем, който не оставя мазен филм по кожата?

# 63
Аз също съм доволна от мицералната вода от Кауфланд, Natulale или нещо такова  Rolling Eyes Вече съм на втора опаковка  Wink
И от кремчето на Биофреш ПроБиотичния дневен крем  Peace Бурзо попива, лек крем с лек аромат, не оставя мазен филм  Peace ама явно си зависи от кожата  Rolling Eyes

Аз си търся слънцезащитен крем, че ще почвам билков пилинг. Харесала съм си този ако някой знае къде мога да го намеря  Praynig

# 64
  • София/Горна Оряховица
Пробвай в аптеки, квартални, но не от рода на Ремедиум и Марешки. Мисля че съм го виждала в една аптека в кв. Изток, но сега не съм в София и не мога да потвърдя.

По темата: много съм доволна от балсам за устни на Gabrini, взет от Lilly за цена от около 2,50. Твърд, достатъчно мазен, но не че да оставя лепкав слой по устните. Няма и натрапчив, силен аромат (ползвала съм с киви).
И положителен глас за едни маалки сапунчета, пак ги продават из кварталните аптеки, има с хума, катранен, със смрадлика за лице, смрадлика бебе и т.н. Струват от 50 до към 70 стотинки, за съжаление нямам пред мен опаковка и дори не мога да ви кажа фирмата.

# 65
# 66
Бобз, за тези сапунчета ли говориш

На Милва са  Peace

# 67
  • София/Горна Оряховица
Точно тези са!
Тоалетния сапун от смрадлика в комбинация с розова вода преди лягане изчисти лицето ми от малките бели пъпчици, с които се боря цял пубертет.
А за 2 годишния ми братовчед взимаме сапун бебе, един от малкото, от които не се изрива целия.

# 68
Аз си търся слънцезащитен крем, че ще почвам билков пилинг. Харесала съм си този ... ако някой знае къде мога да го намеря  Praynig
В аптека Билкова (на пресечката на ул. Шишман - Паренсов май се води) предлагат продукти на тази фирма.

# 69
  • русе
mypi1975,а от къде се снабдяваш с индийската козметика,по -доволна ли си,какво предлагат и как са цените?

Аз съм със суха и доста чувствителна кожа и сапуни не бях ползвала много отдавна ,но един приятел доктор хомеопат\софиянец\ ми предложи да пробвам   едни билкови  сапуни -със  сандалово дърво и други билки  не ги помня  в момента както и шампоана и останах доста доволна .Вече година само тях си ползвам на мен ми харесват а за цени тук в Русе шампоана е около 4 лв ,сапуните към 1.50 лв .Ако искаш ще питам къде в София ги има и ще пиша на ЛС

# 70
  • При децата ми
mypi1975,а от къде се снабдяваш с индийската козметика,по -доволна ли си,какво предлагат и как са цените?

Аз съм със суха и доста чувствителна кожа и сапуни не бях ползвала много отдавна ,но един приятел доктор хомеопат\софиянец\ ми предложи да пробвам   едни билкови  сапуни -със  сандалово дърво и други билки  не ги помня  в момента както и шампоана и останах доста доволна .Вече година само тях си ползвам на мен ми харесват а за цени тук в Русе шампоана е около 4 лв ,сапуните към 1.50 лв .Ако искаш ще питам къде в София ги има и ще пиша на ЛС
Може ли да кажеш как се казват или да ги покажеш на снимка?

# 71
Днес опитах с недоверие масло за тяло на "Beauty Formulas" с ванилия и съм доволна от него, ще си взема пак. Simple Smile А също и на "Afrodita" -  с кокос.

# 72
  • русе
Аювердични сапуни и шампоани Чандрика те са няколко вида -Сапун ЧАНДРИКА със сандалово дърво
-този е с кокосово масло, сандалово масло, масло от пачули
има още един но не мога да му намеря снимка ,а пък шампоана който ползвам е този-той е  със сидха с Хибискус
Ще пусна чичко гугъл да видим какво още ще ми каже

# 73
mypi къде в Русе купуваш  тези шампоани и сапуни?

# 74
  • русе
В магазин Здраве който се намира на Александровска до фризьорски салон Ася, също съм вземала от едно магазинче до  у-ще Възраждане там дето се намира пощата,хр.м-н и кафе -дано да си ме разбрала

Общи условия

Активация на акаунт