Лидл ::11::

• 70 698
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
# 361
комплект скоби и пирони  (5000 бр.) - 7-добра работа ще ми свършат #Crazy

Това предполагам е бройката за цялата промоция.Кой ще ти даде 5000 пирона за 7лв.Абсурдно звучи! Laughing

# 362
комплект скоби и пирони  (5000 бр.) - 7-добра работа ще ми свършат #Crazy
Това предполагам е бройката за цялата промоция.Кой ще ти даде 5000 пирона за 7лв.Абсурдно звучи! Laughing

Като гледам цените на пироните май си е напълно възможно? newsm78

# 363
Ще ме карате да си купувам пирони и да броя! Joy

# 364
Момичета, дали някой има впечатления от масичката за легло??

# 365
  • русе
идеална за перфектна закуска Joy Joyстига да не си на диета #2gunfire

# 366
Благодаря за светкавичния отговор. Масичката ще я купя за подарък за 8 март на майка ми.

# 367
За закуска върху масичката - бисквитите със шоколад, които са в момента на промоция, квадратните, трета кутия от тези с черния шоколад омитаме вече, на първо четене тези кръглите, които ще са на промо от четвъртък изглеждат по-евтини, но са с наполовината по-малко шоколад.
Аз влязох не за бисквити да ви разправям, а да ви кажа, че снощи имаше доста от инфрачервените масажори в Дружба-2, днес не обърнах внимание.

# 368
  • София
От хартиената брошура. За събота е:
нехранителни:
мъжка пижама - 17.99
детски метър за стена (дървен) - 15
пневматичен такер - 44
комплект скоби и пирони  (5000 бр.) - 7
хранителни:
крема сирене PisFrisch - 1.15
мариновани пилешки пържоли, 600 гр. - 3.69
бисквити с шоколадови парченца Mcennedy - 1.11
портокали, мрежа, 1 кг. - 0.88

Много тъпо, че са махнали съботните неща от сайта. Преди ги имаше.

Аз като фен на Лидл, който обаче не получава брошура и ползва сайта, да кажа - съботните промоции са на сайта от четвъртък до събота Grinning

# 369
Аз винаги купувам големи, защото не ги мия, а ги беля и с малките изпушвам направо. Crazy
+1  Peace И изобщо съм стигнала до някои техники при готвенето за улеснение.
Звънче, питането ти за портокалите в кофа ме подсети и за нещо друго -
нека да се споменават и други магазини,цени /както в Кауфланд - Лидл/,
защото това е безценна информация и не винаги един продукт е на най-добра цена в Лидл.,
/напр.олиото във "Фантастико" в момента е на 2.28/ а и да си ценим времето.

# 370
Влизам при вас само да се похваля,че моето дете е на 1ва страница на брошурата тази седмица.

# 371
  • Viena
Влизам при вас само да се похваля,че моето дете е на 1ва страница на брошурата тази седмица.
голям бонбон е

# 372
С татко й добре сте се справили.Няма такава красота!Да ви е жива и здрава!

# 373
  • Русе
   Много е сладка малката Теди Heart Eyes
   Страхотно е, че са публикували снимки на всички дечица, сигурно е голяма радост за родителите им. Ние също участвахме, но не сме сред печелившите.
   Аз съм разочарована от тази СУПЕР събота Crossing Arms Колко пъти пращах мъжа си рано-рано в магазина, а се оказа, че тук не зареждат всички неща, особено нехранителните. Миналата събота нямаше мъжки тениски, преди време пък някакви долнища търсихме, дето изобщо не са идвали...
   И аз споделям мнението, че напоследък промоциите не са това, което бяха, във всяко отношение.

# 374
  • London, baby
Купих си сушена папая от Лидл, но не съм я пробвала, за да дам отзиви. Имаше и други видове - ананас, микс и банани. Цената им ми се стори добре. За пръв път ги виждам, другите варианти стават ли?

Общи условия

Активация на акаунт