Лидл ::11::

• 70 646
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
И аз си взех дънките, много са хубави, но са ми широки в кръста и късички. Никак не са ми плитки на мен, даже дълбочки ми се сториха  Mr. Green
Имах предвид, че сините са по-плитки, по-широки в кръста и по-къси от бежавите.

Пак не съм уцелила  Mr. Green, но бежовото не е моя цвят. Но пак твърдя, че никак не са плитки сините /в сравнение с другите ми поне  Peace/

# 451
  • Щастлива мама на 3 слънца
момичета спешен въпрос за мляко за тяло
кое е хубаво ?
мерси

# 452
  • София
Взех рендето. Много е удобно. Доволна съм. Зеле рязах.
Geraldine, би ли споделила с коя приставка го ряза зелето? И аз снощи със зеле го пробвах рендето, но още с първия нож си рендосах и пръста и се отказах. Laughing

# 453
Взех рендето. Много е удобно. Доволна съм. Зеле рязах.
Geraldine, би ли споделила с коя приставка го ряза зелето? И аз снощи със зеле го пробвах рендето, но още с първия нож си рендосах и пръста и се отказах. Laughing

electra, на хубавите рендета това им е кусурът - режат добре и пръсти! Laughing Имам предвид и бьорнерското, като режа с него внимавам, все едно ще избухне. Просто съм наплашена от порязали се на него. Нямам впечатления от лидълското, но щом е рязало зеле, дано да е качествено. Peace

А за дънките, явно съм по стандарта им, май лидълските (и още един - два чифта такива съм имала) са единствените, дето ги обувам и се понасям. На повечето ми се налага стесняване в кръста, отпускане или скъсяване на крачоли. Пак ме задълба червейчето що не си купих вчера......  newsm78

# 454
  • София
http://www.lidl.bg/static_content/lidl_bg/images/BG/BG_68948_01_v.jpg
С номер 5 Simple Smile
То има и ръкохватка, но не можах да я приложа за зелето.

# 455
  • София
http://www.lidl.bg/static_content/lidl_bg/images/BG/BG_68948_01_v.jpg
С номер 5 Simple Smile
То има и ръкохватка, но не можах да я приложа за зелето.
Мерси! И аз с него пробвах.

# 456
а на мен ми трябва ренде само и едниствено за зеле. Все не мога да го нарежа за салатата така като съм го яла нарязано с ренде!

# 457
  • София
а на мен ми трябва ренде само и едниствено за зеле. Все не мога да го нарежа за салатата така като съм го яла нарязано с ренде!
Е, то и аз затова взех това ренде.

# 458
Е, то и аз затова взех това ренде.

Става ли тънко като с Вьорнера например?

# 459
  • София
Не знам с Вьорнера как става, за да кажа, но ще снимам ако искаш.

# 460
  • София
С рендето рязал ли е някой картофи и ако може снимка?

# 461

Ако не те затруднявам  Embarassed

# 462
  • Варна
момичета спешен въпрос за мляко за тяло
кое е хубаво ?
мерси

Cien имам аз, добро е.

# 463
  • София

Оказа се, че нямам батерия на апарата, но  довечера ако остане салата  Mr. Green ще снимам. Иначе около половин см някъде е лентичката.

# 464

Оказа се, че нямам батерия на апарата, но  довечера ако остане салата  Mr. Green ще снимам. Иначе около половин см някъде е лентичката.

ОК, ама значи е по- дебело, с Вьорнера са 2-3 мм, може да не се мачка изобщо  Peace
Но пък за готвене е супер май  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт