Лидл ::11::

• 70 585
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
малеее, вишневия сок е намален Simple Smile Ще отида да се запася...Много ми харесва. Като домашен е Simple Smile Не е като степче (както е сока на Куинс)

# 526
  • някъде там
Момичета какво не му беше наред на миксера,по назад четох,но не се сещам Rolling Eyes
И кои препарати са хубави за кухня и ламинат?

# 527
Може ли да помоля като получите брошурата, т. като ни е не получаваме, да напишете съботните продукти?

Мерси  bouquet

Брошурата може да се гледа вече и през интернет, така че мисля, че този линк би ти свършил работа.
http://www.lidl-pageflip.com/bg.html?kid=kAuimX

Благодаря, но на този линк виждам само нехранителните промоции.  А нещо не мога да разбера от къде я извадихте тая брошура. Може ли сега и за  нехранителните Crazy Моля

# 528
  • София
трябва да е във вид на брошура ли? хранителните се виждат, като отидеш на промоции  и има от понеделник, от четвъртък.

# 529
  • софия
трябва да е във вид на брошура ли? хранителните се виждат, като отидеш на промоции  и има от понеделник, от четвъртък.
Тя иска да види хранителните от супер събота, доколкото разбирам. Peace

# 530
Да се самоцитирам:
alra, можеш да видиш продуктите ТУК, сега са за понеделник и четвъртък, но, като наближи, ги качват. Peace

Като кликнеш на НАЧАЛО, излиза онлайн брошура, на ПРОМОЦИИ - всичките, и хранителни и нехранителни, след някой ден ще качат и съботните промоции.

# 531
  • о`майна лунна нощ е
Обърнахте ли внимание как деликатно са кръстили бельото за дами в събота  Mr. Green Колко натурално щеше да е, ако просто го бяха написали кюлоти  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Много се чудя на това ренде. Обичам зеле, обаче това рязане ме трепе просто. Старият Бьорнер едва ли ще успея да го намеря, а и честно - не ми се инвестират повече от 15-на лева в такава джвъчка.

# 532
  • София
аха, ясно - http://www.proomo.info/search/label/Lidl?max-results=2 ето ги брошурите, тук ще ги качат, но за събота вероятно ще излезе със четвъртък до понеделник брошурата...и наистина и в сайта ги качват при хранителните и съботните като понаближи

# 533
Да се самоцитирам:
alra, можеш да видиш продуктите ТУК, сега са за понеделник и четвъртък, но, като наближи, ги качват. Peace

Като кликнеш на НАЧАЛО, излиза онлайн брошура, на ПРОМОЦИИ - всичките, и хранителни и нехранителни, след някой ден ще качат и съботните промоции.

labrex, знам на сайта на Лидл какво има. Искам да видя съботните промоции!  Линкът, който е дала сладко изкушение е наистина с брошура, но само тази за нехранителните стоки. Затова попитах за хранителните.

И не, не трябва да е само във вид на брошура. Peace

# 534
  • София
Зарибихте ме с рендете - ще си го купя само заради вълнообразното рязане.
Аз зеле режа с робота - много лесно и удобно Режа повечко /за 2-3 дни/ и съхранявам в "кутии за фризер" в храдилника. Зная, че си губи част от полезните вещества, когато стои нарязано, но мисля че продуктите по магазините вече нямат такива "вещества" Rolling Eyes.

# 535
  • София
Имам един въпрос за маринованите пържоли, те измиват ли се преди да се готвят и дали тези с билкова марината са пикантни, защото мексиканските доста лютят.Мерси

Не, не се мият, вадиш от кутията и приготвяш.
Вчера нашите билкови ги изпекох във фурната,
покрити с фолио, станаха страхотни.

# 536
  • велико търново
Моля за мнение за тази шунка.  bouquet
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-3E0D6393-8F3E027F/lidl_bg/hs … sl/4182_14054.htm

# 537
Да, аз така ги направих, някой от вас купувал ли е тези бисквити сондей, които са на промоция, хубави ли са и колко бр са вътре?За тези, които са видяли новата брошура в книжен вариант могат ли да кажат какво има на супер събота?Днес по обяд в нашия лидъл на пещерско нямаше нови брошури.
Аз не съм доволна от сока от касис, само веднъж съм купувала мултивитамин, хареса ми много, но ние сме най-вече  фенове на плодовия  чай на гранули във всички разновидности.

Искам да похваля и немските бисквити асорти, които са по 500 грама.Отново чакам да ги пуснат на промоция.
Има много хубави детски дрешки в новата брошура, но за жалост са ни малки.
Да попитам памперсите Тужур отговарят ли си на петицата , доволни ли сте?Аз ги вземах миналата година, пак ли са със същото качество, аз тогава бях доволна

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 17:26 от gitadam

# 538
  • Най-зеленият остров
Аз пък не съм доволна от рендето.
Купихме го още на първата му промоция, тогава  не знаех, че не правят проблем при връщането и сега си стои вкъщи и никой не го ползва.

# 539
  • София
Обърнахте ли внимание как деликатно са кръстили бельото за дами в събота  Mr. Green Колко натурално щеше да е, ако просто го бяха написали кюлоти  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

е то, за да е оформящо не ще да са прости кюлотки...ще трябва нещо стегнато, ластимчно и т.н. да е.

за шунката...не знам, първо ми харесваше, после не.... и от мн време не я купуваме. взимаме си от нарязаната на twinner.
Вишневото сокче обаче аз мн си го харесвам...то всъщност за мен е череша, ама щом вишна казали...вишна да е.

Общи условия

Активация на акаунт