Лидл ::11::

• 70 588
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • гр.Варна
От новите предложения за домакинята, накой ползвал ли е вече рендето (като  на Вьорнер  Mr. Green) Дали си струва 15-те лева?
Мен ако питаш, додай си още 15 и си купи старата версия на Вьорнера. Няма такова ренде, повярвай ми!!!

а откъде се купува старата версия на Вьорнера?

# 511
  • София
Да допиша впечатления за рендето. На мен казах вече ми върши перфектна работа, защото го взех за зеле специално, но се оказа, че всъшност с това ренде няма как да рендосам морков или краставица, така както с обикновено ренде. То си се вижда де, но не всеки гледа  Grinning Та имайте го предвид.
http://www.lidl.bg/static_content/lidl_bg/images/BG/BG_68948_01_v.jpg

# 512
От новите предложения за домакинята, накой ползвал ли е вече рендето (като  на Вьорнер  Mr. Green) Дали си струва 15-те лева?
Мен ако питаш, додай си още 15 и си купи старата версия на Вьорнера. Няма такова ренде, повярвай ми!!!

И аз съм с две ръце за Вьорнера. Провери на сайта на VS-телешоп.Май от там беше.

deni_den  и аз се извинявам!

# 513
  • 1st floor
От новите предложения за домакинята, накой ползвал ли е вече рендето (като  на Вьорнер  Mr. Green) Дали си струва 15-те лева?

Виж на сайта им, къде са останали магазини или поръчай направо от там, ако може. Пускат и промоции понякога. Аз си взех бялото за 27 лв. Но още не съм го плозвала , защото имаме у нас същото , но на десет години/не е мръднало!!!/. Просто се подсигурих, един вид. Grinning

# 514
http://www.lidl.nl/static_content/lidl_nl/images/NL/NL_02885_01_b.jpg +1 Peace Много ги харесаха родителите ми.

Искам да питам дали някой е купувал кайма "Чира" Стара планина? Thinking

# 515

Тези и на мен много ми харесват. Супер са, а пък на промо цена направо...  Heart Eyes

# 516
И аз взех рендето предимно за зеле и за картофи и съм доволна.
Каймата Чира - Стара планина не е лоша. Веднъж правих спагети с нея.

# 517
Искам да похваля 2 продукта, стафидите с шоколад на Фърст Найс и сушеницата на Бай Мезан.
Днес ще купувам мляко за малката, от това, което е на промоция по 66 ст, млякото е страхотно.
Имам един въпрос за маринованите пържоли, те измиват ли се преди да се готвят и дали тези с билкова марината са пикантни, защото мексиканските доста лютят.Мерси

# 518
Може ли да помоля като получите брошурата, т. като ни е не получаваме, да напишете съботните продукти?

Мерси  bouquet

# 519
Може ли да помоля като получите брошурата, т. като ни е не получаваме, да напишете съботните продукти?

Мерси  bouquet

alra, можеш да видиш продуктите ТУК, сега са за понеделник и четвъртък, но, като наближи, ги качват. Peace

# 520

Мерси  bouquet

Брошурата може да се гледа вече и през интернет, така че мисля, че този линк би ти свършил работа.
http://www.lidl-pageflip.com/bg.html?kid=kAuimX

# 521
Искам да похваля 2 продукта, стафидите с шоколад на Фърст Найс и сушеницата на Бай Мезан.
Днес ще купувам мляко за малката, от това, което е на промоция по 66 ст, млякото е страхотно.
Имам един въпрос за маринованите пържоли, те измиват ли се преди да се готвят и дали тези с билкова марината са пикантни, защото мексиканските доста лютят.Мерси

Не се мият, защото ще им измиеш вкуса така.Мексиканските лютят, но не чак нетърпимо.

# 522
На мен пък каймата и всички продукти на Бай Мезан ,не ми харесват.Милото купило и сол , миришеше ми ужасно.Ръсиме сълбите пред къщата, за готвене нестава.

# 523
Салам "Бургас" на "Бай Мезан" е като боядисан с боя за яйца.И на вкус не става.

# 524
  • на Земята
Ние в къщи също не харесваме продуктите на Бай Мезан!
Моля,да споделите сауната за лице,мога ли да използвам за инхалатор на детето?Знам,че се коментираше по назад в темата,но така и не ми стана ясно точно това.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт