Лидл ::11::

• 71 918
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
и аз като го гледам мисля, че се лепят,  щом става за скрапбукинг трябва да дава достатъчно свобода на подреждане Wink иначе пише, че има между страниците пергамент...изобщо звучи добре.

# 646
Момичета кажете как правите хокито?Кожата ми се вижда много дебела.Махате ли я?За първи път вземам такава риба по препоръка от тук.
След като я изчистих, само я посолих със сол, черен пипер, овалях я с брашно, наредих тънки резени лимон и опекох. Кожата не съм я махала, само перките по гърба.

Благодаря ти   bouquet

# 647
  • Варна
Дробчетата на Чира са много вкусни, крехки, чисти...отлични.

Peace  Редовно се купуват Simple Smile

колко струват, замразени ли са?

И вкъщи ги харесваме, чисти са, цели и не горчат. Май към лев и 50-60 newsm78

пак да питам:замразени ли са?

# 648
Има охладени и замразени.

# 649
  • Пловдив
А някой обърна ли внимание на бебешките дънки? Дали си заслужават?

# 650

Аз поне само замразени съм купувала, просто на други не съм попадала. Peace
Сега видях поста на Хапя, дано заваря и охладени. Laughing

# 651

Харесаха ми, тънички са обаче, жалко че сме големи за тях.За тези пари си залужават.

# 652
  • Варна

Аз поне само замразени съм купувала, просто на други не съм попадала. Peace
Сега видях поста на Хапя, дано заваря и охладени. Laughing

охладените сигурно са по-скъпи...  Thinking а как ги готвите? Лабрекс?   Flutter

# 653
....... а как ги готвите? Лабрекс?  Flutter

Последните два пъти по тая рецепта, единия път прибавих пасиран чесън.

Скрит текст:
Най-последните:

Ето още, да си избираш, ако нещо ти допадне:

ПИЛЕШКИ ДРОБЧЕТА ПО ИТАЛИЯНСКИ

МНОГО ВКУСЕН ДРОБ

ДЖИГИРИЦА, понякога ги пека, понякога ги пържа, зависи каква муза ще ми дойде...... Peace

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 15:29 от labrex

# 654
  • Пловдив

Харесаха ми, тънички са обаче, жалко че сме големи за тях.За тези пари си залужават.

Благодаря, ще се ходи значи до там.

# 655
Аз пък искам друго да попитам - смятате ли , че е редно да се вземат неща от  магазина /в случая -кроасани и закуски/ и да се изяждат вътре? Досега няколко пъти виждам майки с деца, които дават на децате си и в същото време вземат и за себе си/едната майка даваше и на бабата/ и  лично на мен ми прави лошо впечатление. А върха беше вчера, като видях мъж около 45-50 годишен ,сам - да прави същото. И се чудя - толкова ли не може да изчака 5-10 минути и да си го изяде навън. И плащат ли се тези неща и ако да - как доказваш какво си изял/в случая няма опаковка за бар код/.И каква е политиката на фирмата newsm78Това  го наблюдавам само в Лидъл - мода ли е някаква или нещо друго....

В Германия е много масова практика. Не само в Лидл, ами във всички магазини. Ядеш, пиеш и след това на касата си подаваш само празната опаковка. Хубаво е, че и в БГ вече става практика. Остава хората да си влизат с раниците и съвсем сме ги стигнали немците Simple Smile

# 656
Има още мнооого докато ги стигнем! Щото в Германия само българските студенти и гастарбайтери крадат и всеки го знае! И в Кауфланд и в Лидл има камери и всичко се вижда. Отделно, че се разхождат из магазина служители без униформи, "под прикритие" и гледат. Но въпросът е, че там за един кроасан не държат сметка. А тук както чувам и хората на достолепна възраст се изродиха и си позволяват да крадат.  ooooh!

# 657
В Лидл ги осъдиха за спионаж на служителите през почивките им и съдът нареди да си махнат всички камери. Така че камери няма във всички лидъли по цял свят. Но въпреки това нямам впечатление да се краде, особено от бг студентите. Ние се държим прилично и подобен случай за вече 6 години престой не ми е известен, затова не знам откъде са ти тези наблюдения, на които си базираш информацията. Предполагам имат цивилни охрани, които са незабележими, но като цяло всичко в ДЕ е на доверие. Някакси при минимална нормална заплата 800-1200 евро няма смисъл да се краде един шоколад за 39цента или дори нещо по-скъпо за 5-10 евро Simple Smile

# 658
  • Бургас
Хапя, за теб рецептата

# 659
Дробчетата на Чира са много вкусни, крехки, чисти...отлични.

Peace  Редовно се купуват Simple Smile

колко струват, замразени ли са?

И вкъщи ги харесваме, чисти са, цели и не горчат. Май към лев и 50-60 newsm78

на Чира са замразени.

Общи условия

Активация на акаунт