Лидл ::11::

• 70 589
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
днес си взех и от сивите плътни чорапогащници за 5.99лв. провах го веднага щом се прибрахме и ми хареса много  Heart Eyes

Дали са същите, които имаше преди време на цена около 7 лв? newsm78 Аз от тях си взех и също съм много доволна. Peace

# 676
deni_den и аз много съжалявам, че не се е получило.  Чувствам се кофти, все едно съм те подвела. Но на нас ни хареса рибата и не е горчала.
Не знам за ципата, но със сигурност риба може да горчи, ако при чистенето се спука жлъчката. Понякога и готово почистени филета се случва да горчат, ако е станал гаф при изкормването.

# 677
днес си взех и от сивите плътни чорапогащници за 5.99лв. провах го веднага щом се прибрахме и ми хареса много  Heart Eyes

Дали са същите, които имаше преди време на цена около 7 лв? newsm78 Аз от тях си взех и също съм много доволна. Peace
ами не знам- сега погледнах касовата бележка наистина цената е 5.99лв. имаше сиви и черни (купих от сивите). много са плътни, плетени.

# 678
ами не знам- сега погледнах касовата бележка наистина цената е 5.99лв. имаше сиви и черни (купих от сивите). много са плътни, плетени.

Аз черни имам, ще трябва да прескоча, ако мога утре, да погледна, хубави са наистина. Peace

# 679
Laurel, Angel_Dust и bora66, благодаря ви за мненията, относно албума!   bouquet Hug Не си струва, щом е на този принцип. Благодаря!  Heart Eyes

# 680
deni_den и аз много съжалявам, че не се е получило.  Чувствам се кофти, все едно съм те подвела. Но на нас ни хареса рибата и не е горчала.
Не знам за ципата, но със сигурност риба може да горчи, ако при чистенето се спука жлъчката. Понякога и готово почистени филета се случва да горчат, ако е станал гаф при изкормването.

О, моля те, не се чувствай кофти заради това. Hug Наистина нямаше ципа, бях я почистила много добре, все пак не за първи път пипам риба.Явно партидата нещо е била кофти, не знам.Може да и дам шанс пак,но след време  Naughty

# 681

Някой може ли да покаже чорапогащниците,че не ги намирам.А дали има големи номера newsm78

# 682
Не знам какво му харесвате на този магазин .Досега не съм купила нищо свястно .И цялата тема е много ловко манипулирана

# 683
От кого се манипулира? Thinking

# 684
  • София
darina_peneva, какво си си купувала до сега?

# 685
В темата се коментират положителните и несполучливите покупки.
Не мисля,че темата е манипулирана.На всяко ново начало трябва да се даде шанс,
а всеки ще избере от къде.

# 686
Заешкото плато не ми допадна особено много, аз май не го сготвих добре, но въпреки всичко повторих покупката, че поне е дивечово месото, не е промишлено отгледано.
Как съм изпуснала, детски ски очила за 20 лева, а аз обикалях, търсих и за по-скапани дадох 30 лева в Метро, та който оборудва дете за ски, има доста в Дружба.

А на Дарина, не се връзвайте, тя обикаля от тема в тема, без да вникне и трупа публикации, за себе си изчислих, се спрямо нейният челен опит аз трябва да имам до сега 6-7 хиляди публикации.

# 687
  • София
И аз си купих миналата седмица сив плътен чорапогащник, сложих го веднага на един РД, страхотно изглежда, но се скъса веднага - на пръстите на краката, при все, че беше облечен за 3 часа, бях в ботуш и само седях на маса.  Confused Не бих купила повече от там.

# 688
  • София
хахахах е поне да си подбира подфорумите, които дават бройка, от тук нищо няма да натрупа Simple Smile

# 689
  • софия
Не знам какво му харесвате на този магазин .Досега не съм купила нищо свястно .И цялата тема е много ловко манипулирана
Долни манипулаторки такива Laughing #Silly

Общи условия

Активация на акаунт