Лидл ::11::

• 71 921
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Не съм,защото аз го забелязах в последствие. Затова ви съветвам да гледате на място.

# 121
  • Най-зеленият остров
Аз и в ориз Medium Grain съм намирала гъгрици. Много го харесвах, но след случката се върнах на Крина.
По принцип съм много доволна от стоките в магазина. От месец и малката ми дъщеря е с лидълски памперси  Peace

# 122
Аз напоследък забелязвам,че в макароните и другите подобни неща има гъгрици. Следете преди д си купувате...
Ужас, вкъщи имам 2-3 пакета макарони, дано не са плъзнали гадини Sick

# 123
  • София
От кои макарони - българските или италианските?

# 124
  • Велико Търново
Здравейте, хвърлила съм око на ютията, която е на промоция от четвъртък. Дали я пускат за първи път, и ако не някакви отзиви?

# 125
Аз купувам страшно много макарони и до сега не съм имала никакъв проблем.  newsm78
Бих искала да похваля индукционния котлон  Peace

# 126
  • Pb
Също съм попадала на гъгрици в един Medium grain ориз.  Peace
Често вземам от италиянските макарони, за сега са ОК.

# 127
От кои макарони - българските или италианските?
От "Combino". И досега винаги съм била много доволна. Довечера ще ги огледам щателно.

# 128
  • Pb
Искам да ви питам за тези мрежести торбички за пране http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_13853.htm и друг път са ги пускали, според вас, струват ли си - напр. за сутиени (че вече мн. ме мързи на ръка, а съсипах 2 сутиена като ги пуснах уж на програма за фино пране - измъкнаха им се банелите). Чудя се чорапи дали ще се изпират добре, ако са сложени в такава торбичка, че много ми е досадно после да ги търся из цялото пране.

# 129
  • София
Искам да ви питам за тези мрежести торбички за пране http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_13853.htm и друг път са ги пускали, според вас, струват ли си - напр. за сутиени (че вече мн. ме мързи на ръка, а съсипах 2 сутиена като ги пуснах уж на програма за фино пране - измъкнаха им се банелите). Чудя се чорапи дали ще се изпират добре, ако са сложени в такава торбичка, че много ми е досадно после да ги търся из цялото пране.

Подобни мрежести торбички ползвах за пране на детските чорапчета, изпират се без проблем. Мен малко ме мързи да ги събирам отделно, но иначе имат смисъл.

# 130
да - струват си - аз лично много ги ползвам - за сутиени, за много фино бельо, за пантофи и маратонки, за много неща, имам няколко комплекта вече.
Мале за макароните Комбино Sick направо ми прилошава - аз имам още 2 пакета и не смея да отида да погледна - дори сега ме е гнус и да ги готвя #2gunfire

# 131
  • 50%:50% В страната на мечтите:В реалността
Искам да ви питам за тези мрежести торбички за пране http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_13853.htm и друг път са ги пускали, според вас, струват ли си...

На мен ми се струват леко скъпи.  Rolling Eyes Преди няма и месец си купих такива торбички от едно от левчетата за по 70 ст. бройката. Също със скрит цип, мрежата е хубава, много съм доволна. Единственият минус е, че намерих само от един вид - голямата правоъгълна на картинката, та ако е важна формата, значи тези ще са идеални. А дали се изпират добре нещата? ДА, изпират се чудесно и не се рови прането после за дребни части до откат.  Mr. Green  Laughing

П.С. Току-що забелязах в сайта, че макароните Комбино са сред стоките с трайно намалена цена и във връзка с по-горните постове... ВНИМАВАЙТЕ!  Tired

# 132
  • София
И аз имам такава торбичка от магазин за левче. Доволна съм.

# 133
Аз напоследък забелязвам,че в макароните и другите подобни неща има гъгрици. Следете преди д си купувате...

Сезира ли някой от магазина за това? Ужасно е, ако се допускат такива стоки.
+1  Peace Това се случи преди около 2 месеца с брашното "костелио" !
Не ми се разкарваше,а и предположих,че е до партида,но факт е, че качеството
е надолу.

# 134
  • София
Ужас...ние редовно купуваме точно Combino. Даже вчера взехме два пакета фусили и един талиателле.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт