Лидл ::11::

• 71 921
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Pb
catty_m, krasi1980, първоаприлска шега, geraldine, благодаря за отговорите   bouquet

Между другото и при мен гъгрясалия ориз беше взет на промоционална цена, която стоеше доста дълго (сега ми светва каква е причината). Грешката си е моя, че не сигнализирах в магазина. Явно е, че има и други като мен "мълчащи", с което определено толерираме това брутално отношение към киента  Tired

# 136
  • софия
Искам да ви питам за тези мрежести торбички за пране http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_13853.htm и друг път са ги пускали, според вас, струват ли си - напр. за сутиени (че вече мн. ме мързи на ръка, а съсипах 2 сутиена като ги пуснах уж на програма за фино пране - измъкнаха им се банелите). Чудя се чорапи дали ще се изпират добре, ако са сложени в такава торбичка, че много ми е досадно после да ги търся из цялото пране.
да - струват си - аз лично много ги ползвам - за сутиени, за много фино бельо, за пантофи и маратонки, за много неща, имам няколко комплекта вече.

+1
За четвъртък набелязах качота, сирене, патица и жилетка за майка.

# 137
Да предупредя да внимавате с табелите.Днес майка ходи за ананас и седяла голяма табела от събота, че е с цена 1,80.Не си проверила касовата в магазина и в нас видя, че е маркиран на 2,50.Не е въпросът за 70ст, а че заблуждават хората.

Другото.Биервурстът е с две дати на годност.22.01 и 16.02.Има си доста разлика във времето.Нещо ни карат да си играем на "Открийте 8-те разлики!".

# 138
Ех ама... защо и те така правят... Тъкмо да съберат положителните отзиви и какво става Sad

# 139
Ама аз не съм казала, че макароните Combino вкъщи са завъдили гадини, да не сте останали с грешно впечатление. Довечера ще проверя.
KaRoLa беше споменала, че е забелязала такова нещо. Според мен е въпрос на правилно/неправилно съхранение. Може само в един магазин да е така.

# 140
Да, аз никого не набеждавам. Само ви насочвам вниманието. Не казвам,че се случва с всички продукти. Споделих наблюдение.

# 141
  • Pb
На обед огледах няколко пакета различна паста Combino. Дишайте спокойно, заразата не е повсеместна  Laughing

# 142
  • София
а морковите една седмица престой в хладилника и омекват, и стават лигави.

Лидл-ските явно наистина нещо са по-различни... открих забравени най-отзад в плодника, престояли над месец - нищо им нямаше, И на вкус  Shocked

елхичка, ползвам постоянно мрежести торби за пране откак бебешко чорапче се навря някак във вътрешността на пералнята и имахме проблеми. Обаче аз имам най-обикновени, купени са за по 1 лв. от магазини тип "Левче", изкарват около 2 години. В тях пъхам бельото още при слагането в легена за пране, изпира се всичко чудесно  Peace 

# 143
а морковите една седмица престой в хладилника и омекват, и стават лигави.

Лидл-ските явно наистина нещо са по-различни... открих забравени най-отзад в плодника, престояли над месец - нищо им нямаше, И на вкус  Shocked
...

И моите така - само малко дехидратирани, но иначе с доста прилично запазен вид. Не е добре тази работа.

# 144
  • София

Ами аз не бих се притеснила.Вземала съм  домашни моркови, гарантирано е, че не  са  пръскани с никакви  препарати. Стояли са по  2 месеца в хладилника,  само малко изсъхват.
А са стояли толкова време , защото съм вземала от село по- големи количества, защото зная, че в хладилник издържат доста време.

# 145
Морковите третирани с препарати се разлигавват.И не само те-и марули и зеле ми се е случвало да се разкапят.Но,досега с Лидл-ските не съм имала проблем.И гъгрици не съм срещала........но пък знам,че със сигурност се получават при неправилно съхрание и много бързо се размножават.И,ако ми се случи да срещна ще се обадя веднага в магазина-да знаят и да вземат мерки да не им се заразят и останалите стоки.

# 146
  • Варна
днес взех някакъв нов ориз, марка Blue Mountaine (или както там се пише), 2.19 лв, изглежда на вид като стария Medium Graine, по-късно ще пиша отзиви за него.

разтворимото кафе Sunga  вече струва 2.99 лв!!! една година ли мина от откриването на Лидл? в началото това кафе струваше 1.99, после го направиха 2.19, 2.49, 2.69...

нещо се пооляха с увеличаването...  Crossing Arms

а топеното сирене, което уж ще е на трайно намалена цена - аз ли се бъркам, че по принцип си струваше 0.89, а сега гледам, че са задраскали 0.99 и уж го намаляват на 0.89 или грамажът е друг?! newsm78

# 147
  • София
Току-що се оказа, че в хладилника имам филе и бекон от ЛИДЛ купен покрай празниците и вече с изтекъл срок. Не са отваряни, вакуумирани са. Едното изтекло на 28.12, другото на 08.01. Не ми се изхвърлят, ма май ще трябва, ама ме е яд така...

# 148
Току-що се оказа, че в хладилника имам филе и бекон от ЛИДЛ купен покрай празниците и вече с изтекъл срок. Не са отваряни, вакуумирани са. Едното изтекло на 28.12, другото на 08.01. Не ми се изхвърлят, ма май ще трябва, ама ме е яд така...

Опитай леко, то си личи, ако са развалени. Нали в хладилника си ги държала. Ако те е страх, не ги давай на деца. Мисля, че имат и някакъв толеранс след обозначения срок, нещо ми е разправяла моя позната по тоя повод, но не помня какво точно беше. Peace

# 149
Всяка седмица купуваме по 2-3 кила моркови от "Лидл" ( голямо хрупане пада Mr. Green). Понякога се застъпват и се залежават в хладилника със седмици, но никога не са се разваляли. Peace

Общи условия

Активация на акаунт