Лидл ::11::

• 71 921
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Абе момичета - днес направо се разбих като чета - пишем само за гадни неща в лидълските стоки - отвратих се. Към 17,30ч.децата поискаха филийки с лютеница и сирене. Имах лидълска лютеница - като я мазах направо ми се гадеше, сещайки се за гъгрици, лой и кожи подпъхнати в пилето, стоки с по две дати за краен срок на годност....и какво ли не. На всичко отгоре - нахалното и ненормално покачване на цените на всяка една стока. Какво става с тоя Лидл? От нехранителните стоки още не съм се оплакала, а съм купувала какво ли не.
Чудя се дали скоро ще си купя нещо за похапване от там!?!?!?

# 151
  Истината е , че качеството на стоките пада, цените им се качват, а и както забелязвам от няколко седмици нямат нищо интересно от промоциите.

# 152
  • Pb
зелено човече, благодаря и на теб. Не знаех, че продават подобни артикули в магазините за лев, ще потърся първо там.

И аз днес видях новия ориз на Blue m. - много чист, цели зърна - обещаващо изглеждаше.

# 153
  • София
Абе момичета - днес направо се разбих като чета - пишем само за гадни неща в лидълските стоки - отвратих се. Към 17,30ч.децата поискаха филийки с лютеница и сирене. Имах лидълска лютеница - като я мазах направо ми се гадеше, сещайки се за гъгрици, лой и кожи подпъхнати в пилето, стоки с по две дати за краен срок на годност....и какво ли не. На всичко отгоре - нахалното и ненормално покачване на цените на всяка една стока. Какво става с тоя Лидл? От нехранителните стоки още не съм се оплакала, а съм купувала какво ли не.
Чудя се дали скоро ще си купя нещо за похапване от там!?!?!?

Ох, дано не развалят хубавия ни магазин. И моите впечатления са същите. А от нехранителните стоки си купих  шкафа за баня и никак не ми хареса. Талашит, който като се намокри 2-3 пъти, ще цъфне като майска роза. Добре, че не правят проблеми за връщане, та днес се отървахме от него. Вдигат цените, а качеството пада.   Thinking А така се радвахме, че имаме магазин, от който да купуваме качествени и същевременно относително евтини неща.  Sad

# 154
  Истината е , че качеството на стоките пада, цените им се качват, а и както забелязвам от няколко седмици нямат нищо интересно от промоциите.
+1  Peace И за това се колебая относно патицата - дали не е от няколко години ?!!!
Сиренето "качота",което е на промо е с непромоционална цена.
Съвсем ни взеха за абдали.

# 155
  • софия
+1  Peace И за това се колебая относно патицата - дали не е от няколко години ?!!!
Сиренето "качота",което е на промо е с непромоционална цена.
Съвсем ни взеха за абдали.
Явно разчитат на такива като мен. Аз не помня цени  Rolling Eyes

# 156
Здравейте, доста време ви следях и не вярвах на гадните неща намирани от вас в храните, продавани в Лидл, но ето какво намерих и аз снощи в каймата на Бай мезан
Найлон в каймата( незнам как да сложа снимката, за да видите)=
Дълбоко съм разочарована от толкова харесвания магазин от мен.

# 157
  • софия
iivar, не искам да съм ничий адвокат, но това, че има нещо в каймата е проблем на Бай Мезан, а не на Лидл.
Ако съм на теб бих го занесла в магазина. Ако те държат на клиентите си, биха се обърнали към фирмата и в по-дългосрочен аспект не биха зареждали от тях, ако продължава така.
Можеш да купиш кайма с найлон и от кварталния магазин.

# 158
Момичета ,дайте мнение за патицата!
Не съм пробвала до момента и нямам спомени да съм хапвала.
Въпросът ми е - трябва ли допълнително да се обработва ?-/ варене/
Мисля,че след като е пернато е нещо средно между пиле и пуйка .

# 159
Току-що се оказа, че в хладилника имам филе и бекон от ЛИДЛ купен покрай празниците и вече с изтекъл срок. Не са отваряни, вакуумирани са. Едното изтекло на 28.12, другото на 08.01. Не ми се изхвърлят, ма май ще трябва, ама ме е яд така...

Аз бих измислила нещо за приготвяне на филето и бекона с топлинна обработка.

# 160
iivar, не искам да съм ничий адвокат, но това, че има нещо в каймата е проблем на Бай Мезан, а не на Лидл.
Ако съм на теб бих го занесла в магазина. Ако те държат на клиентите си, биха се обърнали към фирмата и в по-дългосрочен аспект не биха зареждали от тях, ако продължава така.
Те тогава нямат вина и за пилетата и за макароните, ориза, каймата и т.н. Но донякъде имат - логично е толкова ефтини неща да не са наред с качеството. А и ние сме повече виновни, защото сигурно много малък процент от потребителите ходи да показва и да се оплаква от хранителните стоки. Ако днес един се оплаче от моркови , друг от пиле, а утре един от кайма, друг от ориз - дали няма да се замислят какво и от къде да го взимат тези от Лидл-а.
Аз да кажа снощи си взех масажора - много хубав е - обаче - ролковата приставка постоянно пада а тя е най-хубавата - съответно се ядосах и го върнах днес - не ми се занимаваше да го сменям с друг - ще мина и без него.

# 161
Те тогава нямат вина и за пилетата и за макароните, ориза, каймата и т.н. Но донякъде имат - логично е толкова ефтини неща да не са наред с качеството. А и ние сме повече виновни, защото сигурно много малък процент от потребителите ходи да показва и да се оплаква от хранителните стоки. Ако днес един се оплаче от моркови , друг от пиле, а утре един от кайма, друг от ориз - дали няма да се замислят какво и от къде да го взимат тези от Лидл-а.
Аз да кажа снощи си взех масажора - много хубав е - обаче - ролковата приставка постоянно пада а тя е най-хубавата - съответно се ядосах и го върнах днес - не ми се занимаваше да го сменям с друг - ще мина и без него.

krasi1980, абсолютно съм съгласна с теб. Лидл си разиграват котя както си искат, но очакват от нас да им плащаме все по-високите цени.  ако всички постъпват като теб положението ще се промени. Аз си търся правата.  Peace

# 162
Момичета ,дайте мнение за патицата!
Не съм пробвала до момента и нямам спомени да съм хапвала.
Въпросът ми е - трябва ли допълнително да се обработва ?-/ варене/
Мисля,че след като е пернато е нещо средно между пиле и пуйка .

Майка ми я беше подварила, защото готви супа и с кисело зеле и ориз.Но като общо време мисля, че около час.Месото е супер крехко и вкусно.На вид е мазна, но не пуска мн мазнина.Както бях тръгнала да връщам останалите, така се и отказах.Според мен си струват на тази цена.

# 163
  • софия

Нали и аз това казвам:
.....
....

# 164
Просто Хари, благодаря !
Ще купя от патицата за проба, защото не съм приготвяла и вкусвала  подобно месо!
Току-що се оказа, че в хладилника имам филе и бекон от ЛИДЛ купен покрай празниците и вече с изтекъл срок. Не са отваряни, вакуумирани са. Едното изтекло на 28.12, другото на 08.01. Не ми се изхвърлят, ма май ще трябва, ама ме е яд така...

Аз бих измислила нещо за приготвяне на филето и бекона с топлинна обработка.
Спокойно си консумирай продуктите ! Те,както и лекарствата, имат по-голям срок на годност.

Общи условия

Активация на акаунт