Лидл ::11::

• 71 921
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Днес си купих зърнена закуска с йогурт и вишни и мн ми допадна на вкус Simple Smile

# 226
  • София
Не са различни размери, просто горнището е доста късичко и доста несъразмерно спрямо голямото долнище.

Какъв размер си взе? Аз взех 36/38, което би трябвало да отговаря на S , а аз нося M , но и двете части са ми леко големи - и на дължина, и на ширина. Но като съразмерност не виждам  разминаване. Крачолите са ми дълги, но при мен така са и повечето панталони - все трябва да ги подкъсявам малко.

# 227
Здравейте,някой копувал ли e ски екип за дете  и доволни ли сте ?

# 228
Да се оплача - в 9.30 бях в магазина,но патици нямаше !
Вместо тях унгарски гъски за 29.00бв.?!!!!!
Извиках управителя - "ми не сме получили" - това се случва за енти път !
Някой успя ли да купи патица ?

# 229
  • София
Пуснали са фритюрник за 88 лв., но все още се чудя дали е добър... Случайно да са го пускали преди?

# 230
  • софия
Да се оплача - в 9.30 бях в магазина,но патици нямаше !
Вместо тях унгарски гъски за 29.00бв.?!!!!!
Извиках управителя - "ми не сме получили" - това се случва за енти път !
Някой успя ли да купи патица ?
Аз съм планирала пазар след работа и се присъединявам към питането: къде има патици? (Боже, колко откачено звучи този въпрос Crazy)

# 231
Две в нашия хладилник! Joy Wink

Все до утре трябва да има навсякъде, щом са промоционални.

# 232

smile3532

Наистина и друг път се е случвало промоционални стоки да липсват още от първия ден на промоцията. Но аз пък не мога всеки ден да вися в магазина.

# 233
  • софия
Докладвам: имало е 2 патици в Овча купел. Вече е една Laughing

# 234
Останалите бягат на юг! Laughing

# 235
Какво й е промоционалното на патицата?Миналата седмица пак беше на 11 лева?

# 236
Защо не забелязахте подложката за бюро с картата на света за 4,49 лв., впечатление ми направи, че след като изрових няколкото останали, след мен една служителка ги "зарови" обратно на дъното на купа, явно не запазват за служителите, лошо за тях, ако е така.
Сутиените хич не са лоши, особено черният, аз като най-слабичка от макси дамите си взех 85С, от там нагоре почваха р-рите.

# 237
момичета - да ви попитам - купата и капака от миксера стават ли за миялна, че на кашона никъде нищо не пише - нито че стават нито че не стават newsm78

# 238
Какво й е промоционалното на патицата?Миналата седмица пак беше на 11 лева?

Първоначалната им цена е 19.90.Така че определено са си промоционални.

# 239
Такава ли патица http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_13893.htm .
В Изток беше пълно по обяд, а цената си е редовна вече - съвсем нормален етикет беше.
Хайде марш на лов  Wink

Общи условия

Активация на акаунт