Лидл ::11::

• 71 921
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте,въпроса ми не е към темата точно но искам да попитам имали майки на който децата им да са спечелил" Бебетата на Lidl".Синът ми спечели  и досега не  ми се обаждат  да си взема ваучера.

Защо чакаш?
Пиши им мейл, звънни по телефон, отиди до магазина ... достатъчно любезни са и реагират веднага на запитвания.

# 211
Миналата седмица бях в магазина и питах,казаха ми че ще ми се обадят и това беше.Затова реших да питам дали някой има същия проблем.

# 212
Веднъж им пратих мейл за един сладкиш и въобще не ме отразиха.

# 213
Записвам се при вас. ........
Виждам, че си от Пловдив. В Понеделник имаше една кафе машина, .........
Дори и да няма, ако пише на формата за обратен контакт или се обади на телефона, могат да й я доставят от друг магазин. Няколко пъти съм го отиграла това.

Аз разговарям с управителя на магазина за липсващата стока, той звъни, явно прави проверка къде я има, и казва, че ще се обади, като я получат да отида да я взема. Единия път буквално след часове звънна. mama mariana, пробвай така! Peace

# 214
Миналата седмица бях в магазина и питах,казаха ми че ще ми се обадят и това беше.Затова реших да питам дали някой има същия проблем.
И на нас ни изпратиха имейл,че управителя на магазина ,ще се свърже с нас в рамките на тази седмица,но все още никой не ни е звъннал.

# 215
  • 50%:50% В страната на мечтите:В реалността

Вчера взех за майка ми масажора.Естествено веднага го изпробвахме.Включително и ролковата приставка.Не падаше.Дори ми направи впечатление,че много трудно се поставя и съответно изважда всяка една от приставките.Днес притежателя си получи уреда,и ако има оплаквания за по-нататък ще пиша  Laughing

Благодаря ти!   bouquet Ще се помотам още малко мисловно и май-май ще пиша.  Laughing

# 216
Е значи не сме само ние,да изчакам да не се разправям.

# 217
  • София

Здрасти rosvivi, племеничето ми спечели Heart Eyes и сестра ми получи мейл, че в рамките на тази седчица ще се обадят от магазина да си ги вземе. Какво има да се разправяш като днес сме едва сряда  newsm78

# 218

Здрасти rosvivi, племеничето ми спечели Heart Eyes и сестра ми получи мейл, че в рамките на тази седчица ще се обадят от магазина да си ги вземе. Какво има да се разправяш като днес сме едва сряда  newsm78
Е аз нали затова казвам че ще изчакам

# 219
  • Някъде на път....
Има ли и други освен мен, които са фенове на пастата Combino -  http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_13831.htm  Wink

# 220
  • София
Аз, аз! Малко се бях притеснила като се споменаваше на предните страници.

# 221
Здравейте момичета, имам следния въпрос, моля ако някой знае да ми отговори. Миналата седмица си закупих от компектите долница и горница от полар за 24,99 лв. Горницата е доста къса, и не съответстват големината на горницата с доста голямата долница. Дали ще има проблем да ги върна, но не пазя нито опаковката, нито касовата бележка. Е така в някаква найлонова торбичка дали ще ми ги приемат. Благодаря ви предварително.

# 222
Здравейте момичета, имам следния въпрос, моля ако някой знае да ми отговори. Миналата седмица си закупих от компектите долница и горница от полар за 24,99 лв. Горницата е доста къса, и не съответстват големината на горницата с доста голямата долница. Дали ще има проблем да ги върна, но не пазя нито опаковката, нито касовата бележка. Е така в някаква найлонова торбичка дали ще ми ги приемат. Благодаря ви предварително.

Пробвай, може и да се съгласят. Само не разбрах различни размери са долнището и горнището или просто на теб ти е късо горнището? Аз също си взех от тях, но ми харесва както стои, доволна съм. Peace

# 223
Не са различни размери, просто горнището е доста късичко и доста несъразмерно спрямо голямото долнище.

# 224
Не са различни размери, просто горнището е доста късичко и доста несъразмерно спрямо голямото долнище.

Според мен просто опитай да го върнеш, тук писаха момичета за върнати продукти без касови бележки, може би зависи и на какъв човек ще попаднеш. За опаковката не знам, но няма какво да губиш, пробвай! Peace

Общи условия

Активация на акаунт