Лидл ::11::

• 71 921
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Вчера в нашия Лидл нямаше нито едно брошура за тази седмица. Ако я има някой ще ми каже ли за събота хранителните продукти?

Аз си получих брошурата в пощата, ето и хранителните неща за Супер Събота:
1. Деликатесни наденички "Бай Мезан" (ловджийски и мергез) 400гр. за 2,22 лв. за брой.
 2. Пушено пилешко бутче"BARONI"600г за 3,13 лв.
3. Доматен сок "Vitafit" 1л. за 0.95 лв.
4. Конфитюр "Sympathica" 400гр. Различни видове за 1,39 лв.  

Записвам се при вас. Харесвам магазина, главно хапваме, но и други неща съм купувала от там. Майка ми си е взела една кафемашина - Силвъркрест на промоция, и вчера вкусих кафето, което прави - имаше два пръста каймак, все едно е капучино. Искам сега да си намеря такава, но промоцията вече не е в сила, та се чудя някой виждал ли е кафемашини на Силвъркрест даже и да не са на промоционална цена(99лв). newsm78

Снощи видях, че има още доста бройки от тази кафемашина в Лидл Младост и си е на цена от 99лв. Simple Smile

# 196
  • Стара Загора
Кое му е вече  евтиното на този магазин  Thinking Rolling Eyes
Млякото ми е  евтино на мен Simple Smile, сравнено с кварталния магазин. Сиренето и кашкавала ми харесват и ходя веднъж в седмицата или на 10 дни да си заредя хладилника. Месо си купувам от месарски магазин. В началото много харесвах пилетата Чира, но откак са на Градус рядко вземам.

Кафе машината  е супер, кафе и капучино правя. Разбива млякото на хубава пяна, украса с канела се задържа.  Днес ще си купя още шаблони, че имам само сърце.

# 197
Вчера в нашия Лидл нямаше нито едно брошура за тази седмица. Ако я има някой ще ми каже ли за събота хранителните продукти?

Аз си получих брошурата в пощата, ето и хранителните неща за Супер Събота:
1. Деликатесни наденички "Бай Мезан" (ловджийски и мергез) 400гр. за 2,22 лв. за брой.
 2. Пушено пилешко бутче"BARONI"600г за 3,13 лв.
3. Доматен сок "Vitafit" 1л. за 0.95 лв.
4. Конфитюр "Sympathica" 400гр. Различни видове за 1,39 лв.  

Записвам се при вас. Харесвам магазина, главно хапваме, но и други неща съм купувала от там. Майка ми си е взела една кафемашина - Силвъркрест на промоция, и вчера вкусих кафето, което прави - имаше два пръста каймак, все едно е капучино. Искам сега да си намеря такава, но промоцията вече не е в сила, та се чудя някой виждал ли е кафемашини на Силвъркрест даже и да не са на промоционална цена(99лв). newsm78

Снощи видях, че има още доста бройки от тази кафемашина в Лидл Младост и си е на цена от 99лв. Simple Smile

Hug HugМерси

# 198
Този комплект ми хареса много, но защо са само "макси мода" Sad http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_13883.htm

# 199
  • Пловдив

Виждам, че си от Пловдив. В Понеделник имаше една кафе машина, но не помня дали беше в Кючук Париж или на "Пещерско шосе". Ходих и в двата магазина в един и същ ден и затова.....Цената си беше 99 лева.  Peace

# 200
  • софия

Виждам, че си от Пловдив. В Понеделник имаше една кафе машина, но не помня дали беше в Кючук Париж или на "Пещерско шосе". Ходих и в двата магазина в един и същ ден и затова.....Цената си беше 99 лева.  Peace
Дори и да няма, ако пише на формата за обратен контакт или се обади на телефона, могат да й я доставят от друг магазин. Няколко пъти съм го отиграла това.

# 201
  • Русе
   Дрехите са по немска номерация, прибавя се 6 към посочения на етикета номер и получавате българския размер. На етикета в повечето случаи има размер и по други европейски стандарти.

# 202
Mimeto78, много ти благодаря  bouquet

# 203
И аз хвърлих око на домашните комплекти, утре ще ги видя "на живо" какво представляват   Peace

# 204
  • София
И аз хвърлих око на домашните комплекти, утре ще ги видя "на живо" какво представляват   Peace

Преди година пускаха такива и аз си взех. Много съм доволна. Даже сега се зарадвах, че макар и с 10лв по-скъпо, ще мога да си го подновя. Лошото е, че са макси -  много големи номера за големи жени.  Crossing Arms

# 205
  • София

Преди година пускаха такива и аз си взех. Много съм доволна. Даже сега се зарадвах, че макар и с 10лв по-скъпо, ще мога да си го подновя. Лошото е, че са макси -  много големи номера за големи жени.  Crossing Arms

Ние пък, големите жени, сме доволни, че има големи номера, защото на мен предишните дрехи, които бяха все до Л, са ми малки.

# 206
  • София
Е, че какво пречи да има всякакви размери - и по-малки, и по-големи? Хора всякакви, нали искат всички клиенти да са доволни? Какво ни делят на големи и малки?!  Crossing Arms

# 207
Миналата седмица имаше домашни комплекти в размери до ХL   Peace

# 208
Аз да кажа снощи си взех масажора - много хубав е - обаче - ролковата приставка постоянно пада а тя е най-хубавата - съответно се ядосах и го върнах днес - не ми се занимаваше да го сменям с друг - ще мина и без него.
[/quote/

Ако някой има от въпросния масажор нека каже дали има проблем с падането/изплъзването/ на някоя приставка.
[/quote/]

Вчера взех за майка ми масажора.Естествено веднага го изпробвахме.Включително и ролковата приставка.Не падаше.Дори ми направи впечатление,че много трудно се поставя и съответно изважда всяка една от приставките.Днес притежателя си получи уреда,и ако има оплаквания за по-нататък ще пиша  Laughing

Аз пък си взех миксера.Естествено и него тествах тази сутрин с един козунак.Добре се справя с месене.За друго още не е пробван,но и това ще стане скоро Laughing

# 209
Здравейте,въпроса ми не е към темата точно но искам да попитам имали майки на който децата им да са спечелил" Бебетата на Lidl".Синът ми спечели  и досега не  ми се обаждат  да си взема ваучера.

Общи условия

Активация на акаунт