Лидл ::11::

• 71 921
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Защо не забелязахте подложката за бюро с картата на света за 4,49 лв., впечатление ми направи, че след като изрових няколкото останали, след мен една служителка ги "зарови" обратно на дъното на купа, явно не запазват за служителите, лошо за тях, ако е така.

Аз я забелязах и си я купих Simple Smile Утре ще я сложа на бюрото на работа Simple Smile Ама и нашите с картите бяха най-отдолу ама аз нали прочетох от вас къде да търся и успях  Flutter 

# 241
Какво й е промоционалното на патицата?Миналата седмица пак беше на 11 лева?

Първоначалната им цена е 19.90.Така че определено са си промоционални.
Просто Хари,в грешка си относно патиците - цена 14 лв., промо - 11лв. !

# 242
В Коледния каталог е 19.90.На 2 пъти ги намалят, просто щото никой няма да даде 20лв.

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 19:51 от Просто Хари

# 243
  • София
В Коледния каталог е 19.90.На 2 пъти ги намалят, просто щото никой няма да даде 20лв.

Точно така беше.  Peace

Какъв е материалът на подложките за бюро?

# 244

Просто Хари, не съм обърнала внимание.
Амбицирах се за тази патка, но и в момента я няма в Х.Димитър,
както няма и подложките с карта на света !/Съпругът ми е в момента в Лидл/

# 245
А,ютия някой да  си купи?Че имам нужда от нова......и ако тая е хубава,тамън ще ми останат пари да си подновя и масата за гладене/ама бюджета е нещо ограничен,в момента/...

И,да-не се ползват с никакви привилегии при пазаруване , продавачите Naughty.Ако почиват,могат да се наредят сутрин и да сварят от промоциите.....иначе,като са на работа,могат само да се надяват да не свърши каквото са си харесали/че и по време на работа не се полага пазаруване/.

# 246
Здравейте, сега намирам тази тема. Много обичаме да пазаруваме от лидал, а последния път си взех и прах за пране от там. Много съм доволна от него, но имат и още 2 вида и се чудя и другите дали са също добри. Аз си взех от maxi trat за цветно пране. Бихте ли ми казали вие доволни ли сте от тях и кой е най добър.

# 247
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_13874.htm

Очаквах да е по-мека подложката. Отдолу е по-мека, отколкото там, където се пише . Ама пак е добре Simple Smile

# 248
  • Велико Търново
А,ютия някой да  си купи?Че имам нужда от нова......и ако тая е хубава,тамън ще ми останат пари да си подновя и масата за гладене/ама бюджета е нещо ограничен,в момента/...

Аз се сдобих днес с ютия, пробвах я, доволна съм много, особено за тези пари.

# 249
  • 1st floor
Има ли и други освен мен, които са фенове на пастата Combino -  http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_13831.htm  Wink
Аз!!! Party Вкъщи макароните и спагетите са на почит!!! Доста често приготвям!!! Тези са ми любими - и като качество и като цена са перфектни, грешка нямат!!!  Heart Eyes Следя си брошурите и си купувам по няколко пакета , от тези , които са на промоция... Mr. Green Шкафа винаги ми е пълен...Видях , че на предишните страници, някой се е оплакал от гъгрици - на мен това не ми се е случвало , надявам се занапред да нямат.

# 250
Има ли и други освен мен, които са фенове на пастата Combino -  http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_13831.htm  Wink
Аз!!! Party Вкъщи макароните и спагетите са на почит!!! Доста често приготвям!!! Тези са ми любими - и като качество и като цена са перфектни, грешка нямат!!!  Heart Eyes Следя си брошурите и си купувам по няколко пакета , от тези , които са на промоция... Mr. Green Шкафа винаги ми е пълен...Видях , че на предишните страници, някой се е оплакал от гъгрици - на мен това не ми се е случвало , надявам се занапред да нямат.

И ние така,децата си умират за макарони.Като има промоция и аз купувам по няколко пакета.Гъгрици и аз не съм срещала. Ориза пък на мен не ми харесва.Бях взела преди едни син и както и да го готвех ,все ми оставаше твърд в средата.Повече не повторих. Кашкавалите са ми солени. TiredИма едни нарязани по 100/200 гр. ,като са на промоция от тях взимам.

# 251
  • софия

Дава, дава Embarassed  Все пак е 2.4 кг. То и цената на доброто пилешко е горе-долу толкова за кг. Ама за втори път на тази цена бих помислила Embarassed.

# 252
  • Pb
момичета - да ви попитам - купата и капака от миксера стават ли за миялна, че на кашона никъде нищо не пише - нито че стават нито че не стават newsm78

Нямаше ли книжка вътре с инструкции за употреба и поддръжка? Би следвало там да пише.

# 253
По мои спомени пишеше някъде, че стават. Аз в миалната ги пускам.

# 254
  • В царството на мечтите
Някои купувал ли е сухата сметана за кафе?? Интересно ми е дали е хубава

Общи условия

Активация на акаунт