Лидл ::11::

• 71 921
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • 50%:50% В страната на мечтите:В реалността
Някои купувал ли е сухата сметана за кафе?? Интересно ми е дали е хубава

Аз.  Simple Smile Харесва ми.  Peace

# 256
  • Плевен
влизам да похваля новите чайчета, най-вече чай с маточина и ройбос и стафиди по 250 г, и кафенца 2 в 1, а за моцарелата 400 г- много се надявам в Плевен да не я харесват - днес си взех 2 пакетчета с 30% намаление- голяма вкусотия
чудя се още за ютия/ понеже съм си харесала Rowenta/, но и тази май ще върши добра работа  newsm78

# 257
И аз съм вземала сметана за кафе (в един черно-кафяв пакет) - харесва ни Peace

# 258
  • Варна
Някой да е ходил днес във варненския Лидл, дето е до Кауфланд? Много искам от цветните хартии, но на предното зареждане като отидохме нямаше. Сега карам мъжът ми да иде, а той се сърди и не иска. А пък ако отиде и няма ще си отнеса конското. Все пак ни е доста далеко Лидл.

# 259
  • София
Имате ли впечатления от омекототелите в Лидл? Има ли хубави, трайни аромати и на каква цена?

# 260
Днес има ли нещо интересно в Лидл?

# 261
Имате ли впечатления от омекототелите в Лидл? Има ли хубави, трайни аромати и на каква цена?

Аз онзи ден купих за пръв път в голяма синя опаковка, 4 л Дал Виа, не помня цената, но около 4 лева нещо ми се върти в главата. Като простирах прането, добре ухаеше, но след изсъхването не се усещаше вече. Това като аромат, но иначе прането стана мекичко.  Понеже ползвам Коколино основно, разликата е огромна, но зависи и какво предпочита и търси човек. Peace

# 262
Днес има ли нещо интересно в Лидл?
Аз си харесах цветната хартия, ама само за една хартия да ходя Crossing Arms Доста ми е далече магазина.  Tired

# 263
  • Бургас
Момичета, руколата постоянен артикул ли е или е инцидентно гастролиращ продукт? Купих миналата седмица две кутии, но ми свършват вече ...  Sad а днес в двата магазина в Бургас нямаше...

# 264
  • София
аз съм я виждала не веднъж, но не знам дали съвсем винаги има.

# 265
Да споделя...не съм чела цялата тема, не я следя редовно, може да е са коментирани нещата:
- готова смес за палчинки в шише- не са като домашните, но стават. Освен това нямат Е-та, за разлика от Др.Йоткер.
- мушама с щампи- едноцветна- струваше 11лв., съжалявам, че не взех повече, много е интересна.
- Руската салата е чудесна!
- Йогуртите с истински плодове в отделна част са много вкусни.
- Брашното е доста добро.
- Питки с гауда, със форма на кроасан са, мнооого ми харесват.
Иначе лот с блузки за малчо- памучни се развлякоха и пусна боята, не съм очарована.
Омекотител съм пробвала още от гръцкия Лидл, но не ми хареса.
Гел- гушовете от лев и нещо (не най- евтините) миришат на парфюм, но доста силно.

# 266
  • София

Аз онзи ден купих за пръв път в голяма синя опаковка, 4 л Дал Виа, не помня цената, но около 4 лева нещо ми се върти в главата. Като простирах прането, добре ухаеше, но след изсъхването не се усещаше вече. Това като аромат, но иначе прането стана мекичко.  Понеже ползвам Коколино основно, разликата е огромна, но зависи и какво предпочита и търси човек. Peace
Благодаря! Значи добре, че не взех. Току-що се връщам от там, но не посмях. Искам нещо, което да оставя аромат и след сушенето.

# 267
  • София
ако сушиш със сушилня по-добре вземи кърпички за сушилня(о в лидл няма до колкото помня от момичетата тук)

# 268

Ще взема да пробвам и аз тези омекотители.От къде купувате Коколино-то?

# 269
  • София
ако сушиш със сушилня по-добре вземи кърпички за сушилня(о в лидл няма до колкото помня от момичетата тук)
хаха от мен го помниш  Mr. Green
Ще трябва да потърся. В ДМ дали има?

Общи условия

Активация на акаунт