Лидл ::11::

• 71 921
  • 737
  •   2
Отговори
# 270
  • София
хахахах, даа...може би от теб...да имало някакви в ДМ казаха в тяхната тема, но аз нещо се отказах от силни ухания. иначе преди такива съм купувала http://apta.bg/product.php?ProductID=128 омирисват цялата стая като си с дреха сушена с тях, ама мен ми идваха доста в повече, като аромат.

# 271
........От къде купувате Коколино-то?

Erika_bg , на мен последния ми го донесоха от Турция, иначе от неделни автопазари съм купувала, предлагат прахове и др препарати, едно време се намираше по магазините, но сега нещо не го откривам. Най-добре попитай в тая тема, момичетата ще те насочат. Peace

# 272
Здравейте. Искам да попитам дали някой знае дали са качествени корсажите с вграден сутиен. Днес ги видях в новооткрития втори Лидл в Русе.

# 273
  • Велико Търново
Здравейте. Искам да попитам дали някой знае дали са качествени корсажите с вграден сутиен. Днес ги видях в новооткрития втори Лидл в Русе.

Имам два и съм много доволна!

# 274

+1! И на мен ми харесват, имам един, но ми е много удобен! Peace

# 275

+1! И на мен ми харесват, имам един, но ми е много удобен! Peace

Благодаря за бързия отговор. Утре ще отида да си взема.

# 276
  • София
Благодаря, Angel! Ще потърся в ДМ, точно силно омирисяващи ми трябват. Установих, че имаме молци и сега съм извадила посред зима целия гардероб да изпера и съм наслагала едни неща които миришат на лавандула, а тя ми идва в повече. Искам да не я усещам. А и молците(тия зли гадове) бягали от силни  миризми  Mr. Green

# 277
Рукола има само понякога.

# 278
Тези са ми любими, мога несметно количество да унищожа.  Blush
Със сиренцето Едам на Милбона пък стават чудни сандвичи.
По едно време бяха пуснали едни шоколадови бонбони "Palace", които се оказаха страхотно попадение.

Италианските бисквити с какао, които сега са на промоция са идеална добавка към кафето и са доста на брой вътре, та с един куршум - два заека.  Laughing Много ми напомнят на бисквитите "Роден край", с една идея по-какаови.
Понеже не съм ходила скоро, искам да попитам дали някоя от вас е виждала меденките на Favorina към днешна дата да се продават, или са ги пуснали в ограничена бройка за празниците? Едни такива с различна форма са вътре, около 500 гр, с мноооого шоколадов кувертюр и с дъх на джинджифил и канела? Приказни бяха.

# 279
Здравейте, моето момче иска пиано с микрофон за рождения ден и се сетих, че бях гледала и в Лидл музикални инструменти по едно време. Дали са хубави, някой вземал ли е и дали има още във Варна някъде?

# 280
Да се оплача - пушените бутчета,които бяха на промо в събота се оказаха
непочистени ! Добре,че взех една опаковка.

# 281
Как така?Постоянно купуваме и такъв проблем не е имало. Thinking

# 282
Имаш предвид с перата Sick И аз взимам и не съм имала такъв проблем.

# 283
Ние също редовно купуваме бутчета и винаги са били супер!

# 284
Имаш предвид с перата Sick И аз взимам и не съм имала такъв проблем.
Да! Точно с перата !Но, това ме отказва в бъдеще. Може би само при мен да се е случило
и дано да е така.

Общи условия

Активация на акаунт