Лидл ::11::

• 70 692
  • 737
  •   1
Отговори
# 375

Бебешондел, да ти е жива и здрава принцесата, голяма сладурана е!  bouquet

Аз пък на дъсчиците хвърлих око, но ми се струват малки, искаше ми се да са по-големи. Ще ги видя (евентуално) на живо и, ако ми харесат, ще си ги взема.

# 376
  • London, baby
Хубави дъски има на Метро, марката Факелман( различни големини). Хубави са, аз имам най-голямата. Бамбукови са.

# 377
  • Велико Търново
Цените на почистващите препарати в брошурата не ви ли се струват увеличени  newsm78

# 378
Хубави дъски има на Метро, марката Факелман( различни големини). Хубави са, аз имам най-голямата. Бамбукови са.

viessmanka, благодаря, ще ги погледна и в Метро, въпреки че съм много негативно настроена към тая марка. Peace

# 379
И аз да се похваля, моя син  и той е в брошурата Simple Smile

# 380
  • о`майна лунна нощ е
А тази брошура може ли да се види електронно или е само на хартия?

# 381
  • София
http://www.lidl-pageflip.com/bg.html?kid=ipyR7B

# 382
  • София
Аз си харесах тези флумастри с два върха, дали са ги пускали досега и отзиви за тях?

# 383
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря! Сладурковци - да са живи и здрави!   bouquet

# 384
  • София
Аз си харесах тези флумастри с два върха, дали са ги пускали досега и отзиви за тях?
Ние си взехме от ИКЕА подобни, но от едата страна са печатчета. Стуват ми се по-сполучливи, ако са за дечица.http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=9991

# 385
  • София
На мен ми трябват за първокласничката, само печатчета остава да носи в училище. Laughing

# 386

В сайта на LIDL

# 387
Цените на почистващите препарати в брошурата не ви ли се струват увеличени  newsm78

Миналата седмица си купих от препарата за миене на съдове и беше  на същата цена,за другите препарати незнам.

# 388
Купих си сушена папая от Лидл, но не съм я пробвала, за да дам отзиви. Имаше и други видове - ананас, микс и банани. Цената им ми се стори добре. За пръв път ги виждам, другите варианти стават ли?
Къде се намират? не съм виждала? Цена ?
Да споделя за боба - взех от най-дребния,свари бързо,
но не е вкусен.Няма да повторя.

# 389
Аз напоследък  взимам един белен боб.Сварява се за 30 мин.Много съм доволна, но не е от лидл.

Общи условия

Активация на акаунт