Лидл ::11::

• 70 652
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • София
За готвене по-широки лентички бих избрала, но предвид колко лесно е с рендето рязането ще преглътна и тия сигурно  Mr. Green

# 466
Някой купи ли си от дамските чорапогащници? Отзиви за тях?
Днес купих флумастрите, видях книжките за оцветяване - много са дебели и с хубави картинки!

# 467
  • Варна - Черна гора
Здравейте момичета,
чета темата от доста време и се възползвам от информацията за добрите продукти в магазина, за което ви благодаря    bouquet
В края на ноември се сдобих с шприц . За Коледа правих бисквитки по рецептата за мраморен сладкиш . В рецептата е объркано 1 ч.ч. е 240 мл., а не 250 г. (за тези които решат да използват рецептите).
Снощи за втори път използвах шприца и взе, че се счупи приставката, с която се фиксира диска с формичката. Минал е повече от месец от покупката (не че мъжа ми пази касовия бон  #2gunfire) и управителя ме прати да си говоря с оператор на 080014141, те пък ще подадат заявка към сервиза и сега чакам обаждане от сервиза. Дали имам право да си търся правата в КЗП, нали все пак на опаковката пише, че търговец е ЛИДЛ България?

# 468
Здравейте момичета,
чета темата от доста време и се възползвам от информацията за добрите продукти в магазина, за което ви благодаря    bouquet
В края на ноември се сдобих с шприц . За Коледа правих бисквитки по рецептата за мраморен сладкиш . В рецептата е объркано 1 ч.ч. е 240 мл., а не 250 г. (за тези които решат да използват рецептите).
Снощи за втори път използвах шприца и взе, че се счупи приставката, с която се фиксира диска с формичката. Минал е повече от месец от покупката (не че мъжа ми пази касовия бон  #2gunfire) и управителя ме прати да си говоря с оператор на 080014141, те пък ще подадат заявка към сервиза и сега чакам обаждане от сервиза. Дали имам право да си търся правата в КЗП, нали все пак на опаковката пише, че търговец е ЛИДЛ България?

Е, то права си, търговец е, но не ремонтира.
Жалко, че не пазите касова бележка, щяха да ти върнат парите.
А КЗП, за да задействат ще ти искат касова бележка.
Аз имах така проблеми с вносителя на нашата количка и им писах - трябваше да представя касова бележка, за да предприемат нещо

# 469
Да ви се похваля- нямаше никакъв проблем да върна дънките  Peace, браво, много европейско  Wink

# 470
  • София
Браво raja_nikol !Да ти споделя,опитах кафето от капсула,с новата Лидълска машина.Не ми хареса.Пак имаше каймак,но не ми допада на вкус.

# 471
  • Стара Загора
Капсули от къде купихте?

# 472
Момичета, има ли в Лилд цветоулавящи кърпички  newsm78 и ако има доволни ли сте от тях   Hug

# 473
Момичета, има ли в Лилд цветоулавящи кърпички  newsm78 и ако има доволни ли сте от тях   Hug

Цветоулавящи има в Карфур (не знам дали имате теакъв във вашия град) ,в Кауфланд и в магазините за препарати.

# 474
да аз сега ползвам кърпичките на карфур за 2 лв 20 бр. и съм доволна, но ми е далеч сега в снега.

# 475
  • София
Капсули от къде купихте?
Мъжът ми ги донесе от Пикадили .

# 476
  • в малка крепост
Моля, ако някоя от вас дами е ползвала рендето от сегашната промоция да каже дали е остро - рязали ли сте друго освен зеле? Аз си взех ренде от предната промоция, но останах разочарована и го върнах. Не можеше морков да рендоса, какво оставаше и за други, по-меки зеленчуци. Гледам, сегашното е по-различно, на Ernesto, а онова на коя марка беше не си спомням, но се надявам това поне да върши работа.

А, колкото до дънките или джинсите на Лидл, забелязвам, че са все с къси крачоли. Вече два пъти връщам само поради тая причина.

И да попитам още нещо: да сте виждали в някой от филиалите да има от меда на Marlene, но белия  Blütenhonig Feincremig? - този http://www.bangla.pl/zdjecia-lidl-marlene-miod-wielokawiatowy-up9849-2.htm  естествено етикета е на бурканче в Полша, но е същият мед.

# 477
  • В царството на мечтите
Момичета, има ли в Лилд цветоулавящи кърпички  newsm78 и ако има доволни ли сте от тях   Hug

Цветоулавящи има в Карфур (не знам дали имате теакъв във вашия град) ,в Кауфланд и в магазините за препарати.
Аз ползвам на Карфур не мога да кажа че сам очарована

# 478
Да "снеса" за Бургас.Има всичко от промоциите в достатъчни количества, но и хора има.Бананите са по 2лв, но много зелени.Морковите са турски.Гъбите са много хубави и има всякакви като големина.

Исках да купя от сметаната на промоция, но никъде не пише млечна ли е, растителна ли е и се отказах.

# 479
Някой взимал ли е хомогенизираната сметана за разбиване на Pilos?
Аз ли нещо не правя както трябва или не струва  newsm78
Взех един път и докато я разбивах се пресече на прясно мляко и извара, реших, че аз съм объркала нещо.Днес взех пак, че ми трябваше за сладкиш и пак същата работа стана, другите ми се разбират без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт