Лидл ::11::

• 71 918
  • 737
  •   1
Отговори
# 630

много често отварям разни неща - вода или банан или кроасан за детето или себе си докато пазаруваме... винаги си плащам всичко и никога досега дори не са ме погледнали на криво касиерките или някой от персонала, да не говорим да стане скандал.. чак сега разбирам с изненада колко много хора очевидно се дразнят от това! но защо.. пак не ми е съвсем ясно!
 Peace
С уговорката, че не се заяждам, а просто ми е любопитно, как ви теглят на касата изядения банан?

В нашия град (все още) не съм срещала подобни изпълнения. И в близкото Метро - също. На мен ми се е случвало да отварям минерална вода. Детето като беше на около годинка, редовно му давах солети в магазина, иначе му ставаше скучно и лудваше. Уточнявам, че солетите са опаковани от вкъщи в полиетиленово пликче, нарочно без оригинална опаковка.

# 631
  • София
Е как ще дадете на детето банан в магазина???
После на касата ще претеглят обелката ли?
За опакованите стоки стана ясно. Но за банана се чудя и мая...

# 632
  • София
Е добре де как да обясниш на дете/примерно на 1.10месеца/че не може да яде в магазина

По същия начин, по който ще му обесниш, че не трябва да пресича улица без да те е хванало за ръка.

# 633
  • София
Това с банана го виждам възможно в магазин,
в който се претегля цяла връзка банани и на
торбичката е залепено етикетче. В магазин
като ЛИДЛ, в който плодовете се теглят на
касата, не знам как е възможно.
Съвсем наскоро видях в нашия ЛИДЛ мъж на
около 45г. да върви из магазина и да яде черешова
бутерка. Охраната го настигна и му направи
забележка, мъжът спря за момент, след което
отиде в другия край на магазина и си я дояде
най-спокойно. Не можах да видя на касата дали
подаде празна опаковка за маркиране на изядената
закуска.

# 634
  • София
добре де бананите нали се мерят  при  тях самите на кантар и им лепиш лепка колко тежат, после ако ще всички да си ги изядеш аккво от това???(аз обаче честно не купувам плодове от лидл и не знам там ако ги теглят на касата не бих, бих дала нещо друго, не че не могат да претеглят допълнително на касата още един банан и да си заформят сметката)
Аз също съм давала на детето да яде в магазини, никога  не е имало никъде проблем, ако е било нещо  от типа на кроасанче или питка на бройка, казвам на касата + едн да ми смятат, ако е било с опаковка/бутилка памя празната или полу празната и я давам да я смятат  и така.... никакъв проблем не виждам...
Виж за голям човек, толкова да не може да издържи 15 мин пазаруване, че да яде навън не го разбирам, но за малко дете, ми е понятно защо.

# 635
Не ме притеснява кой какво яде, повече се дразня на хората, които бъркат с ръце във витрината за хляб. Еле пък след темата за миенето на ръце, това ме изважда от равновесие. Колкото до персонала - явно нямат право да правят забележка. С очите си съм виждала служител да зарежда витрината, а до него една дама да опипва страстно кроасаните с нуга.
Днес отидох заради ламинатора и вакуум торбите, но си заредих хладилника доволно. Взех от душ гела ХХL, този от предишната промоция ми е накарая. Реших да пробвам амбарицата по манастирски, щом казвате, че е производство но Маджаров, дано да е добра.

# 636
Вакумните пликове в "Лидл" не са евтини !
Относно храненето в магазините - няма да умре никой от глад ,единствено разбирам
отваряне на вода. Била съм непрекъснато с деца - за всяко място има нужното поведение!

# 637
  • Стара Загора
И според мен магазинът не е място където може да се консумира храна, още повече пък незаплатена... Никога не съм разрешавала на детето ми да разопакова неплатена стока и то си знае, дори и шоколадово яйце не може да го изкуши - държи си го в ръчичка и чака да минем касата.

Изстрелвам се и аз към Лидл за ламинатор Simple Smile

# 638
Днес в Лидл бутчетата бяха на 3,15лв вместо обявените в брошурата 3,79лв.От имитацията на Бейлис нямаше, рафта беше празен за жалост  Confused
Момичета кажете как правите хокито?Кожата ми се вижда много дебела.Махате ли я?За първи път вземам такава риба по препоръка от тук.

# 639
  • Viena
На мен също ми се е налагало да отворя накакви бисквити или солети, понякога пазаруването е дълго и децата се изнервят, после винаги си плащам на касата.
За да не е спам да се похваля, че днес си купих преса и сешоар от тези дето пуснаха още по Коледа.И двете много ми харесват.Пресата загравя точно за 60 секунди  Laughing.
а силна ли е?Хубаво ли изправя косата?

# 640
  • Варна
това е тема за обсъждане продуктите на Лидл или за поведението на клиентите в магазина? 2 стр. глупости чета  Mr. Green

не обичам да ходя на пазар гладна - сещате се защо.  Laughing

# 641
За да не си отваряш кроасан в магазина? newsm78 Laughing

# 642
  • о`майна лунна нощ е
това е тема за обсъждане продуктите на Лидл или за поведението на клиентите в магазина? 2 стр. глупости чета  Mr. Green

не обичам да ходя на пазар гладна - сещате се защо.  Laughing
... защото последният път, когато приятели ни дойдоха на гости, я бяха свършили същата - предупредих ги, че имам достатъчно ядене, а те пристигат с торбите и "Ама ти знаеш ли на какво са способни 6-ма гладни в хранителен магазин".
За протокола - и аз се старая да пазарувам на "пълен корем", че иначе изкупвам магазина с всичко що ми се види вкусно. И на децата не помня дали някога съм позволявала да отварят нещо вътре. Ако да се е случвало е било толкова отдавна, че нито помня къде, нито какво са консумирали вътре. Най-много да е била вода. С храна е абсурдно да ги оставя да се мажат. Първо ръцете им не са чисти, те самите пипат всичко, второ го намирам на невъзпитано, защото нищо няма да им стане, ако изчакат десетина минути да минем касата.
Ще се докопам до Лидл днес, но вярвам от бутчетата, дето ги е засекла Дени_ден, няма да хвана.

# 643
Здравейте на всички от тази тема!  Hug
Някой случайно ако си е купил албум за снимки /Melinera/ от промоцията, която започна днес, или има впечатления, ще ми каже ли как се закрепят снимките към страниците, защото от снимката в брошурата не ми става ясно? И въобще дали си струва албумът? По описание звучи доста добре, а не е скъп, затова съм с малко резерви. Ние нямаме ЛИДЛ в нашия град, по тази причина се допитвам до вас. Благодаря!

# 644
Момичета кажете как правите хокито?Кожата ми се вижда много дебела.Махате ли я?За първи път вземам такава риба по препоръка от тук.
След като я изчистих, само я посолих със сол, черен пипер, овалях я с брашно, наредих тънки резени лимон и опекох. Кожата не съм я махала, само перките по гърба.

А относно албума - при нас нямаше отворен и нямаше как да разгледам вътре, затова се отказах да вземам. Предполагам, че трябва да се лепят снимките.

Общи условия

Активация на акаунт