Лидл ::11::

• 70 575
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Просто си го търпиш да мрънка 10-ина минути, докато минеш през касата и толкова.

# 616
Просто си го търпиш да мрънка 10-ина минути, докато минеш през касата и толкова.

Аха значи по добре да реве,отколкото да яде примерно кроасан

# 617
Е добре де как да обясниш на дете/примерно на 1.10месеца/че не може да яде в магазина

Аз казах,че това го разбирам....само ако е дете го приемам...но майката да е съвестна да го плати!!!

# 618
Ако става въпрос за моето дете, да, ще го оставя да реве, за да се научи кое може и кое не.

# 619
Е добре де как да обясниш на дете/примерно на 1.10месеца/че не може да яде в магазина

Аз казах,че това го разбирам....само ако е дете го приемам...но майката да е съвестна да го плати!!!
Е как без да си платиш?

# 620
Ами..като вземат от тези хлебчетата,които не са пакетирани а ги маркират направо на касата..

# 621
  • Viena
О аз като съм в Метро и пазарувам поне два часа и като съм с децата им отварям солети,сокове и след това си ги ПЛАЩАМ МНОГОО ЯСНО.това е нормално според мен,но е нормално да не се плаща,но явно е практика #Crazy

# 622
  • London, baby
Само да споделя, че лидълския "бейлис" го има в Бургас, 6.99лв.

# 623
  • София
Ами..като вземат от тези хлебчетата,които не са пакетирани а ги маркират направо на касата..

Това с хлебчетата  съм го виждала в Кауфланд. Много грозно ми стана.
Едиственото подобно нещо, което съм правила беше да отворя една минерална вода.
 Детето беше много жадно и беше на път да почне да вие. Много ми беше неудобно. Извиних се хиляда пъти на касиерката.
Храна по никакъв начин не бих си позволила да отворя.

Аха значи по добре да реве,отколкото да яде примерно кроасан

За мен е по-добре да реве.
Тук в България не е прието да се отваря и да се консумира храна в магазина. Без значение дали от деца или възрастни. Ако не мога да си укротя детето,просто няма да влизам да пазарувам с него. Това е моето мнение. Нищо лично  Peace

# 624
Единствено съм отваряла вода на детето през лятото, че аз като пазарувам и много се бавя и то ожаднява.  Grinning
Последния път като ходих в Лидл и на опашката на касата пред мен един мъж ядеше сладолед, излапа го набързо като му дойде реда и си даде опаковката да му я маркират. А пък аз за малко да се скарам за една сметана с един дядка. Той си разглеждаше нещо при сметаните и аз виждам една останала и я взех и той като се развика, това е мое и аз му казвам е аз откъде да знам, седи си на рафта сам самичка сметанка, а той айде бегай Rolling Eyes Е, оставих му я, ама егати отношението имат някои хора.

# 625
На мен също ми се е налагало да отворя накакви бисквити или солети, понякога пазаруването е дълго и децата се изнервят, после винаги си плащам на касата.
За да не е спам да се похваля, че днес си купих преса и сешоар от тези дето пуснаха още по Коледа.И двете много ми харесват.Пресата загравя точно за 60 секунди  Laughing.

# 626

много често отварям разни неща - вода или банан или кроасан за детето или себе си докато пазаруваме... винаги си плащам всичко и никога досега дори не са ме погледнали на криво касиерките или някой от персонала, да не говорим да стане скандал.. чак сега разбирам с изненада колко много хора очевидно се дразнят от това! но защо.. пак не ми е съвсем ясно!
 Peace

# 627
  • София

много често отварям разни неща - вода или банан или кроасан за детето или себе си докато пазаруваме... винаги си плащам всичко и никога досега дори не са ме погледнали на криво касиерките или някой от персонала, да не говорим да стане скандал.. чак сега разбирам с изненада колко много хора очевидно се дразнят от това! но защо.. пак не ми е съвсем ясно!
 Peace
Ставаше въпрос за това, че се хапват някои нещица, които после на касата може и да не се плащат, защото не са в отделна опаковка с маркирана цена, а се маркират на касата като брой продукти и съответно като цена. Например, ако си вземеш 5 кроасана и изядеш 2-3, може да си дадеш пликчето и ще ти маркират само останалите вътре неизядени.  Wink

# 628
  • 1st floor
На мен ведъж ми се случи във Фантастико малкия да изпие едно мляко. По-скоро го отвори , докато стоеше в количката и ровеше вътре, а аз зяпах по рафтовете. Видях го чак, след като си беше забол сламката и смучеше... Embarassed Хвана ме срам , да не ми се карат , грабнах му го от ръцете и се зачудих сега как ще го маркират отворено. Не му дадох да го допие , а го носих в ръка, за да не решат , че нарочно сме искали да го хвърлим някъде после в магазина. А пък в Метро , редовно виждам разни празни опаковки...Не ми е грозно да се отвори нещо за ревящо дете, или пък минерална вода за някой /може човека да е пред припадък/ и после да се плати на касата. Но мен лично ме е срам. Embarassed

# 629
  • Пловдив
Такова нещо за пръв път видях, когато ни гостуваха едни германци преди десетина години. Отиваме да си напазаруват в била и леля германка си отваря водичка (това как да е - жега, жената на възраст прилошава ѝ) после едно десертче, после бисквитки. Но всички опаковки се държат в ръка и се оставят на касата. Стана ми много странно, не бях се сещала, че можело така.
За дете, ами моето иска да докопа всичко, но аз съм гадна майка и не давам нищо за гризкане м/у храненията.  Laughing Но всъщност за дете е ок. За вода или нещо опаковано сладичко също. Ама тези хлебчета и кроасани ..... дупка в системата от която някои се възползват може би. Пък то като се замисли човек едва ли от магазина не са го предвидили това и не са си го калкулирали в цените.

Общи условия

Активация на акаунт