Лидл ::11::

• 70 573
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Рибката дай рецепта!

# 601
Хапя, имаш страхотатен аватар!!!  Joy
извинявам се за офф топик-а  Embarassed

# 602
  • Варна
Дробчетата на Чира са много вкусни, крехки, чисти...отлични.

Peace  Редовно се купуват Simple Smile

колко струват, замразени ли са?

аз днес влязох за кайма и намазах 500 гр. само за 2.09 лв - с 30% намалена  Crazy

# 603
Дробчетата на Чира са много вкусни, крехки, чисти...отлични.

Peace  Редовно се купуват Simple Smile

колко струват, замразени ли са?

И вкъщи ги харесваме, чисти са, цели и не горчат. Май към лев и 50-60 newsm78

# 604
Лев и петдесет  Heart Eyes

Утре това ще се яде. Мойто мъж им е БОГ Simple Smile Аз такова не мога да готвя. Сготвих го веднъж, сложих му брашно и имаше вид на един път ядено Simple Smile

# 605
Аз пък искам друго да попитам - смятате ли , че е редно да се вземат неща от  магазина /в случая -кроасани и закуски/ и да се изяждат вътре? Досега няколко пъти виждам майки с деца, които дават на децате си и в същото време вземат и за себе си/едната майка даваше и на бабата/ и  лично на мен ми прави лошо впечатление. А върха беше вчера, като видях мъж около 45-50 годишен ,сам - да прави същото. И се чудя - толкова ли не може да изчака 5-10 минути и да си го изяде навън. И плащат ли се тези неща и ако да - как доказваш какво си изял/в случая няма опаковка за бар код/.И каква е политиката на фирмата newsm78Това  го наблюдавам само в Лидъл - мода ли е някаква или нещо друго....

# 606
Е, нали има охрана и продавачки, толкова ли никой не ги вижда?За мен е проява на лошо възпитание.Няма нещо, което толкова да ме блазни, че да го ям вътре.Що не вземат някое пилешко бутче и да го късат със зъби.Ужас! Shocked

# 607
И мен много ме дразни това с яденето в магазина!! Как може всички да се сдържаме и да не ядем и да си пазаруваме, а други не могат. Ако е мъничко детенце и му дават солети ок ама това са големи хора...Пък и магазина е малък..колко време да пазаруваш..ег**и глада в тоя народ!

# 608
  • Viena
Скоро в Метро видях нещо което ме изуми,две бирички Хайнекен -изпити и оставени така по равтовете Mr. Green

# 609
И мен много ме дразни това с яденето в магазина!!

Аз пък досега не съм попадала на такъв случай, но наистина е меко казано неприемливо! Чак ми е трудно да го повярвам. Не, че не ви вярвам, момичета. Peace

# 610
Скоро в Метро видях нещо което ме изуми,две бирички Хайнекен -изпити и оставени така по равтовете Mr. Green

Намирала съм отворени пробвани кремове. Simple Smile

# 611
В нашия "Лидл" на витрините с хляба има табелка призоваваща да не се консумира храна в магазина.....ама,явно доста клиенти са неграмотни....и не ядят само от кроасаните и хлебчетата.....редовно из магазина има опаковки от вафли,разни други неща....и обелки от фъстъци/тези,дето са на кг/.

# 612
  • София
За мен също е недопустимо да се яде нещо вътре в магазина, но е факт, че се прави от доста хора. Синът ми отдавна знае, че нещо може да се отвори и яде едва след като е маркирано от касиера.

# 613
Като казахте Метро, спомняте ли си на каква цена са вакуумните торби там? Съпругът ми твърди, че цената за 6бр. е била 15-16лв  Rolling Eyes т.е., че цената в Лидл за 2бр./6.99 лв не е ниска.  Rolling Eyes

# 614
Е добре де как да обясниш на дете/примерно на 1.10месеца/че не може да яде в магазина

Общи условия

Активация на акаунт