Лидл ::11::

• 70 567
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • о`майна лунна нощ е
То малко като с патиците, част които се оказаха по хладилниците на дамите от темата, но аз ще споделя, че едно такова шишенце, стои дискретно прибрано в шкафчето ми за алкохол, неотворено още. А го бях купила преди месеци от една съботна промоция за около 5 лева. Чакам да ме хване музата за Бейлис, но за сега на дневен ред все още е червеното винце.
А и благоверният като постоянно е в командировки как сама да си сипя едно .... без компания ще съм като битов алкохолик .... освен да пия с вас  Mr. Green

# 586

А и благоверният като постоянно е в командировки как сама да си сипя едно .... без компания ще съм като битов алкохолик .... освен да пия с вас  Mr. Green

Освен ти да пиеш ние да се облизваме  Joy

# 587
То малко като с патиците, част които се оказаха по хладилниците на дамите от темата, но аз ще споделя, че едно такова шишенце, стои дискретно прибрано в шкафчето ми за алкохол, неотворено още. А го бях купила преди месеци от една съботна промоция за около 5 лева. Чакам да ме хване музата за Бейлис, но за сега на дневен ред все още е червеното винце.

Мила моя, вместо да опитвам кафе от новата ти кафе машина, можем да пробваме ликьорчето ти  Whistling пък защо не и двете  Hug

# 588
  • о`майна лунна нощ е
Вмятам, че същите са неразделна част от домакинството ми, за това молим да ни посетите на място.
От прИмоциите утре съм хвърлила око на вакуумните торби. Откакто открих топлата вода с тях, доста място си освободих от гардеробите. Пише, че са комплект - http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_14112.htm . З тази цена мисля, че си заслужават, защото последно купувах от Кауфланд 1 бр. 80/100 за близо 6 лева.

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 14:18 от `ТуиГ

# 589
Тъй като предполагам, темата се следи  и от хора, свързани с магазина,  искам  публично (и в писмена форма)  да  благодаря  на г-жа/г-ца Николова,  от която получих разбиране и максимално  съдействие във връзка с рекламацията  на един продукт, който бях закупила от Лидл.

Пожелавам на нея и на целия екип, работещ за веригата успешна и ползотворна 2012 година!

# 590
Мила моя, вместо да опитвам кафе от новата ти кафе машина, можем да пробваме ликьорчето ти  Whistling пък защо не и двете  Hug

Хайде и мен ме вземете, ще черпя с разкошни бонбонки, с ликьорче и кафенце са супер! Grinning Heart Eyes

Ако някой се заинтересува - в купичка се нарязват ядки, сушени плодове, използвах лидълските в малките опаковки, дето ги пуснаха по Коледа (тогава накупих като невиждала), стафиди, маршмелоу, разтопява се шоколад в микровълновата (и той ми е лидълски) и всичко се обърква. С лъжичка, или намаслени с олио ръце се оформят бонбонките, редят се на фолио да стегнат и после.......аз съм дръжте ме, щото не мога да спра.  Embarassed Приличат на камъчета. (идеята не е моя, от руски форум е, но дава възможност за импровизации) Peace

# 591
Вмятам, че същите са неразделна част от домакинството ми, за това молим да ни посетите на място.
От примоциите утре съм хвърлила око на вакуумните торби. Откакто открих топлата вода с тях, доста място си освободих от гардеробите. Пише, че са комплект - http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_14112.htm . З тази цена мисля, че си заслужават, защото последно купувах от Кауфланд 1 бр. 80/100 за близо 6 лева.

Ау...и кафемашина, направо много ти стана  Mr. Green Как е машината? Хубаво ли е кафенцето?

# 592
  • о`майна лунна нощ е
За кафемашината уточнявам, че не е лидълската. Моята е на Саеко - модел Виа Венето и я имам от преди промоцията на Лидл, но с интерес следях вашите отзиви за тази от магазина. Миналата година кърших пръсти, когато я пуснаха за първи път, но тогава не ми стискаше да дам пари за това удоволствие. Сега, ако вече не си бях купила, сигурно щях да се метна на една, предвид добрите оценки, които получи този продукт.
ПП - между другото има една напитка, ако не се лъжа испански коктейл - карахильо. Едната му съставка със сигурност е кафе, но към него Уикипедия мълчи какво се добавяше - дали беше коняк или ликьор, за да се нарече карахильо. Гугъл също не знае  Crossing Arms От руските сайтове излиза, че карахиьото е кафе с коняк, бренди, уиски, водка - абе, както дядо казваше "кафе с омайниче". Колко му е да го направим по лидълски - с Куин Марго/т/.  Mr. Green
labrex - имай милост, бе момиче. Лято идва .... ще нагризя монитора сега. Изглеждат ужасно вкусни. Благодаря за идеята.

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 13:26 от `ТуиГ

# 593
  • 1st floor
Брех, какви сте пиячки!!!   hahaha hahaha hahaha ... В тоя ред на мисли, не разбрах колко пари е?  Mr. Green

# 594
Дробчетата на Чира са много вкусни, крехки, чисти...отлични.
Купих и воденички, но не сме ги пробвали още.

# 595
Дробчетата на Чира са много вкусни, крехки, чисти...отлични.

Peace  Редовно се купуват Simple Smile

# 596
Брех, какви сте пиячки!!!   hahaha hahaha hahaha ... В тоя ред на мисли, не разбрах колко пари е?  Mr. Green

Ако питаш за ликьорчето, някъде към 7 лв, но го имаше на прИмоция за около 5, не помня стотинките. Peace

ТуиГ, ама наистина са много вкусни, май половината смес омахах, докато ги оформях. Embarassed Направо да не повярва човек, че толкова бързо стават и на - оползотворих си остатъците от сушените плодове. Не всичките, де, още имам!  Grinning

# 597
  • 1st floor

Ако питаш за ликьорчето, някъде към 7 лв, но го имаше на прИмоция за около 5, не помня стотинките. Peace
Да , за него питах, мерси!!!

# 598
Лидл взеха да ме дразнят вече, те вярно са тук от любов към немските хора, ама и на нас ни подадоха ръка и сега остана само,  да не казвам какво - къде изчезна Alaska pollock fillet, та останаха само рибите на българските вносители, нищо против тях,де, но онази беше като цена и качество, несравнима.
И други неща зачезнаха, замразеното месо за гирос, телешките кебапчета, сигурно и вие можете да допълните списъка.
И като сме на риби, последното от което съм впечатлена - от Куфланд филе от червен костур, не му помня цената, но 0 % глазировка.

# 599
  • Бургас
Ех, Лabrex, трябваше ми да вляза тук, да се изкушавам  Laughing Аз ги правя с корнфлекс, без маршмелоу, научих рецептата преди 10 години в Германия, шококросис им казваха и имаше и готови такива по магазините в кутийки май, дано се появят и тук...
Благодаря ви момичета за споделяното инфо, аз само започвам да разучавам стоките в магазина и вашите отзиви са мн. полезни. Минахме на лидълски памперси, сирене, сметана, масло, таблетки за съдомиялна, само омекотителят dalvia не беше удачна покупка.

Общи условия

Активация на акаунт