Лидл ::11::

• 70 557
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Ами хубаво е да обърнат И внимание на цените си, а не само на това, което харесваме.  Не виждам на какво отгоре се покачват така главоломно, а качеството пада?!?

# 721
В една стара тема от края на 2010 г. потребителката missence беше описала много добре причините - първо работят на загуба, за да се наложат, след това цените тръгват нагоре. Тогава никой не й вярваше, но се оказа права.

# 722
В една стара тема от края на 2010 г. потребителката missence беше описала много добре причините - първо работят на загуба, за да се наложат, след това цените тръгват нагоре. Тогава никой не й вярваше, но се оказа права.

Чак пък на загуба? Rolling Eyes Сега само се чудят как да ни излъжат и с какво ново, за което не сме се сетили още.

# 723
Чак пък на загуба? Rolling Eyes Сега само се чудят как да ни излъжат и с какво ново, за което не сме се сетили още.

alra, върна ли им яйцата?

# 724
В родината си, смятам не зареждат български производители... Според мен тук вече проблема е не от самия магазин. Всички знаем, че тук няма никакъв контрол на производителите. Лидл от къде да зареждат, не мисля че е възможно да няма българска стока. Аз лично избягвам повечето бг продукти, взимам тези които са се доказали (както и това което се харесва от вас, споделено тук   Peace )

# 725
Възложителят на поръчката също упражнява контрол над производителя.
Мит е това, че могат да му пробутат нискокачествена стока, а той да не разбере. В самата система на допускане на производителя до щанда има такава корупция, че просто е невъзможно ниското качество да бъде пропуснато и да не бъде осребрено от веригата.

# 726
Не, не съм върнала яйцата.

Лори, искаш да кажеш, че търговеца - Лидл не може да си провери стоките, които купува. И по-точно дали яйцата наистина да от 53 до 63 грама, а не са по 44 гарама? Ами има едно поговорка Не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му  я дава. все пак после ги продава Лидл, а не производителя. Това са глупости, без да се обиждаш  и еневъзможно! Hug
 Това се прави абсолютно умишлено и със ЗНАНИЕТО НА ЛИДЛ! НАРОЧНО!

# 727
  • София
Добре, че сподели. Яйцата ми минават в черния списък, където вече са и зеленчуците.

Argun, признавам, че от скоро следя темата и сигурно вече си писала, но защо зеленчуците? Аз също не ги купувам, защото са ми много скъпи, но има ли и друга причина? Това, че в началото работят на загуба и аз съм го чувала.

Нямам наблизо магазин Лидл, но харесвам няколко неща, които като видя, че са на промоция, отивам и се запасявам  Grinning. Май всички са произведени в Германия, Гърция или Турция. Последно купих нарязаната шунка на Twinner. Oсвен, че ми харесва на вкус и ми напомня на шунката от едно време, котката се побърква като види, че някой я яде. На пържола не се нахвърля така стръвнишки както на тази шунка  hahaha. Надявам се, че е за хубаво. Животните усещат кога даден продукт е от месо и кога - не.

# 728
Добре, че сподели. Яйцата ми минават в черния списък, където вече са и зеленчуците.

Argun, признавам, че от скоро следя темата и сигурно вече си писала, но защо зеленчуците? Аз също не ги купувам, защото са ми много скъпи, но има ли и друга причина? Това, че в началото работят на загуба и аз съм го чувала.
...

Grinning Ти си от малкото читателки на темата, които не са в течение на моята драма с морковите в торбичка - горчиви, ужасни, накрая ги изхвърлих.
Като цяло зеленчуците им не са по-евтини, още по-малко по-качествени, от повечето плод-зеленчуци в нашия квартал. Конкретно краставици и карфиол са на равни цени, а домати, гъби, праз, лук, картофи, ябълки, банани, портокали - в Лидл са по-скъпи, но за сметка на това с по-ниско качество. Продуктите, в които са по-добри, са айсберг и рукола, но не ги зареждат редовно и смисълът от ходенето ми в Лидл се губи в 9 от 10 случая.

# 729
Интересно ако не им върнеш яйцата как ще разберат че имат проблем с тях? Thinking

# 730
  • София
 Hug  Да, и аз съм ходила специално за айсберг на промоция.  Grinning  

# 731
Интересно ако не им върнеш яйцата как ще разберат че имат проблем с тях? Thinking

Grinning Не ги подценявайте така, Лидл със сигурност са наясно с грамажа на яйцата.
Моят съвет към Алра е да пусне жалба до КЗП и Министерство на земеделието.

Hug  Да, и аз съм ходила специално за айсберг на промоция.  Grinning 
Peace
След появата на айсберг в Лидл, при нас дори кварталните магазинчета зареждат айсберг и помело - неща, които преди ги пропускаха, но след като видяха, че се купуват, започнаха да продават. Сега чакам рукола.

# 732
В списъка за неща , които не купувам от "Лидл" са всички продукти
на "Бай Мезан",яйца, плодове и зеленчуци.
За сега списъкът с продуктите,които ползвам е по-дълъг, но за мен
е квартален магазин и го ползвам като бакалия.Ако трябваше специално
да ходя - едва ли !

# 733
След появата на айсберг в Лидл, при нас дори кварталните магазинчета зареждат айсберг и помело - неща, които преди ги пропускаха, но след като видяха, че се купуват, започнаха да продават. Сега чакам рукола.
помело и аз не бях опитвала ( плодовете не са ми по вкуса), но наскоро колежките в офиса донесоха и се оказа много приятно и освежаващо, ако е леко охладено преди да се консумира.

# 734
  • о`майна лунна нощ е
За помелото ме открехна един колега. Откакто го "открихме" си взимаме редовно вкъщи. Синковецът не го харесва, но дребната е способна да се справи сама с половин плод, обелен от татко й. Голяма конкуренция ни е в изяждането му. Тази партида, добра ли е? 
Днес не успях да стигна до магазина, а ми се искаше да взема от топеното сирене от промоцията за събота.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт