Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 8

• 57 678
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Момичета може ли да попитам приятелката на Месут губи ли бебето ? Аз гледам епизодите на турски но нищо не разбрах.
Сейран ли...
Да..когато онзи я блъска с колата изгубва бебето...
А след това се разделя с Месут и се жени за друг... Whistling

Жулиет подписа е много хубав... Hug

Щом и сега не излизат ще пробвама със сайта който ми даде ето...

# 496
# 497
* Juliet *, ^mine_123^  - страхотни подписи сте пуснали ...   bouquet  bouquet  bouquet

ferina - снимките на Чаала са прекрасни. Много е готина ...   newsm44 smile3525 txtloves

Ето и от мен две снимки - една на Гамзе и една на Уур на колела. Супер са ...  Two Hearts newsm76 Two Hearts

# 498
Кой сега е номер 1  Hug

# 499
И още нещо искам да попитам освен случая в 221 епизод има ли и друг случай развиващ се в детската градина където работи Панар.

# 500
Снимките на Чаала са страхотни. Определено е номер 1 - има невероятен талант. Не случайно е световен шампион по уиндсърф ...  newsm44 smile3525 txtloves newsm76 Two Hearts

# 501
Снимките на Чаала са страхотни. Определено е номер 1 - има невероятен талант. Не случайно е световен шампион по уиндсърф ...  newsm44 smile3525 txtloves newsm76 Two Hearts

А защо не и олимпийски шампион - Лондон 2012  Wink

# 502
Искам да ви попитам как е при вас БТВ. Има ли размиване на образите или е само при мен ? Днес след всеки надпис за реклама на даден сериал или предаване започва да се размива. И продължава почти през цялата серия. Направо е ужасно така. Дайте да пишем на БТВ - това трябва да престане. Започна да ми писва ... Crossing Arms

# 503

Дааааа би било страхотно ...  newsm74

# 504
И при мен има този проблем с БТВ и наистина е гадно.
Сега за серията. Много интересна беше днес. Али как разпитваше Синан и Елиф за връзката им, а после при акцията Елиф като свали слушалките  и не го слушаше си помислих, сега да прострелят Синан донякъде по нейна вина, че най-накрая да се сдобрят .Е то го имаше, но не и сдобряването. Скараха се още повече, че дори и шефът им се намеси. Но ми хареса, когато при стрелбата той и се развика и й каза "не знаех къде си". Личи си, че се страхува за нея. Кофти беше и когато момичетатат говореха за връзката им, или пък Синан с Мурат ,сякаш всичко е свършило.
Мурат много тъгува за детето си, но и за Зейнеб. Месут дори и пиян му каза, че щом се страхува да иде при нея, значи още я обича.
И случаите бяха интересни ,как само простреляха детето, а другият поиска пари или накрая, когато пребитият блъсна момчето, а после синът му се оказа в една болница с него.
Да попитам тези които са гледали сериите в оригинал, ще се сдобрят ли скоро Синан и Елиф?

# 505
skofiild...
Скрит текст:
Да..ще се сдобрят.. (мисля че в 185) ама причината за сдобряването им е мнооого гадна....
Не знам защо за да се осъзнаят единият все трябав да пострада.. ooooh!

# 506

Дааааа би било страхотно ...  newsm74
Даноо... Party

# 507
Хайде и от мен един подписс... Hug

# 508
Здравейте момичета  Hug
Поздравления за страхотните подписи, колажи и снимки  Peace Невероятни сте  Hug Браво  newsm10 smile3521 smile3501
Няма ли вече Елиф и Синан да се сдобрят. И така са много сладки, но няма ги тези изпиващи се с поглед влюбени Елиф и Синан....Скоро ли ще стане сдобряването - серия, две  newsm78 newsm78 newsm78
Тази вечер Елиф не постъпи правилно....Татко Ръза беше напълно прав. Ох вече да се сдобряват, че май не остана много да им се радваме..... ooooh!

# 509
И какво точно става ,че се сдобряват

Общи условия

Активация на акаунт