Отговори
# 435
  • По света и У нас
Руми, благодаря Hug
Ами искаше ми се да го изкарам на течности - хем да сваля малко повечко, хем да ми е един вид тренировка за водния ден на 30-ти, обаче това МЦ обърка всичко. Смятам да се запася с фрешчета, но ако  вземе да ми прималява, ще си хапна някоя ябълка или салатка, няма да рискувам  Wink

# 436
Румяна Лефтерова, много благодаря за бързия отговор! И имам още един въпрос Simple Smile (дано не ставам досадна) - как да публикувам лентичката си?

# 437
# 438
Момичета, може ли линк за картофите с ориз на Нана, че гледах в рецептите, но нещо не я виждам. Благодаря.

# 439
  • София
И аз моля за тази рецепта. Simple Smile

# 440
  • София
Момичета, моля ви, прегледайте последните 10 страници на темата! За тази рецепта се пита постоянно и все някой я пише. Ако ще следите темата бъдете сериозни, защото става досадно едно и също да се предъвква 100 пъти. А форумът предлага и търсачка  Peace

# 441
И на мен ми беше любопитно за тази рецепта с картофите и ориза (накрая на плодовия ден, пък вече мисля за картофи с ориз  Blush) и се поразрових, оказа се че я има на 4 страница от тази тема, предпоследен пост  Peace

# 442
Госпожица Лаленце, предполагам че е дразнещо наистина задаването на едни и същи въпроси от новобранците, но наистина не е защото не чета, а защото мацки Вие просто пишете нон стоп и не мога да хвана края, а малката не ми дава минута покой ако ме види на пустия комп. Така , че сори  bouquet
Аз уж да вечерям тази вечер , но така се случи че не стигнах до 20 00 часа и не вечерях. Върнах ме се от гости и докато оправя вечерята и нахраня малката и то мина 20 00 часа и си останах без млякото, което си бях намислила.

# 443
Не знам за вас, но на мен това пълнолуние не ме оставя да заспя Laughing Заради луната ли е, заради какво е не знам, но сън не ме хваща Laughing 1countingsheep newsm46

# 444
  • По света и в нас.
Добро утро.
Вчера бяхме на картофите на Нана,за моя почуда и съпруга се включи в похапването.
Днес з-ябълка,о-филия с лютеница,в-пица с зеленчуци.
Момичета от време на време много ме боли стомаха,вие имате ли такива проблеми?
По принцип нямам проблеми с него ама... newsm78
Лек ден ви пожелавам.

# 445
  • Варна
Спокойно и аз съм така... не ми се спи нещо.
Добро утро!  kaffeetrmker_2
Моя кантар е кандитат за полет Whistling

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 07:37 от Румяна Лефтерова

# 446
Записвам се в новата тема, вече в края и Embarassed! Връщам се назад да чета....

Много минусчета на всички!  bouquet

# 447
  • София
Добро утро.

Руми, давай нататък и не го мисли, ще се предаде, няма къде да ходи. Grinning

Аз днес ще съм на течности, да я видя един път тази луна има ли ефект  Simple Smile

# 448
Добро утро мили дами! днес ми е плодов ,пия кафенцето и после ще гризкам една сочна ябълка!
пожелавам  ви хубав и усмихнат ден !

# 449
Sun_chi, при пълнолуние, аз се разбивам просто от безсъние и кошмари през малкото време, което спя  Sad Малката за капак се напиша два пъти тази нощ  ooooh! Днес понеделник, не ми започва добре!
Иначе имам малко леща за бобовия, а мисля довечера и аз прословутите Нанини (бабини) картофки да спретна  Wink
Лек ден на всички, моя се очертава тежък...

Общи условия

Активация на акаунт