Отговори
# 525
  • Бургас
Браво мацки, добри успехи и утре ще сте още по-доволни Simple Smile
и аз бях зарадвана от кантара тази сутрин -300гр. това след "Картофен ден" Stuck Out Tongue
ами и аз след белтъчен не свалям дори и за вечеря да е само кислео мляко, ама щредпочитам да се отчитам след плодовия за по-точно Simple Smile  
Днес съм на спагети и зеленчукова супа с крутони от Маги

Някой от вас яде ли от овесения фйейк на NESvita във въглехидратния и режимен ли е?

# 526
  • Cavan, Ireland
ЛейдиДжи отиваш в магазина, вземаш пакета, четеш какво пише на опаковката и преценяваш сама, аз тоя флейкс никога не съм го чувала, как да ти отговоря, трябва да го намеря ейсега в интернет, да му прочета съдържанието и да ти кажа....нещо което мисля, че ти можеш да направиш и сама!

# 527
Аз също съм с ниско кръвно - последния път ми беше въглехидратен и долната граница беше 52 - всички ме убеждаваха да пия айрян със сол, но аз изядох един бонбон (че беше по никое време на деня) и пих кафе с малко мед - не ми мина  Joy пих хапче за глава и се оправих Wink
Имала съм до тук 4 водни ( 3 от миналия път и 1 от сега) само втория воден на първото завъртане го направих плодов прилоша ми и почти припаднах, но тогава си спомням, че много момичета бяха зле - май нещо имаше магнитни изригвания беше лятото Simple Smile Други проблеми не съм имала. Сега прдстой втори воден - трябва да изчисля кога беше да не го пропусна, че май е в други ден  Joy
Менюто за днес е
З - 2 кивита и зелен чай
О - макарони с малко соев сос.
В - същото + може би нещо сладко.
Напоследък опитвам да ям едно и също през целия ден, за да мръдне малко гадинката  Joy

yanavasi73 - много е трудно. Поздравявам те, че от рано си се захванала с този проблем при децата. Аз съм на 23 години и едва преди няколко месеца, започнах да се чувствам истински добре. От както започнах диетата всъщност. Онзи ден на дипломирането ми за първи път се почувствах "като другите"  - еднакви тоги стоящи ни по единакъв начин, еднакви шапки - аз усмихната и доволна Simple Smile Като дете и като по-голяма винаги са ме обиждали, подигравали са ми се, усещала съм и съм търпяла много... Адки болезнено е ( ама сега яко им натрих носовете де  Joy Joy )

# 528
  • Sofia
Много зле ми се отразява въглехидратния ден, да ви се оплача. Добре че още ми е счупен кантара та да не се ядосвам много.  Но съм лепнала 1 см на талията.  Sad Хем не ядох много, ама ядох хляб. Не стига това ми сладкото вечер явно ми разбутва кръвната захар и днес цял ден ми е толкова лошо, ръцете ми треперят... а съм луднала от работа и нямам време и да ям. От два часа  гриза една ябълка, 100 пъти ме прекъснаха, вече е кафява горката, а още половината не съм изгризала.  Laughing

# 529
Савина - това не може да ти е от един въглехидратен ден - или си се подула с течности или си объркала целия режим. Simple Smile  Peace

# 530

П.С.- бях писала в по-старите теми за предложения за белтъчен ден за вегетарианци   chef , защото това ми е най-кофти ден на мен, не ям месо, риба да, яйца...не обичам много, но мога да ям. Ако има и други тук, бих се радвала да споделят опит.

Аз редувам сирена, кашкавал, кисело мляко, соеви кренвирши... Яйца и аз не обичам, гади ми се от тях.

# 531
  • София
yanavasi73, а личната ви лекарка какво мисли относно теглото на децата, някакви изследвания? На една позната детенцето беше почти колкото моето, но точно два пъти по-тежко и две глави по-високо, абе гигантче. Личната им лекарка беше много загрижена, правиха му доста изследвания, вкл. хормонални, но всичко излезна ОК, та поне родителите се успокоиха.

И аз съм с ниско кръвно, обичайно 80/50. Peace

# 532
  • Sofia
Савина - това не може да ти е от един въглехидратен ден - или си се подула с течности или си объркала целия режим. Simple Smile  Peace
Може, може. Моите кг са много, така че за мен 1см не е кой знае колко. И не съм объркала целия режим със сигурност. Спазвам го съвсем стриктно.  Naughty

# 533
  • Испания и Стара Загора
Ами то е този лимонов сок с лайката... 7 лимона, 100гр лайка, вода... Питам само, не го натрапвам!!! Всеки сам решава за себе си, разбира се! Знам, че е отделно хранене - всепак е плод... А ядките са на чипи и пише, че са без добавена сал и брашно... Но няма да ги ям... Сурови тук, в моя град, не знам къде има,а няма кой да ми гледа слънцето, за да обиколя да си намеря... Значи без ядки....  #Cussing out
Този лимонов сок го писах тук в темата  преди време,но рецептата не е така.Прави се от 7 лимона,3 кутии чай лайка и 1.5л вода.Лимоните се пасират с корите и се смесват с чая и водата.Стои 24 часа в хладилник и се прецежда.Пие се 7 дни по 200мл сутрин на гладно.Не дразни стомаха. Peace

И за да не е спам,мисля от утре и аз да започна диетата.Имам много за сваляне. Embarassed

# 534
Може, може. Моите кг са много, така че за мен 1см не е кой знае колко. И не съм объркала целия режим със сигурност. Спазвам го съвсем стриктно.  Naughty

Ами може, но на мен ми се струва странно за един ден. Повечето от нас после имат + защото във въглехидратен може да хапваме сладко и солено, които задържат вода.  Peace Е дано скоро се изчисти този 1 см при теб.

Хм аз май съм ви изпуснала - това с лимоните за отслабване ли е ? newsm78

# 535
  • София
+-1 см. и за мен е нищо, особено на талията.  Peace Ще се махне, споко СавинаGrinning Ти гледай днес все пак да хапнеш нещо де.  Laughing

# 536
  • Испания и Стара Загора

Ами отслабва се ,но на см,не на кг.При мен резултата беше -4см от талията и -3см от ханша за 1 седмица. Peace

# 537
  • София
Анита, успех! Помня те от преди.  Peace
3 кутии чай лайка цвят нали?  Blush

# 538
И аз бе,Дзак,и аз ,и аз лунувам.
Сутринта ходих на кафе и почнах с фреш от грейпфрут.Сега продължавам с водата.Дано устискам.
Вчера след въглехидратния съм -100.Супер.
Хайдее,отслабвайте! Hug

# 539

Ами отслабва се ,но на см,не на кг.При мен резултата беше -4см от талията и -3см от ханша за 1 седмица. Peace
Да бе то и аз един въпрос зададох, много ясно че не е за напълняване  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт