Отговори
# 585
Днес почти мина. Според мен успешно. Изпих 1,5 фреш, около 2 л. вода и 2 чая. Докато си легна сигурно ще мушна още 1, 2 чая  Laughing Не ми е гладно, добро количество течносто поех, даже май са в повече, но пък днес хич не съм се насилвала, така си ми го искаше организЪма  Laughing
Другите от голямата група как сте ? Laughing Аз пека едни наденици тука, много хубаво миришат, ама няма да ям  Crossing Arms Мъчи ме и ПМС-то, няма да се тегля  Crossing Arms
Хайде лека вечер и до скоро  Hug

# 586
  • София
Диване, на мен много ми допада режима също, защото в храненето ми има ред и дисциплина и не се чудя какво да сгъна набързо от хладилника.  Laughing И след него друго и друго...  Laughing Дори правилата на почивката са железни, след първото завъртане не ги спазвах и не ми беше добре на стомаха, едно, че взех и да качвам.  Peace Няма търпение да минат 90 дни и пак да си почна режима. След второто завъртане почивката ми беше бетон по правилата и много лесно се живееше така.  Laughing

# 587

Да споделя и аз, че преди 2 години правих Дюкан. Едва издържах месец. Бях страшно неспокойна през цялото време. Е, свалих 10кг, ама какво от това, като не издържах на целия режим. И не казвам, че е лоша диета, просто не е за мен. Вече съм абсолютно сигурна, че когато някой е решил да отслабва, то той трябва първо да открие неговата си диета, с която не чувства кой знае какви липси и най-вече да е такава, с която се чувства спокоен. Щото туй е най-важното.

Ще ме извинявате за спама, ма ми се приказваше. Simple Smile

Да споделя и аз, че миналата зима правихме с приятеля ми Дюкан, бая стриктно, отслабнахме, но постоянно се чувствах много изтерзана от еднообразието. Свалих - да, ама си трябва много голяма воля да издържиш толкова време на доста еднообразен режим, в който нещата не са толкова вкусни, колкото ми се иска да бъдат  Laughing Ако го правиш с нежелание, просто нЕма шанс да се случи нещо, или ако се случи, то ще е временно. Simple Smile И аз се разприказвах нещо... сори  Peace

# 588
Ника, вярно, че от скоро съм тука, ама засега поне няма нещо, което да ми липсва. И то толкова, че само за него да мисля, да се изнервя и да подивея.

Между другото, някой да знае къде се продава заешко месо? Незамразено по възможност.

# 589
  • Sofia
Прясно заешко съм виждала понякога в един нов месарски магазин на ъгъла на Мария Луиза и Козлодуй (до ОББ). Замразено вчера гледах в Кауфланд Овча купел, в Темпо също съм виждала.

# 590
Как сте,плувкините?Удържате ли фронта? Аз още карам само на вода и един фреш сутринта.Направих си и 2 чая Сена и се прочиствам доволно... Mr. Green
Имаааааааааааа!
А гладни плувкини има ли? Mr. Green

Снощи не можах да спя, днес навъртях сигурно 200 км с колата и час разходка с количка, така че съм по-уморена отколкото гладна.

Кой пита дали има вегита? Аз съм! Flutter
Яйца отбягвам заради жлъчката, месо не ям, риба мога да опитам 4-5 пъти в година... а скаридки и миди само на заведение. Whistling
Утре съм на  броколи с копър и кашкавал, а за разкош зелева салата. Crazy

# 591
Tanishte,лунната диета,бе душа...пълнолуние-24 часа се поемат течности.
Ника,пих един сутринта ,ма ме мързи да сиправя сама и люскам вода. Laughing
Диваненцеее,все едно аз съм го писала поста ти.Да,това е диетата за мен.
 Lorraine In The Rai,и майка пече кюфтета и пържи картофи,но аз беегам от кухнята,държа се. Crossing Arms
Ми не съм гладн ауж,ам като са ми замирисали тия вкустотийки из цялата къща...Затова стоя тук при вас!
звездичка,аз питах,ще ти пиша на лични!

# 592
Аз започнах за втори път сега режима, но почивка не съм спазвала никога, та ми е интересно и с нетърпение я чакам /предния път след последния воден разбрах, че вече съм бременна, та не съчетах бременност и почивка. Rolling Eyes /
Преди него опитах Системата -60, ама не ми беше някак присърце, кърмата ми тръгна да намалява главоломно тогава /много изведнъж се метнах на режим и малки порции, а не трябваше/ и месец след това открих за себе си 90ДД...
Дюкан като ученичка го знаех като "отслабване с месце и салатка", което ми звучеше супер тогава, но така и не се осмелих да го започна никога.. И като ви чета, май по-добре. Пък и там ограниченията и лишенията ми идват в повече /обожавам и картофи и плодове Heart Eyes /

Та така да си кажа и аз един вид  Embarassed

Днес изкарах напълно режимен бобов - само на картофи на фурна и салата от моркови /любима!/. За малко беше и вечерята да ми е половината от обяда, но ми се усладиха доста! Blush

# 593
Аз ще взема да отложа диетата, че 3 деца множко ще ми дойдат...
Сексът лесно, ама като гледам каква е епидемия тук, човек акт нищо може да прихване нещо. Mr. Green

# 594
Аз ще взема да отложа диетата, че 3 деца множко ще ми дойдат...
Сексът лесно, ама като гледам каква е епидемия тук, човек акт нищо може да прихване нещо. Mr. Green

Аз кво да кажа...  Mr. Green Ма съм по-склонна да откажа кекса, отколко диетата. Grinning

# 595
Здравейте! И аз днес си лунувам в плодовия Simple Smile по принцип лунния ден започва днес от 9:30 сутринта до утре 10ч сутринта, затова към 9ч днес си хапнах 1 ябълка, а след това през деня съм само на течности Whistling на обяд пих фреш от портокал, преди малко като се прибрах пих чай и фреш от 2 лимона (не беше зле) Mr. Green през целия ден доста вода пих, но аз по принцип си пия много вода Simple Smile ии така луничките да видим утре какъв ще е резултата Flutter

# 596
 Joy Звездичка, аз пък се натискам за второ, и който ми знае положението ми се чуди на акъла, но аз не искам детето ми да е само един ден, нека си има брат или сестра, като че ли така е по-лесно и по-весело в живота. Аз нямам, винаги съм искала, ама тя моята сложна, то като нямаш майка, малко трудно братя и сестри  Wink Та, сега напирам за още едничко, че и времето тече, а аз само се разхубавявам, но не ставам по-млада...или по-скромна  Mr. Green Ох спамя яко  Grinning
Нана, искам да ти кажа само, че твоите картофи са напълно неподходящи за диетата  Naughty Ма то човек не може да се запре, кат' ги почне  Joy

Hug лекаааааааа!

# 597
здравейте и от мен и да се включа при вас. Започвам диетата за втори път, първия я правих само 70 дни и загубих 8 кг сега искам да я изкарам до края, имам да сваля още 6 кг, които колкото и странно да звучи ми тежат много. Днес ми е първи белтичен З: две мандарини с кафенце, О: пържола с гъби, В: печено месо със салата.

Минусов ден на всички

# 598
  • Варна
Диваненце, кръвното ти е такова заради диетата, това е добрия ефект от нея. Аз започнах преди време диетата точно заради тази причина- започнах да вдигам кръвно, а бях винаги с ниско. Резултат имаше, даже и ми се поуспокои пулса, че и той доста скачаше.
Сега при мъжо, отново режима така действа. Не пие вече хапчета за високо кръвно Peace

# 599
Мисстан, пожелавам ти го от сърце!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт